Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο γαμπρός του ναζιστή Κουρτ Βαλντχάιμ, Ότμαρ Κάρας, υπεράσπισε το έργο της Τρόικας. Τι περίεργο.

Othmar_KarasΌλοι έμειναν στην “αποκάλυψη” που έκανε για τον Τσίπρα. Κανείς δεν ασχολήθηκε με τα όσα κατάπτυστα και εμετικά δήλωσε για τον ευεργετικό ρόλο της Τρόικας. Που “έσωσε την Ελλάδα” (βλ. βοήθησε τους γερμανούς να πλουτίσουν για ακόμα μία φορά εις βάρος της Ελλάδας).
Εδώ φαίνεται η αισχρότητα της πολιτικής προπαγάνδας που βάζει σε δεύτερη μοίρα τα συμφέροντα και τα δίκαια της πατρίδας προκειμένου να υπερασπίσει το κομματικό μαγαζάκι έναντι του άλλου μαγαζιού. Αντί σύσσωμοι οι βουλευτές να καταδικάσουν την προκλητική δήλωση για την ευεργεσία της Τρόικας σε μία δολοφονημένη πατρίδα, από τον γαμπρό ενός ανθρώπου που με την σειρά του αγωνίσθηκε για την δολοφονία της Ελλάδας πριν από 70 χρόνια, του χτύπαγαν παλαμάκια. Τον αποθέωναν σε όλα τα κανάλια που υποτίθεται ότι “πολεμούν και τον ναζισμό”!!

Ντροπή σας.

olympia.gr

Σχόλιο ΛΦ: Μην αγχώνεσαι Ολυμπιάδα.. Τον υπερασπίστηκαν άλλοι τον Τσίπρα όπως μας ενημερώνεις σε άρθρο σου. Παιχνίδια είναι για να μπερδεύουν τον λαό.

Τελείως ανάποδα τα λέει ο Λίεμ Χοάνγκ από τον Κάρας για τον Τσίπρα: Μας παρουσίασε αναλυτικότατο σχέδιο και προτάσεις.

χοανγκ καρας μειμαρακης

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (Στο τέλος η μετάφραση)

“Ο κ. Τσίπρας μας παρήσχε επίσης με μια λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση, καθώς και προτάσεις πολιτικής, που περιέχονται σε ένα ενδελεχές έγγραφο.”

Statement by Liêm Hoang NGOC MEP (αριστερά στην φωτό, στην μέση ο Κάρας. Δεξιά ο γίγας Βαγγέλης)

European Parliament co-rapporteur on the enquiry on the role and activities of the troika
30 january 2014
This enquiry of the European Parliament is about shedding light on the functioning of the troika and analysing whether the right decisions had been taken. Do to so, we have set to gather evidence from those who have been playing an important role in this process, both at EU and national level. I am currently leading a delegation visit to Athens, togeteher with my co-rapporteur from the EPP, to meet not just officials and ministers but also to hear the voice of frustration in Greece and to witness the social situation for myself.
In this open and transparent spirit, my co-rapporteur and I met Alexis TSIPRAS on 11 december in Strasbourg. Being the leader of a large opposition coalition in Greece, it  was both natural and beneficial for us to hear what Mr TSIPRAS had to say.
In this productive meeting, Mr TSIPRAS offered us his support for our enquiry and welcomed the involvment of the European parliament in setting the troika’s record straight. Mr TSIPRAS also provided us with a detailed economic and social analysis, as well as policy proposals, contained in a thorough document. I have red carefully this document, and together with many other contributions we have received it has helped shaping my understanding of the economic, social and political situation in Greece. I thus welcome the collaboration of Mr TSIPRAS to our enquiry and look forward to presenting a balanced and comprehensive report on the role and activities of the troika following our fact-finding visit to Athens.

Αυτή η έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αφορά το να πέσει φως για τη λειτουργία της τρόικας και να αναλυθεί κατά πόσον είχαν ληφθεί οι σωστές αποφάσεις. Γι’ αυτό έχουμε συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία από εκείνα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία, τόσο σε επίπεδο Ε.Ε. όσο και σε εθνικό επίπεδο. Ηγούμαι της επίσκεψης της αντιπροσωπείας στην Αθήνα, μαζί με τον συνάδελφο συν-εισηγητή από το ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), για να συναντήσουμε όχι μόνο υπαλλήλους και υπουργούς, αλλά και για να ακούσουμε τη φωνή της απογοήτευσης στην Ελλάδα και να βεβαιώσουμε την κοινωνική κατάσταση.

Με αυτό το ανοιχτό και διαφανές πνεύμα, ο συν-εισηγητής και εγώ, συναντήσαμε τον Αλέξη Τσίπρα στις 11 Δεκεμβρίου στο Στρασβούργο. Όντας ο ηγέτης ενός μεγάλου συνασπισμού της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ήταν και φυσικό και ωφέλιμο για μας να ακούσουμε τι είχε να πει ο κ. Τσίπρας.

Σε αυτή την παραγωγική συνάντηση, ο κ. Τσίπρας μας προσέφερε την υποστήριξή του για την έρευνά μας και εξέφρασε την ικανοποίησή του εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον καθορισμό των ευθυνών της τρόικας. Ο κ. Τσίπρας μας παρήσχε επίσης με μια λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση, καθώς και προτάσεις πολιτικής, που περιέχονται σε ένα ενδελεχή έγγραφο. Έχω διαβάσει προσεκτικά αυτό το έγγραφο, και μαζί με πολλές άλλες συνεισφορές που έχουμε λάβει, βοήθησε να κατανοήσω την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου χαιρετίζω την συνεργασία του κ. Τσίπρα στην έρευνα μας και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε μια ισορροπημένη και περιεκτική έκθεση σχετικά με τον ρόλο και τις δραστηριότητες της τρόικας μετά τη διερευνητική επίσκεψη μας στην Αθήνα.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου