Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Γιατί η Ελλάδα και η Κυπριακή δημοκρατία πρέπει να σταματήσουν τη χρηματοδότηση της Τουρκίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να σταματήσουν οιαδήποτε χρηματοδότηση της Τουρκίας στα πλαίσια της προενταξιακης βοήθειας για τον απλούστατο λόγο ότι η Άγκυρα δεν έχει υλοποιήσει το περιεχόμενο της Δήλωσης της Ευρωπαϊκής Κοινότητος της 21ης Σεπτεμβρίου του 2005.

Σύνδρομο της Αβάνας:Το FBI δημοσιοποίησε την έκθεση του, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα ερωτηματικά

 

Οι ερευνητές εξέτασαν τα αρχεία αλλά δεν πήραν συνεντεύξεις από τα θύματα

Την Παρασκευή, το FBI δημοσιοποίησε ένα νέο, ανανεωμένο τμήμα μιας έκθεσης του 2019 που ήταν από τις πρώτες που υποστήριξαν ότι τα μυστηριώδη συμπτώματα και ασθένειες, γνωστά/ες ως Σύνδρομο της Αβάνας, πιθανότατα δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας εχθρικής δράσης, αλλά «κοινωνικής μετάδοσης», ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Παραγωγή διαρκούς "κλιματικού" τρόμου_Ατζέντα 2030

 


Καθώς εγχώριοι μετεωρολόγοι ανταγωνιζόμενοι τα πολυδανεισμένα ΜΜΕ και το πολιτικό προσωπικό της χώρας στην παραγωγή διαρκούς “κλιματικού” τρόμου-ακολουθώντας την Ατζέντα 2030 και το όραμα της μεγάλης επαναφοράς του Dr. Klaus- σε ένα περιβάλλον διαρκούς επηρεασμού του καιρού, με τεχνητά μέσα, ώστε να υπερασπιστούν το αφήγημα της κλιματικής κρίσης συμβαίνουν και τα εξής.

Πῶς νά εἶσαι « νεο-Ναζί» ἤ ὑπέρμαχος τῆς «λευκῆς ὑπεροχῆς»

Γράφει ὁ Kevin MacDonald 

-Κάθε φορά που εμφανίζεται ένα άρθρο στα συστημικά μέσα ενημέρωσης που ασχολείται με την Κροατία ή τη Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο αναγνώστης πρέπει να είναι προετοιμασμένος για έναν κατακλυσμό από σουρεαλιστικές ιστορίες για την περίοδο της φασιστικής εποχής γενικά. Ακόμη και η Αινειάδα του Βιργίλιου ή η επίσκεψη του Οδυσσέα του Ομήρου στον Άδη ωχριά σε σύγκριση με τις ιστορίες του κάτω κόσμου των σύγχρονων ιστορικών.

Κατάλογος Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς στην Ελλάδα

mnimeia Unesco 


Η Εκπαιδευτική, Επιστημονική και Πολιτιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών ονομάζει πολιτιστικούς χώρους αλλά και άλλα σημεία πολιτιστικού, περιβαλλοντικού και ιστορικού ενδιαφέροντος σαν Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς εξαιρετικής παγκόσμιας αξίας για την πολιτιστική ή την περιβαλλοντική σημασία που διαθέτουν. Τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς ορίζονται σύμφωνα με την Σύμβαση της Ουνέσκο για την Παγκόσμια Κληρονομιά, που υπεγράφη το 1972.[1]

Η σκοτεινή προέλευση του προγράμματος «The Great Reset» του Σβαμπ...

Ενα από τα ποιο εφιαλτικά σενάρια που θα κληθεί η ανθρωπότητα να βιώσει, σας έχω αναφέρει πως θα έχει να κάνει με το διοξείδιο του άνθρακα. Πως φτάσαμε στο σημείο να κατηγορεί η παγκόσμια ελίτ τους λαούς για μόλυνση του πλανήτη; Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό πρέπει να τρώμε σκουλήκια και να μην έχουμε ιδιωτική περιουσία για να σώσουμε τον πλανήτη, ενώ ο «ηγέτης» μας, με μεγάλη του ικανοποίηση, θα καίει τα πάντα στην Πατρίδα μας για να την κάνει την...«μπαταρία» της Ευρώπης…

Η Ρωσική 11η Σεπτεμβρίου στο Μπεσλάν (2004)

του Κωνσταντίνου Νικολετόπουλου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟO Κωνσταντίνος Νικολετόπουλος γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Από το 2018 μέχρι σήμερα εργάζεται στη «Μηχανή του Χρόνου». Ταυτόχρονα, γράφει σε τακτά χρονικά διαστήματα άρθρα γεωπολιτικού ενδιαφέροντος στο Geopolitics Daily News και το ΚΕΔΙΣΑ. Έχει γράψει βιβλίο με τίτλο:<< Πόλεμος του Αφγανιστάν το Νεκροταφείο των αυτοκρατοριών>>.

Η Κάσος δεν ήταν αρκετή για να μην πάει ο Μητσοτάκης τον Δεκέμβριο στην Άγκυρα... Γιατί άραγε;

Οι λεπτομέρειες της μετάβασης τον Δεκέμβριο του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα θα εξετασθούν στη νέα συνάντηση που θα έχουν Γεραπετρίτης και Φιντάν στη Νέα Υόρκη. Σε λίγο οι συναντήσεις Ερντογάν – Μητσοτάκη θα αποτελούν ρουτίνα, κάτι βεβαίως που το επιθυμούν οι δύο ηγέτες. Δεν έγινε ακόμα η συνάντηση των δύο ηγετών της 23ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και κλείστηκε νέα συνάντηση μέσα στο 2024. Ο Πρωθυπουργός αυτή τη φορά θα ταξιδεύσει τον Δεκέμβριο στην Άγκυρα συνοδευόμενος από πολλά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου για να μετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο των δύο χωρών.

Γιά τόν Ἀλεξάντερ Σολζενίτσυν

« Πρέπει νὰ καταλάβετε. Οἱ κορυφαῖοι Μπολσεβίκοι ποὺ κατέλαβαν τὴν Ρωσσία δὲν ἦταν Ρῶσσοι. Μισοῦσαν τοὺς Ρώσσους. Μισοῦσαν τοὺς Χριστιανούς. Ὁδηγημένοι ἀπὸ τὸ ἐθνοτικὸ μῖσος βασάνισαν καὶ ἔσφαξαν ἑκατομμύρια Ρώσσους χωρὶς ἴχνος ἀνθρώπινης μεταμέλειας. Δὲν μπορεῖ νὰ θεωρηθῇ παρατραβηγμένο. Ὁ Μπολσεβισμὸς διέπραξε τὴ μεγαλύτερη ἀνθρώπινη σφαγὴ ὅλων τῶν ἐποχῶν. Τὸ γεγονὸς ὅτι τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ κόσμου ἀγνοεῖ καὶ ἀδιαφορεῖ γιὰ αὐτὸ τὸ τεράστιο ἔγκλημα εἶναι ἀπόδειξη ὅτι τὰ παγκόσμια μέσα ἐνημέρωσης βρίσκονται στὰ χέρια τῶν δραστῶν
.»  - Ἀλεξάντερ Σολζενίτσυν  (φωτό ἀριστερά)

Πάπας: "Θανάσιμο Αμάρτημα" η παρεμπόδιση μεταφοράς μεταναστών στην Ευρώπη!!

Σημείωση: Οι άλωση του Χριστιανισμού εκ των έσω είναι δεδομένη, κρίνοντας και από την νεοταξική ανώτατη ιεραρχία στην Ελλάδα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια: Όσοι πιστοί ξεγελαστούν θα δεχθούν με θρησκευτική κατάνυξη τον εποικισμό της χώρας τους. Πολλοί άλλοι που δεν θα ξεγελαστούν ως προς αυτό από τον πάπα, αλλά και από πολλά άλλα αντίστοιχα στην εκκλησία πχ της Ελλάδος, θα θεωρήσουν ότι η ηθική ποιότητα αυτών των προσώπων δείχνει και την ποιότητα της ίδιας της θρησκείας τους και θα αναζητήσουν τις υποκατάστατες λύσεις που τους ετοίμασε η Νέα Τάξη.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Τα μυστικά της υπόθεσης Πάβελ Ντούροφ - Μπορεί η κρυπτογράφηση να οδηγήσει σε ποινικό όλεθρο;

 

Μαρία Καραντουμάνη
Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι αντικρουόμενες αντιδράσεις παγκοσμίως για τη σύλληψη του αμφιλεγόμενου Γαλλορώσου πολίτη, του οποίου η εφαρμογή γνώρισε ασύλληπτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, έχουν γεννήσει διάφορους προβληματισμούς σε δικαιοπολιτικό και νομικό επίπεδο όπως ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας της ελευθερίας της έκφρασης, ο οπορτουνισμός των πολιτικών ηγετών και η δυστοκία των ευρωπαϊκών οργάνων ως προς την εφαρμογή των ρυθμίσεων που αφορούν τον ψηφιακό χώρο

Εξευγενισμός: Η αρχιτεκτονική της δυστυχίας

Με τον όρο gentrification –ή «εξευγενισμό» όπως έχει καθιερωθεί στα ελληνικά– εννοούμε μια συστηματική πολεοδομική παρέμβαση που αλλάζει το χαρακτήρα μιας υποβαθμισμένης περιοχής της πόλης και οδηγεί στην απομάκρυνση και τον εκτοπισμό των παραδοσιακών κατοίκων και στην εγκατάσταση μεγάλων επιχειρήσεων και νέων, οικονομικά ευκατάστατων, κοινωνικών στρωμάτων.

«Χοντρά φράγκα» από Κατάρ και ΗΑΕ στο Development Road Project – Η Τουρκία προωθείται ως διεθνές κέντρο μεταφορών και εμπορίου

 


Το φιλόδοξο Development Road Project, ή αλλιώς, ο «Νέος Δρόμος του Μεταξιού» (όπως τον λένε οι Τούρκοι), θα ξεκινά από το Ιράκ και θα συνδέει τη χώρα με την Τουρκία και την Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι το Λονδίνο, οδικώς και σιδηροδρομικώς.