Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΝΕΚΕΝ, (Project Mannequin)


Απο το βιβλίο ‘An Agent Buried Alive, The Autobiography Of Commander James Casbolt (2008)

Μετάφραση: Αφύπνιση συνείδησης από το  educate-yourself.org

Κεφάλαιο 1

Ονομάζομαι Μάϊκελ Κάσμπολτ. Τα παρακάτω είναι η ζωή μου και η μαρτυρία μου.

 Γεννήθηκα στο Λονδίνο το 1976. Πριν από τη γέννηση μου, επιλέχτηκα από ένα μυστικό πρακτορείο νοητικού ελέγχου και γενετικής ενίσχυσης, για ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο γεννήθηκα, ονομαζόμενο «Σχέδιο Μανεκέν» (Project Mannequin). Το σχέδιο αυτό είναι ένα απ’τα πιο κρυφά και απόρρητα προγράμματα σ’αυτήν τη χώρα, κι αυτό είναι το πρώτο σχετικό βιβλίο που έχει γραφτεί.

Γεννήθηκα μέσα στο πρόγραμμα λόγο κάποιων σπάνιων γενετικών γνωρισμάτων που είχα, τα οποία οι χειριστές του σχεδίου ψάχνανε – και, επίσης, λόγο της οικογενειακής μου συμμετοχής στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και των Ιλλουμινάτι. Η οικογένεια μου είναι απόγονοι της Γαλλικής Βασιλικής Οικογένειας της Γαλλικής Επανάστασης, απ΄τη πλευρά του πατέρα μου. Ο παππούς μου συμμετείχε στις μυστικές υπηρεσίες του Ναυτικού στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το όνομα του ήταν Τζέϊμς Κάσμπολτ. Ήταν επίσης, υψηλής βαθμίδας μέλος της Μεγάλης Μασονικής Στοάς του Σίντελσχαμ στην Μπέρκσαϊρ. (Sindelsham Grand Masonic Lodge, Berkshire). Η Μπέρκσαϊρ είναι ένα μεγάλο κέντρο δράσης στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK), γι’αυτό που έχει γίνει πλέον γνωστό ως «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη» The New World Order. Ο ίδιος, ήταν Εβραίος Σιωνιστής και συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό μαζί με τον Ρούπερτ Μέρντοκ έχοντας το δικό του τυπογραφείο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο. Ο θείος μου είναι στα πρακτικά της ΜΙ 5, -το όνομα του Μπρέϊν Κάσμπολτ – και ο δικός του πατέρας ήταν χειριστής στην ΜΙ 6, ονομαζόμενος Πήτερ Κάσμπολτ. Και ο πατέρας μου ήταν επίσης γνωστός με διάφορα ψευδώνυμα στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Ο πατριός μου, ο Νίελ Πέττετ, ήταν υψηλό στέλεχος σε μία εταιρεία αλουμινίου ονομαζόμενη Hi-Mets (που τώρα ονομάζεται Service Metals). Η εταιρεία αυτή βρίσκεται στο Νιούμπερι, σχεδόν ακριβώς πάνω απ’τις εγκαταστάσεις AL/499. Ο Νίελ είχε συμβόλαιο με την Εθνική Άμυνα και το Υπουργείο Άμυνας (MOD – Ministry of Defence), και δούλευε στην υπόγεια βάση του Πολεμικού αεροστρατού (R.A.F. – Royal Air Force). Η περιοχή Γουέλφορντ συνδέεται υπόγεια με την βάση AL/499. Επίσης, δούλευε στα γενετικά εργαστήρια Χάργουελ της περιοχής, και στην στρατιωτική μονάδα Μπόσκοουμπ Ντάουν στην Γουίλτσαϊρ. Και τα δύο αυτά μέρη είναι βαθιά μπλεγμένα με το Σχέδιο Μανεκέν, όπως και θα δούμε στην συνέχεια του βιβλίου.

Έχω επίσης συγγένεια με τον Τσάρλς Κάσμπολτ. Ο Τσάρλς, σκότωσε τόσους πολλούς σε αερομαχίες της Πολεμικής Αεροπορίας κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που έφτιαξαν μια ιστοσελίδα για τον ήρωα ως αφιέρωμα. Πατήστε στο google , ‘Charles Casbolt´, για να την βρείτε. Ο πατέρας μου συμμετείχε στο διεθνές εμπόριο ναρκωτικών φέρνοντας παράνομα ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων λιρών στην Βρετανία απ΄ το 1960 και μετά. Δούλευε με συναδέλφους του της ΜΙ 6 Χάουαρντ Μάρκς και λειτουργώντας από την Ρώμη, Ισπανία, και Μέσο Ανατολή, κι άλλα μέρη. Η ΜΙ 6 και η ΣΙΑ έχουν γίνει διάσημες γι’αυτό, και τα λεφτά που κέρδιζαν απ’το παράνομο εμπόριο τα ονόμαζαν ‘μη-κατάλληλα χρήματα’. Αυτά τα λεφτά χρηματοδοτούν μυστικά προγράμματα που χρειάζεται να μείνουν εκτός κάποιων κυβερνητικών αρχείων. Πολλές πληροφορίες όπως και η δική μου συμμετοχή στο Σχέδιο Μανεκέν, θα γνωστοποιηθούν για πρώτη φορά μέσα απ’αυτό το βιβλίο. Έχω υποστεί συνεχόμενες απειλές για την ζωή μου, και ακόμα πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών ξαφνικά πέθαναν υπό περίεργες συνθήκες ώρες πριν από σημαντικά ραντεβού που είχαν μαζί μου- όμως η αποστολή του βγει η πληροφορία προς το κοινό και η έκθεση των ανθρώπων που υπομένουν τις φρίκες αυτού του ιατρικού σχεδίου είναι πολύ πιο μεγάλη από ‘μένα και πρέπει να κοινοποιηθούν. Η παράβλεψη της ανθρώπινης ζωής και των βασανιστηρίων είναι παρόμοια με τα γενετικά και νοητικού ελέγχου πειράματα του 2ου Παγκόσμιου που έκαναν οι Ναζίστες επιστήμονες.

Το Σχέδιο Μανεκέν είναι ένα πρόγραμμα γενετικής και νοητικού ελέγχου, που το τρέχει το Πρακτορείο Εθνικής Άμυνας (NSA – National Security Agency). Ενώ το NSA, είναι κανονικά η κυβέρνηση των ΗΠΑ, τρέχουν πολλά ΄μαύρα’ προγράμματα σε πολλές χώρες του κόσμου. Το NSA, γίνεται πολύ γρήγορα το πιο ισχυρό πρακτορείο μυστικών υπηρεσιών και επί του παρόντος, κατέχει και έχει αναλάβει, πολλούς μηχανισμούς παγκόσμιας πληροφορίας. Το Σχέδιο Μανεκέν άρχισε το 1972 και τρέχει ακόμα στο υπόγειο Επίπεδο 6, στη βάση κάτω απ’το μικρό χωριό του Πίζμορ στην Μπέρκσαϊρ. Peasemore, Berkshire, μερικά μίλια από ‘κει που μεγάλωσα. Αυτή η υπόγεια βάση είναι τόσο μυστική που ακόμα και οι κάτοικοι του Πίζμορ δε ξέρουν για την ύπαρξη της.

Αυτές οι εγκαταστάσεις, γνωστές ως Βάση AL/499 στο κύκλο, βρίσκονται 200 πόδια κάτω απ’το χωριό. Υπάρχουν είσοδοι για τις εγκαταστάσεις στο πάρκο Γρκίνχαμ (γνωστή ως «Μπράβο» είσοδος, η οποία είναι πια σφραγισμένη), στο Στρατιωτικό Κολέγιο Επιστήμης Γουάτσφιλντ (είσοδος «Δέλτα»), και στα εργαστήρια Χάργουελ στην Οξφόρδη. Υπάρχουν είσοδοι για την βάση στο Λάμπορν και στην Γουέλφορν της Μπέρκσαϊρ. Η υπόγεια βάση στο Λάμπορν είναι η ΄Περιοχή 51’ (Area 51) της Βρεταννίας, με διάφορα εξωτικά, αντι-βαρυτικά αεροσκάφη και στρατιωτικούς. Κάποιοι απ’τους στρατιωτικούς και πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας είναι εθελοντές στο πρόγραμμα, όμως πολλοί δεν είναι. Πολλοί απ’τους πολίτες που χρησιμοποιούνται για το πρόγραμμα είναι μικρά παιδιά. Ο λόγος είναι η δημιουργία ενός προγραμματισμένου «κοιμωμένου» πράκτορα, χρησιμοποιώντας πολύ εξελιγμένα ηλεκτρονικά-βασισμένα μηχανήματα ύπνωσης. Οι Κοιμωμένοι, είναι άτομα που εκτελούν μία πληθώρα από προ-προγραμματισμένες ενέργειες και σε πολλές περιπτώσεις δίχως πλήρη γνώση για τις ιατρικές διαδικασίες του Σχεδίου Μανεκέν, επειδή έχουν υποστεί προχωρημένες μεθόδους εξάλειψης της μνήμης τους.

Ένα μεγάλο μέρος του Σχεδίου εστιάζεται στην δημιουργία κατασκόπων και δολοφόνων οι οποίοι έχουν υποβληθεί σε γενετικές βελτιώσεις, για τις οποίες θα μιλήσω αργότερα λεπτομερώς σ’αυτό το βιβλίο. Το Σχέδιο Μανεκέν είναι κάτι σαν το ‘σχολείο’ μέσα στο οποίο μεγάλωσα. Εκπαιδεύτηκα απ’την ηλικία των πέντε στη βάση AL/499 και άλλες στρατιωτικές βάσεις στην Βρετανία. Εκτέλεσα την πρώτη μου μυστική δολοφονία όταν ήμουν δεκαέξι στο Μπράϊτον. Αυτό ίσως ν’ακουστεί απίστευτο σε πολλούς, όμως πολλές αποδείξεις θα παρουσιαστούν σ’αυτό το βιβλίο. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι οι μυστικές υπηρεσίες και η κοινότητα τους. Ξεχάστε τις ταινίες του James Bond, πολλοί μηχανισμοί των μυστικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είναι ένα απόκρυφο δίκτυο παιδεραστών που το τρέχουν διεφθαρμένες φατρίες των «Πεφωτισμένων» Μασόνων (33ης Βαθμού και άνω).

Ότι υπάρχει στο Σχέδιο Μανεκέν έχει σχεδιαστεί από το Απόκρυφο σύστημα της Εβραϊκής Καμπάλα, χρησιμοποιώντας μεθόδους εσωτερισμού, νουμερολογία και αρχαιομετρία (προχωρημένη μακρινή παρακολούθηση). Ακόμα και το όνομα Τζέϊμς Κάσμπολτ σημαίνει «γενναίος, στολισμένος πολεμιστής του θανάτου και της καταστροφής» στην Καμπαλιστική νουμερολογία. Μπορείτε να το δείτε κι από μόνοι σας αυτό στην αριθμομηχανή της Καμπάλα στο ίντερνετ.

Το νούμερο ασφαλείας μου στο Σχέδιο Μανεκέν ήταν το Χ4566-2, και ήμουν διοικητής μιας 5-μελής ομάδας αποτελούμενη από τέσσερις άντρες και μια γυναίκα. Ακόμη κι αυτό ήταν βασισμένο γύρω απ’την Καμπάλα, καθώς τα πέντε μέλη αντιπροσώπευαν ένα απ΄τα πέντε στοιχεία – αέρα, νερό, φωτιά, γή, μέταλλο/πνεύμα. Το δολοφονικό τμήμα μας ήταν μέρος μιας 15-μελούς ομάδας ονομαζόμενη ομάδα «Δέλτα»., και η ομάδα ήταν χωρισμένη σε τρία τμήματα. Κάθε τμήμα είχε τέσσερις άντρες και μία γυναίκα. Εγώ ήμουν γνωστός ως Διοικητής Μάϊκελ Πρίνς. Κατά την διάρκεια των «επισκέψεων» μου στη βάση AL/499 σε όλη μου τη ζωή, τις πιο πολλές φορές με περνούσαν από το πάρκο Γρίνχαμ στην είσοδο «Μπράβο». Καμιά φορά με περνούσαν από άλλες εισόδους. Στην είσοδο «Αλφα» στα εργαστήρια Χάργουελ, υπάρχει τμήμα ασφάλειας μέσα στο κτήριο. Αυτή η περιοχή ασφάλειας (Α) προστατεύεται από δύο ένοπλους αξιωματικούς της ασφάλειας. Σ’αυτή την περιοχή υπάρχει ένα ασανσέρ που κατεβαίνει 200 πόδια στην περιοχή ασφάλειας (Β). Το ασανσέρ έχει δύο μέρη – ΄Ενα για το προσωπικό και τα πειραματόζωα και ένα για τα οχήματα. Η δεύτερη περιοχή ασφάλειας είναι μεγαλύτερη κι έχει τέσσερα, καμιά φορά και πέντε, αξιωματικούς ασφαλείας, πλήρως οπλισμένους.

Η Περιοχή Β έχει δύο υψηλής ασφάλειας θωρακισμένες πόρτες που σφραγίζουν το τούνελ για το AL/499 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οι αξιωματικοί ασφάλειας συνοδεύουν τα πειραματόζωα προς, και από, και μέσα στό AL/499. Τα ιατρικά (ανθρώπινα) θέματα τα ναρκώνουν κατά την είσοδο τους στις εκγαταστάσεις. Η δική μου συμμετοχή στην μυστική κοινότητα πάει πίσω πολλά χρόνια, όπως και είχε σχεδιαστεί, ως παιδί για το Σχέδιο Μανεκέν ώστε να χρησιμοποιηθώ ως μυστικός πράκτορας κατασκοπείας όταν μεγάλωνα. Μέχρι να φτάσω τα 18 μου χρόνια, συμμετείχα σε προγράμματα μακριάς παρακολούθησης σε μία υπόγεια βάση του Λονδίνου. Μέχρι τα 19 μου, συμμετείχα σε μυστικές πράξεις διακίνησης ναρκωτικών της ΜΙ 6, εργαζόμενος για τον πατέρα μου. Αυτά έγιναν στο Λονδίνο μεταξύ του 1995 και το 1999. Ο πατέρας μου, ο θείος μου, και ο παππούς μου ήταν κι αυτοί θέματα νοητικού ελέγχου, και οι τοποθεσίες προγραμματισμού σ’αυτή τη χώρα, εκεί όπου προγραμματίστηκε ο πατέρας μου θα θιχτούν σ’αυτό το βιβλίο.

Προγράμματα νοητικού ελέγχου που τρέχουν οι μυστικές υπηρεσίες είναι συχνά πολλών γενεών, καθώς η γενετική μνήμη των φριχτών ιατρικών μεθόδων γίνονται ακόμα πιο ριζωμένες στον οικογενειακό γενετικό κώδικα. Στη δεκαετία του ’50, άρχισε μια έρευνα στους γενετικούς κώδικες σε συγγενείς εξ’αίματος από την NSA με βάση τα εργαστήρια στο Χάργουελ για την εύρεση των κατάλληλων υποψηφίων, παιδιά ειδικά, για να χρησιμοποιηθούν στο Σχέδιο Μανακέν. Απ’αυτή τη μελέτη, άρχισε το σχέδιο το 1972, ενώ η οικογένεια μου ίσως και να ήταν στόχος του νοητικού ελέγχου πριν απ’το 1950.

Η NSA ενδιαφέρεται πολύ στην δημιουργία γενετικά ενισχυμένων δολοφόνων και πράκτορες κατασκοπείας, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα έμφυτα γενετικά χαρακτηριστικά, όπως οι ψυχικές ικανότητες. Αυτές οι μέθοδοι γενετικής ενίσχυσης είναι συνέχεια των Ναζιστών γενετιστών και ιατρούς νοητικού ελέγχου στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Καθώς πολλοί γνωρίζουν, οι Ναζί ήταν χοντρά εμπλεκόμενοι στο αποκρυφισμό, και ο Χίτλερ προσπαθούσε να φτιάξει τον «Ούμπερμαν» του, που σημαίνει «Σούπερμαν» (Υπερ-Ανθρωπο), στα γερμανικά. Αυτό είναι ένας στρατιώτης γενετικά ενισχυμένος με οξυμένες αισθήσεις, νοημοσύνη, δύναμη και παραφυσικές δυνάμεις όπως η τηλεπάθεια. Όλα αυτά θ’ αναλυθούν στο δεύτερο κεφάλαιο. Το NSA ψάχνει άτομα από συγκεκριμένες οικογενειακές γραμμές, και είναι κυρίως Κέλτικης/Γαλαζοαίματης (αριστοκρατικής) γενεσιολογίας. Άτομα με τέτοια γενεσιολογία έχουν τάση προς τις παραφυσικές/ψυχικές ικανότητες, καθώς αυτές οι κουλτούρες έχουν εξασκηθεί στις ψυχικές ικανότητες για γενναίες σε αρχαίες τελετουργίες που πλέον εκφράζονται μέσα απ’τη μασονία, και έτσι, υπάρχει στη γενετική μνήμη αυτών των οικογενειών, ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν εξασκούν τις ψυχικές τους ικανότητες.

Υπάρχουν υψηλόβαθμοι της μασονίας στις οικογενειακές μου ρίζες. Άτομα Κελτικής καταγωγής έχουν 0- (Μηδέν Αρνητικό) ομάδα αίματος. Αυτή είναι μια πολύ σπάνια ομάδα αίματος που την έχει μόνο ένα 5% του πληθυσμού. Το 0- σημαίνει πως τ’ οξυγόνο επεξεργάζεται διαφορετικά στο αίμα από έναν οργανισμό μιας άλλης ομάδας αίματος. Η ποσότητα του οξυγόνου στον οργανισμό κάνει όλη τη διαφορά στις ασυνήθιστες ικανότητες. Αυτό είναι προφανές σε τέχνες όπως το Τάϊ Τσί και τη Γιόγκα. Υπάρχουν ακόμα πιο βαθιά θέματα, που συνδέονται με τους λεγόμενους αρχαίους «Νεφελίμ» της Βίβλου. Η μάνα του πατέρα μου ήταν της Γαλλικής Αριστοκρατίας, και τη λέγανε Βέρα Τιλάρντ. Υπάρχουν γενεές υψηλόβαθμων μασόνων στην οικογένεια Ντε Τιλάρντ. Η οικογενειακή γραμμή τότε πήγε στη Σκωτία και σ’αυτή τη χώρα (Αγγλία). Η οικογένεια Τιλάρντ έχουν ένα οικόσημο που παραδίνεται από γενεά σε γενεά στον μεγαλύτερο γιο. Γι’αυτόν το λόγο, η συμμετοχή μου ως εργαλείο στις παγκόσμιες μυστικές υπηρεσίες ήταν εκτεταμένη.

Καθώς άρχισα να με ξεμπλέκω απ’αυτό το πρόγραμμα, δέχτηκα άμεση βοήθεια από φατρίες αποστατών της Βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας και του NSA, που θέλουν να κλείσει το σχέδιο Μανεκέν. Μου δόθηκε η διαβάθμιση ασφαλείας UMBRA (ένας βαθμός πάνω από το άκρως εμπιστευτικό επίπεδο) απ’αυτή τη φατρία του ΝSA και με ενημέρωσαν με ακόμα βαθύτερα θέματα του σχεδίου και στοιχεία που με άλλαξαν για μια ζωή. Λόγο όλων όσων μου είπαν και μου έδειξαν, δε θα είμαι ο ίδιος ποτέ ξανά. Τα περισσότερα απ’αυτά θ’ αναλυθούν λεπτομερώς σ’αυτό το βιβλίο, και διάφορα επίσημα έγγραφα που αναφέρουν το όνομα και νούμερο μου θα συμπεριληφθούν. Υπάρχουν θετικές και αρνητικές φατρίες του ΝSA και της Βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας που συμμετέχουν σ’έναν εσωτερικό πόλεμο μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, όλη η παγκόσμια Μυστική Υπηρεσία έχει κατέλθει στο χάος, με πολλές εσωτερικές διαμάχες μεταξύ ανταγωνιστικών φατριών, πολύ συχνά στις ίδιες οργανώσεις. Και ΄μένα μου δόθηκε τεχνολογία που είχε δημιουργηθεί απ’την NSA στη δεκαετία του ’60, η οποία ανοίγει ουδέτερες πύλες του μυαλού για την ανάκτηση μνήμης που έχει καταπιεστεί από προγράμματα νοητικού ελέγχου. Μεταξύ άλλων, μου δόθηκε ειδική άκρως απόρρητη πληροφορία που σε μαθαίνει πως να ελέγχεις τα δικά σου εγκεφαλικά κύματα για να κυριαρχήσεις και να ελέγχεις τον ίδιο σου τον εαυτό αντί για το πρόγραμμα να σε ελέγχει.

Ο έλεγχος εγκεφαλικών κυμάτων είναι μεγάλο μέρος του Σχεδίου Μανεκέν, και τα άτομα που φεύγουν απ΄το σχέδιο πρέπει να μπορούν να ελέγξουν τα ίδια τους τα εγκεφαλικά κύματα. Αυτές οι μέθοδοι αυτο-κυριαρχίας που έχω διδάξει είναι παραπλήσιες του προχωρημένου διαλογισμού, χρησιμοποιώντας όμως μηχανήματα και προχωρημένη φυσική, δημιουργημένα από βιο-φυσικούς με διδακτορικά διπλώματα.

Είμαι τώρα τριάντα ένα, και γύρω σ’αυτή την ηλικία οι νευρικές οδοί του μυαλού που κρατάνε πίσω μνήμες από διαδικασίες νοητικού ελέγχου, συνήθως αρχίζουν ν’ανοίγουν, και το θύμα αρχίζει να θυμάται με λεπτομέρειες τι του συνέβη στις εγκαταστάσεις όπου έλαβαν χώρα οι διαδικασίες. Συχνά, ο «κοιμώμενος» σκοτώνεται πριν τα 30του γενέθλια γι’αυτόν ακριβώς το λόγο. Αυτό το γνωρίζουν μέσα στα κυκλώματα της υπηρεσίας ως, «να σε πετάνε απ’το τρένο της Ελευθερίας». Το τρένο της Ελευθερίας είναι το όνομα κωδικός που έχει δοθεί για τα τεράστια νούμερα από θύματα πολιτών που χρησιμοποιούνται για πολλά προγράμματα νοητικού ελέγχου σ’αυτή τη χώρα και αλλού. Συγκεκριμένα ‘προγράμματα’ με οδηγίες για καθήκοντα, ακόμα και για ενισχυμένες ικανότητες, έχουν εγκατασταθεί στις μνήμες των θυμάτων του Σχεδίου Μανεκέν. Σ’αυτό το πρόγραμμα, σε μαθαίνουν πώς να έχεις πρόσβαση σε ψυχικές ικανότητες, πως να ‘σημειώνεις’ ένα άτομο, ένα δωμάτιο, ένα όχημα, κ.α.κ., προηγμένες μάχες, έλεγχος του πλήθους, ψυχολογικό πόλεμο, βασανιστήρια και τεχνικές ανάκρισης, κ.λ.π.

Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε κουτάκια του μυαλού μου που μόνο οι χειριστές του σχεδίου μπορούν να έχουν πρόσβαση και να φέρουν μπροστά με κίνητρα ύπνωσης. Αυτό ήταν μέχρι ν’αρχίσουν να έρχονται μπροστά οι μνήμες μου πλήρως, έως το 2006 και τα περισσότερα φράγματα αμνησίας γύρω απ’αυτές της περιοχές του εγκεφάλου άρχισαν να καταρρέουν. Με τη σωστή βοήθεια και τις προσπάθειες μου για απο-προγραμματισμό, έχω σιγά σιγά όλο και περισσότερη πρόσβαση στις μνήμες μου. Τουλάχιστον πέντε προγράμματα Μανεκέν και πολλά άλλα σχετικά υπο-προγράμματα έχουν αναδιπλωθεί μέσα μου. Αυτά έχουν εγκατασταθεί μέσα μου και ταξινομηθεί με Ελληνικά γράμματα, που είναι και ονόματα συγκεκριμένων εγκεφαλικών κυμάτων. Για παράδειγμα, Άλφα, Βήτα, Δέλτα, Γάμμα, Θήτα και Ωμέγα. Το πρόγραμμα Θήτα είναι ένα ψυχικό/τηλεπαθητικό πρόγραμμα που με κάνει να μπορώ να δω κυριολεκτικά μονοδιάστατες ραδιοσυχνότητες (Scalar). Μπορώ επίσης, να χειραγωγήσω αυτά τα ραδιοκύματα μέσα στο μυαλό μου. Η πιό σημαντική τεχνολογία που χρησιμοποιεί η μυστική κοινότητα βασίζεται σε μονοδιάστατες ή ραδιοηχητικές συχνότητες. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι αυτή η ικανότητα για κάποιον που συμμετέχει σε κατασκοπίες.

Ο εγκέφαλος έχει τη δυνατότητα να δέχεται, να εκπέμπει και να επεξεργάζεται ραδιοκύματα. Αν κρατήσεις ένα γυάλινο ποτήρι ή ένα κοχύλι στ’αυτί σου, ένας στατικός ήχος σαν σφύριγμα (σαν τον ήχο του αέρα που τρέχει) είναι το ποτήρι ή το κοχύλι που λειτουργεί σαν δοχείο ‘αιχμαλωτίζοντας΄τα ραδιοκύματα που ο εγκέφαλος εκπέμπει. Ο εγκέφαλος έχει έναν τηλεπαθητικό αποδέκτη και μεταδότη που χρησιμοποιεί ραδιοκύματα. Για την ακρίβεια, οι σκέψεις είναι απλά μονοδιάστατα ηχητικά κύματα που οι περισσότεροι δεν μπορούν να δούν, όμως είναι πολύ αληθινά. Ως εκ τούτου και οι ονομασίες Τηλε-πάθεια, Τηλε-όραση, και Τηλέ-φωνα. Έχω φωτογραφίες που θα δείξω σ΄αυτό το βιβλίο με ‘μένα να χειραγωγώ μονοδιάστατα κύματα και ραδιοκύματα. Μπορούν να φανούν σε ψηφιακές φωτογραφίες. Φανταστείτε την έκπληξη μου τον περασμένο χρόνο όταν κομμάτια του εγκεφάλου μου που κρατούσαν ψυχικές ικανότητες απ’το πρόγραμμα, άρχισαν να ενσωματώνονται στον χαρακτήρα μου στην καθημερινότητα μου. Έβλεπα ακτίνες φωτός να φεύγουν απ΄τα κεφάλια ανθρώπων, να φεύγουν απ’τις κεραίες πάνω από σπίτια κι αυτοκίνητα, και πάνω από πύργους κινητής τηλεφωνίας. Νόμιζα πως τρελαίνομαι μέχρι που ένας φίλος μου εξήγησε τι ήταν και μου έδειξε πως να φωτογραφίζω αυτά τα ραδιοκύματα. Είναι κάτι περίεργο να το περιγράφεις. Τα ηχοκύματα είναι σαν να έχει ρίξει κάποιος μια πετρούλα μέσα σε μια λιμνούλα, και οι διακυμάνσεις φεύγουν σαν κύκλοι ή κύματα.

Απ’ότι καταλαβαίνω, ο ήχος είναι το μυστικό της ζωής, και επιστήμονες με σοβαρά πτυχία που εργάζονται για το NSA, το γνωρίζουν αυτό καλά. Αυτός είναι και ο λόγος που η προχωρημένη φυσική κρατιέται τόσο καλά μακριά απ’τον δημόσιο τομέα. Πρόσφατα βγήκε μια ταινία ονομαζόμενη «Το Μυστικό», όπου ισχυρίζονται πως ένας άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει την πραγματικότητα γύρω του με τις σκέψεις του. ‘Οταν είδα αυτή την ταινία, αμέσως παρατήρησα πως όλα αυτά είναι αποδυναμωμένη φυσική που μου είχε μάθει τότε το NSA. Έχω κάνει πολλά τον τελευταίο χρόνο όπως του να δίνω τις πληροφορίες μου σε εκατομμύρια ανθρώπους μέσα από εκπομπές ραδιοφώνου, περιοδικά και το ίντερνετ, χρησιμοποιώντας μεθόδους που έμαθα απ’την θετική πλευρά του NSA. Το ονομάζουν αυτό Φανερή Παραγωγή Παρατηρητή MPO(Manifest Production Observership) και Κωδικοποιημένη Μήτρα Πραγματικότητας με Φως LERM(Light Encoded Reality Matrix). Χωρίς να μπω σε τεχνικές ορολογίες και επεξηγήσεις, το LERM βασίζεται σε ενσωματωμένες λειτουργίες τριών βασικών οργάνων του σώματος: το συγκρότημα του φλοιού του εγκεφάλου (που συμπεριλαμβάνει τον ερπετικό εγκέφαλο, τον παλαιό-θηλαστικό και τον νέο-θηλαστικό), την καρδιά και το σπλαχνικό ή εντερικό εγκέφαλο. Η LERM μαθαίνεται στους μυημένους των υψηλών βαθμών της μασονίας, όπως και σε άτομα του ΝSA. Είναι κάπως πολύπλοκο όταν αρχίζεις και το τεμαχίζεις, και άτομα που το καταλαβαίνουν μπορούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους στην πραγματικότητα πολύ γρήγορα.

Αυτό θα φανεί σαν μαγικό στους μη-μυημένους, όμως έτσι είχε φανεί και η τηλεόραση και τα ραδιοκύματα σε κάποιους πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια. Αυτή η κρυφή τεχνολογία είναι έτη μπροστά απ’ότι υπάρχει στον δημόσιο τομέα είναι επιστήμη που έχει δημιουργηθεί στην υπόγεια βάση του NSA στο Pine Gap της Αυστραλίας, όπως και σε άλλα σημεία. Θα βάλω μερικά από τα αρχεία της φυσικής του NSA σ’αυτό το βιβλίο, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε πως να το κάνετε κι εσείς, κι ας μή θέλουν κάποιες φατρίες να βγει προς τα έξω αυτή η πληροφορία. Αυτά τα αρχεία δείχνουν προς μία αγνή συνειδητότητα που υπάρχει ως αγνός ήχος σε μία πιο υψηλή συχνότητα ή διάσταση, αλλά περισσότερα γι’αυτό αργότερα.

Άλλα προγράμματα Μανεκέν έχουν εγκατασταθεί μέσα μου, γνωστά ως ‘Τζάνους/Εποχή του Τέλους’ (Janus/End times). Το Τζάνους είναι ένα πρόγραμμα σε αδράνεια, που ενεργοποιείται όταν συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα όπως το 9-11 και το ανερχόμενο σχέδιο για στρατιωτικό νόμο στην Αμερική, που ορισμένοι ερευνητές το αναφέρουν ως Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Ο Τζάνους είναι ο δικέφαλος Ρωμαϊκός θεός της αλλαγής. Εγώ προσωπικά μετράω τον χρόνο ανάποδα για να απο-προγραμματιστώ πριν γεγονότα σαν τον στρατιωτικό νόμο στην Αμερική λάβουν χώρα. Εάν δεν απο-προγραμματιστώ στο σωστό χρόνο, μπορεί να χρησιμοποιηθώ από κάποιες φατρίες των μυστικών υπηρεσιών παγκοσμίως για την προώθηση των σχεδίων τους. Ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας στήνονται τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που τα τρέχουν προγραμματισμένοι χειριστές και συνδεδεμένα μέλη εγκλήματος, ώστε να τρέξουν τη χώρα όταν η αστυνομία δε θα μπορεί να ελέγξει το χάος. Τέτοιες εταιρείες όπως η Νούναν Ασφάλεια στο Μάντσεστερ (Noonan Security), που την τρέχει ο άρχοντας του εγκλήματος στο Μάντσεστερ, ο Ντόμινικ Νούναν της οικογένειας εγκλήματος Νούναν. Λυπάμαι για το πρόσφατο χαμό του αδελφού του που δολοφονήθηκε, αλλά έχουν μεγάλα σχέδια καταστρώσει αυτά τα γκρουπ εθνοφυλακής. Ένας πρώην πράκτορας και φίλος, τον οποίο θα ονομάσω Κάρλ, ήταν σε διαδικασία του να σχεδιάζει μια ομάδα με πρώην δολοφόνους, πλέον μισθωμένους. Με ρώτησε αν θα μ’ενδιέφερε και είπε πως ήταν πρόσφατα στη Μέση Ανατολή εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση απ’τους Σιωνιστές στο Ισραήλ.

Γνωρίζω κι άλλους γενετικά ενισχυμένους άντρες που έχουν προγραμματιστεί με πολλά εκατομμύρια λίρες και δολάρια. Κάποιες απ’τις ιστορίες τους θα παρουσιαστούν σ’αυτό το βιβλίο. Κάποιοι απ’αυτούς δεν έχουν ακόμα ‘χρησιμοποιηθεί’ ανοιχτά στο κοινό, και είναι ‘στον πάγο’ περιμένοντας το δικό τους πρόγραμμα Τζάνους να ενεργοποιηθεί. Πρόσφατα μου έστειλαν πράκτορες για έναν δεκαεννιάχρονο άντρα που πρόσφατα εξαφανίστηκε στις ΗΠΑ, αφού έσπασε το πρόγραμμα του. ‘Οπως φαίνεται έχει πολλούς απ’τους αναφερόμενους προγραμματισμούς εγκατεστημένους μέσα του. Διάβασα τις εκθέσεις του απο-προγραμματισμού του, και όπως πολλοί άλλοι, ήταν κι αυτός ένας που με προσέγγισε να τον βοηθήσω να βγει από παρόμοια προγράμματα. Μου έχουν βάλει προγράμματα με υπνωτικές διαταγές οι λεγόμενες διαταγές Γουέρνικ (Wernick). Αυτές μου δόθηκαν στο πρόγραμμα ενώ ήμουν σε κατάσταση ύπνωσης, ναρκωμένος και με την υποβολή ηλεκτροσόκ.

Κάποιες απ’αυτές τις Γουέρνεκ διαταγές, βαλτές από γιατρούς του NSA, είναι «Αυτό δεν συμβαίνει», «Ποτέ μη μιλήσεις γι’αυτό ή θα σε περάσουν για τρελό», «Αν μιλήσεις γι’αυτό θα σε μισούν», «Αυτό είναι όλο ένα όνειρο», «Αυτό είναι μία ταινία», «Αν αρχίσεις να θυμάσαι θα έχεις κρίση πανικού», «Αν αρχίσεις να θυμάσαι, θα πεθάνεις». Αυτό ακριβώς είναι ο έλεγχος του νου. Απόλυτος νοητικός έλεγχος ενός ατόμου, έτσι ώστε να μπορούν να πυροδοτήσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ οι χειριστές διατάξουν. 

Αυτά τα προγράμματα ενεργοποιούνται με υπνωτικές ωθήσεις με λέξεις και φράσεις κλειδιά, και συγκεκριμένα πρότυπα και μακριά ραδιοκύματα που ενεργοποιούν μικροσκοπικά τσιπάκια που έχουν εγχυθεί στο σώμα. Υπάρχουν φωτογραφίες από κάποια τσιπάκια σ’αυτό το βιβλίο. Το κρανιακό εμφύτευμα που μου έγινε το 1998 όταν ήμουν έντεκα χρόνων ήταν μία συσκευή παλαιάς σειράς ‘Τέτρα’. Πλέον έχω το αναβαθμισμένο μοντέλο, όμως ποτέ δε μου είπαν το όνομα της συσκευής.

Όσο οι υπνωτικές ωθήσεις δίνονται στη σωστή σειρά, ο «κοιμισμένος» μπορεί να ενεργοποιηθεί. Κοιμισμένοι πράκτορες μπορούν να ενεργοποιηθούν και μέσω τηλεφώνου. Τα παρακάτω είναι η διαδικασία που χρησιμοποιούν στον Σχέδιο Μανεκέν για να θέτουν εργασίες και να ανεβάζουν δεδομένα σε κρανιακά εμφυτεύματα που έχουν λάβει θύματα του σχεδίου – αυτό γίνεται με τη χρήση υπολογιστή στη βάση AL/499. Προ-προγραμματισμένες εργασίες για τους κοιμισμένους εγκαταστάθηκαν στους υπολογιστές ασφάλειας της βάσης χρόνια πριν, καθώς το πρόγραμμα έχει «σχέδιο ζωής» για άτομα να προχωρήσουν σ’αυτό. Αυτές οι πληροφορίες μου δόθηκαν από τον Μπάρυ Κίνγκ, πρώην αξιωματικός ασφαλείας στη βάση AL/499.

1) Ο υπολογιστής ασφάλειας της Βάσης, βρίσκει το τηλέφωνο του ατόμου, και καλεί.

2) Υποθέτουμε πως το άτομο απαντάει στο τηλέφωνο... «Λέγετε»

3) Ο υπολογιστής της βάσης τσεκάρει το φωνητικό αποτύπομα, άν ταιριάξει, προχωράει.

4) Ηλεκτρικό σήμα κωδικού στέλνεται απ΄την τηλεφωνική γραμμή για την ενεργοποίηση του τσιπ μέσα στο σώμα του ατόμου. Μόλις γίνει αυτό, το άτομο υπνωτίζεται και πέφτει σε έκσταση. Ένας κωδικός τότε μεταβιβάζεται απ΄ το τηλέφωνο. Ένα παράδειγμα ενός πραγματικού κωδικού του σχεδίου Μανεκέν, είναι «Λίμα, ένα, ένα, επτά, δύο μπράβο, μάικ, εξεξεξεξ.»

5) Το άτομο περιμένει για επιπλέον κωδικό και οδηγίες.

6) Ένα δεύτερο ηλεκτρικό σήμα περνάει μέσ’απτή τηλεφωνική γραμμή, και ακολουθεί ο υπόλοιπος κωδικός. «Οι μαριονέτες είναι κινητές, και εμείς είμαστε που τραβάμε τα σχοινιά».

7) Το άτομο είναι τώρα πλήρως έτοιμο και περιμένει να λάβει ή να στείλει στοιχεία και να λάβει λεπτομέρειες της εργασίας.

Αν κάποιος άλλος απαντήσει το τηλέφωνο και ο υπολογιστής ασφάλειας της βάσης δεν αναγνωρίσει το φωνητικό αποτύπωμα του, τότε η κλήση τερματίζεται. Αν πάλι, απαντήσει ο τηλεφωνητής, η κλήση αμέσως τερματίζεται.

Όπως είπα, μπορείς να προγραμματιστείς να κάνεις οτιδήποτε, γι’αυτό και είναι σημαντικό να απο-προγραμματιστείς. Δεν είναι εύκολο όμως, καθώς με κάθε ένα στρώμα προγραμματισμού που ξεσκεπάζεται, ένα άλλο συνήθως βρίσκεται από κάτω. Μπορεί να πάρει χρόνια να βγάλεις όλα τα στρώματα, , καθώς τόσα προγράμματα είναι παρόν. Το πρόγραμμα Λευκός Τίγρης είναι ένα πρόγραμμα μάχης που χρησιμοποιεί πολεμικές τέχνες, και αυτόματα μπαίνει σε λειτουργία αν νιώσω υπό απειλή. Εκπαιδεύομαι στις πολεμικές τέχνες απ΄την ηλικία των έξι, αφού η μητέρα μου με πίεσε να μάθω καράτε ως παιδί. Στο Σχέδιο Μανεκέν, αν ένα μέλος της οικογένειας χρησιμοποιείται, τότε αυτόματα κι όλοι οι άμεσοι συγγενείς θα χρησιμοποιηθούν, --σε μικρότερο βαθμό απ΄το άτομο στόχος. Αυτή είναι μία μέθοδος ασφάλειας, αλλιώς κάποιος στενός συγγενής θα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το άτομο που στοχεύουν και θα αρχίσει να ερευνά.

Έχω τον 9ο βαθμό ντάν (Kyu), στο Καράτε Σοτάκαν, και 6ο Ντάν (Kup) στο Τάε Κβον Ντό, και χρόνια εμπειρίας στο Μποξ, στο kick boxing, και στο Κούνγκ Φου, μέσα από διάφορες λέσχες στο Ρέντινγκ και στο Κόρνγουελ. Έχω επίσης παίξει και σε πρωτάθλημα για το Γαλλικό kick boxing στο Κόβεντρι στη δεκαετία του ’90, απ΄το οποίο έχω και ταινία και έχω πάει πολύ καλά σε υψηλού επιπέδου αγώνες μποξ και τζούντο σε συνεδρίες πυγμαχίας πλήρης επαφής.

Σε μία συνεδρία πυγμαχίας το 1998, όταν ήμουν είκοσι-ένα, έριξα και συνδέθηκα σταθερά με τέσσερις γροθιές σε λίγο πιο πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Το έχω αυτό σε βίντεο και θα το βάλω μαζί με άλλο υλικό στο σάϊτ μου. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πράκτορες στο Σχέδιο Μανεκέν, με διαφορετικές ικανότητες. Υπάρχουν αυτοί που λέγονται Τύπος Α, και Τύπος Β για παράδειγμα. Ο Τύπος Α είναι γενετικά ενισχυμένος και σχεδιασμένος για μάχες με ικανότητες κατασκοπείας. Ο Τύπος Β είναι σχεδιασμένος για κατασκοπείες με μαχητικές ικανότητες. Εγώ είμαι του Τύπου Β στο σχέδιο. Μία απ’τις πρώτες μνήμες που έχω της βάσης όταν ήμουν παιδί είναι η ακόλουθη (είμουν υπό νάρκωση τότε και η μνήμη είναι ακόμα κάπως θολή) :

Όταν φτάσαμε, με πήραν στο εργαστήριο, με δέσανε σε μία καρέκλα που έμοιαζε με καρέκλα οδοντιάτρου. Υπήρχε μία μεγάλη οθόνη μπροστά μου, και μου έδωσαν και κάποιο άλλο ενέσημο ναρκωτικό – αργότερα έμαθα και το όνομα του ναρκωτικού. Είναι ένα ναρκωτικό για την επιτάχυνση της μάθησης που ονομάζετε Σκοπαλαμίνη (Scopalamine). Άλλο ένα ναρκωτικό που χρησιμοποιείται είναι η Διθενόλη Σέ (Dythenol C). Ένας στεκόταν αριστερά της καρέκλας, και ένας άλλος δεξιά. Και οι δύο φορούσαν παλτά εργαστηρίου. Ο άντρας στα δεξιά μου είπε, «αν ξεχάσεις όλα όσα σου είπαμε, προσπάθησε να θυμηθείς ένα πράγμα: θα προσπαθήσει να σε πείσει πως ο πόνος έχει ευχάριστη αίσθηση». Έδειξε τον άλλον άντρα όταν το είπε αυτό. Εικόνες άρχισαν να περνάνε στην οθόνη μπροστά μου, και δε θυμάμαι τίποτα μετά.

Κατάφερα να βρώ τον άντρα που ονομάζετε Μπάρυ Κίνγκ, που ήταν πρώην φύλακας στην υπόγεια βάση AL/499, και πήγα να το επισκευθώ στο σπίτι του στο Έσεξ. Ο Μπάρυ μου έδειξε ένα διάγραμμα απ’αυτές τις καρέκλες προγραμματισμού, που το NSA αποκαλεί ‘Καθίσματα-Ταξιδιού’ (Trip-Seats). Ένα αντίγραφο του διαγράμματος του Μπάρυ είναι μέσα σ’αυτό το βιβλίο. Δεν είχα ξανακούσει αυτή την ονομασία για την καρέκλα, πρίν γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο. Το διάγραμμα που μου έδειξε ήταν ακριβώς όπως θυμόμουν την καρέκλα που με προγραμμάτιζαν. Υπάρχουν τράπεζες δεδομένων στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του καθίσματος και μία κονσόλα ελέγχου σ’ένα δωμάτιο πίσω και στ’αριστερά του ‘Καθίσματος-Ταξιδιού’. Δύο θέσεις, όπου κάθονται οι προγραμματιστές, υπάρχουν μέσα στο δωμάτιο αυτό. Αυτός ο φύλακας είδε πολλά παράξενα πράγματα που είδα στο Σχέδιο Μανεκέν. Το λιγότερο, ήταν μικρά ‘βιο-ρομπότ’ του στρατού που είναι ένα μέρος μηχάνημα και ένα μέρος οργανικά, γνωστά ως ΠΜΖ -Προγραμματιζώμενες Μορφές Ζωής (PLFs: Programmable Life Forms).

Αυτά είναι κοντά, γκρί στο χρώμα όντα, που χρησιμοποιούνται για πολλούς στο σχέδιο. Οι ΠΜΖ δημιουργήθηκαν σε τρία στάδια, και κάθε στάδιο έχει την δικιά του πτέρυγα και βάση. Υπάρχουν μέχρι και 500 αποθηκευμένα άνα πάσα στιγμή, και αυτά τα χρησιμοποιούν στο AL/499 και τα στέλνουν και σε άλλες στρατιωτικές βάσεις σ’αυτή τη χώρα και σε άλλες. Η εξέλιξη μεταξύ σταδίων είναι γρήγορη, και περίπου 3 μήνες. Εξαρτάται απ’το λόγο που θα χρησιμοποιθεί η ΠΜΖ, έχουν τρία δάχτυλα κι έναν αντίχειρα, και κάποια έχουν τέσσερα δάχτυλα κι έναν αντίχειρα. Πάλι, δίνονται σχεδιαγράμματα του Μπάρυ Κίνγκ στο βιβλίο απ’τα ΠΜΖ και τους θαλάμους αποθήκευσης τους.

Σε πολλά σημεία σ’αυτό το σχέδιο, έχω υποστεί έντονα και φρικτά βασανιστήρια, γνωστά ως ‘πόνος-ευχαρίστηση αντιστροφή΄. Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στις διαδικασίες νοητικού ελέγχου και σβησίματος της μνήμης. Και αυτά θα συζητηθούν λεπτομερώς, και οι λόγοι έχουν ήδη εξηγηθεί. Γι’αυτό και έχω μέρη του νού μου που είναι ‘ζωντανά θαμμένα’ στο υποσυνείδητό μου. Αυτό, και μαζί με το γεγονός του ότι οι διαδικασίες γίνοταν υπόγεια, είναι οι λόγοι για τον τίτλο του βιβλίου.

Οι μνήμες που έχω ξεδιπλώσει σχετικά με τον ρόλο μου στο σχέδιο, είναι μόνο η μύτη στο παγόβουνο. Και μόνο, με τον χρόνο, με προσπάθεια, και δουλεύοντας με τους κατάλληλους ειδικούς που ειδικεύονται στον απο-προγραμματισμό νοητικού ελέγχου, θα καταφέρω να φέρω τα κομμάτια της ζωής μου μαζί. Το κίνητρο μου είναι στο κλείσιμο του Σχεδίου Μανεκέν τελικά, και στην έκθεση του προσωπικού του NSA που συμμετέχουν σ’αυτά τα φρικτά πειράματα νοητικού ελεγχου και γενετικής. Δεν μπήκα εθελοντικά σ’αυτό, και τα αυτοί που τρέχουν το πρόγραμμα, όπως ο Κος. Γουίτμορ (πρώην επικεφαλής του σχεδίου), όνομα κωδικός ‘Σέντινελ’, ο Κος. Σάμς (επικεφαλής ασφάλειας), Κος. Χότζ, Δρ. Πίερσον και Δρ. Περτσόβσκι, Διοικητής Κλάβιους και Διοικητής Μπρέϊκερ, καθώς και η νέα γενειά επιστημόνων, γιατρών και βασανιστών, θα πληρώσουν ακριβά.

Τέλος Κεφάλαιου 1.

Αφύπνιση συνείδησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου