Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ρατσιστικά τάγματα εφόδου εβραίων, περιπολούν έξω από μπαρ για να μην συνευρίσκονται εβραίες με μουσουλμάνους. (βίντεο)

Φυσικά κάποια αντιναζιστικά μπλογκ που έχουν κάνει σημαία τους τον αντιναζισμό μόνο και άντε βαριά βαριά τον αντικομμουνισμό, δεν πρόκειται ποτέ να παίξουν αυτό το βίντεο. Λες και οι σιωνιστές τραπεζίτες στυλ Σόρος που κερδοσκοπούν πάνω στις πλάτες των λαών και χρηματοδοτούν ισλαμοφασίστες να σφάζουν χριστιανούς, δεν έχουν εβραϊκή καταγωγή.
Σιωνισμός, ναζί και κομμουνισμός χέρι-χέρι οδηγούν τον κόσμο
στην καταστροφή, αλλά μόνο ο ναζισμός και κομμουνισμός παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ σαν φασιστικές και ολοκληρωτικές ιδεολογίες. Οι σιωνιστές ποτέ. Για να καταλαβαίνουμε και τον ρόλο μερικών πατριωτικών site που μιλάνε μόνο για  ναζιστές και κομμουνιστές. Υπάρχουν και οι σιωνιστές κύριοι. Όταν μιλάτε για τον  σιωνιστή εβραίο συνεργάτη των ναζί Σόρος, να αναφέρεται την καταγωγή του και τα πιστεύω του. Τι φοβάστε; Μην σας πουν αντισημίτες, ρατσιστές αυτοί που προωθούν παγκόσμια σχέδια για να επιβάλλουν την αρρωστημένη ρατσιστική εξουσία τους; Τότε κλείστε το καλύτερα.

ΥΓ: Με τον εβραϊκό λαό δεν έχουμε κανένα θέμα. Προς τιμήν τους, στο βίντεο θα δείτε εβραίες που κατακρίνουν αυτές τις ρατσιστικές λογικές. Λογικοί άνθρωποι υπάρχουν παντού. Υπάρχουν ακόμα και εβραίοι αντισιωνιστές. Το Ισραήλ όμως ανήκει στους σιωνιστές Ροκφέλερ και στον Ροθτσάϊλντ



http://lithosfotos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου