Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ τρέχει να ¨απολυμάνει¨ την ΛΙΒΥΗ για να μην της μεταδοθεί ¨η κατάρα του Καντάφι¨

φωτο (6)
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Λεκάνη της Μεσογείου – ένα γεωπολιτικό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Δεν είναι μόνο οι σεισμοί που ταρακουνούν την Κρήτη στο Λιβυκό Πέλαγος. Δεν είναι μόνο το αεροπλάνο που έπεσε από το πουθενά. Όπως επισημάναμε από τους πρώτους στις 20 Μαΐου 2016...¨ΤΑ πράγματα ΑΓΡΙΕΨΑΝ στην Μεσόγειο. Μετά την Κοινή Άσκηση Ελλάδος –Αιγύπτου πέφτει Αιγυπτιακό Αirbus A320.
Την στιγμή που όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir, το οποίο εκτελούσε την πτήση ΜS804 με προορισμό το Κάιρο, ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι πίσω από το δυστύχημα βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος.

Μάλιστα, ο ιστότοπος Νewsday247 είχε αναφέρει πως το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι ευθύνεται για την εξαφάνιση και συντριβή του μοιραίου Aibus. protothema.gr/19/05/201619:3519/05/2016
Όταν μάλιστα αναφέρεται ότι οι τρομοκρατικές ομάδες έχουν πρόσβαση διαστημικών τεχνολογιών :
¨Πρόσφατα, η ADM. Cecil Haney, διοικητής της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ, δήλωσε ότι εξτρεμιστικές οργανώσεις έχουν πρόσβαση διαστημικών τεχνολογιών που βασίζονται στην κρυπτογράφηση των επικοινωνιών τους. ¨
sputniknews.com/military/ MILITARY & INTELLIGENCE,21:00 14.05.2016(updated 22:00 14.05.2016)
Όταν ότι δολοφονικό εκλεκτό μισθοφορικό απόβρασμα εγκαταλείπει την Συρία ενόψει του γενικότερου ξεκαθαρίσματος που προγραμματίστηκε τις επόμενες μέρες και κατευθύνεται στην Λιβύη του μακαρίτη Καντάφι με τις ¨ευλογίες των χορηγών¨ του για αποβιβαστεί μετά στην πολιτισμένη Ευρώπη και να τα κάνει ¨όλα ρημαδιό¨ βλ. Παρίσι-Βρυξέλλες.
ΤΟΤΕ τα πράγματα έχουν σφίξει για την Ευρωπαική Ήπειρο γιατί το θαλάσσιο πέρασμα Λιβύης-Ιταλίας είναι σχετικά βολικό για να βρεθεί κανείς στην καρδία της Ευρώπης και να μην περιμένει στις ουρές της Ειδομένης.
¨Απόβαση του ΝΑΤΟ στην Λιβύη αναμένεται από ώρα σε ώρα με στόχο την «μήτρα» του ISIS, τον τροφοδότη των «παραρτημάτων» του σε Συρία και Ιράκ όπως φανερώνει το κλείσιμο των εναέριων χώρων σε Ελλάδα, Ιταλία και Μάλτα για αεροσκάφη που προέρχονται από τη Λιβύη.
Το ταυτόχρονο κλείσιμο των εναέριων συνόρων τριών χωρών προαναγγέλλει ουσιαστικά την επικείμενη επέμβαση στη Λιβύη, σε συνδυασμό με τις νατοϊκές ασκήσεις που έχουν ενταθεί στην περιοχή, ενώ ήδη έχουν τεθεί σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής το ΠΝ και η 115 ΠΜ στην Κρήτη και η 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα της ΠΑ.
Ανώνυμη πηγή δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, στο RIA Novosti ότι η Ελλάδα θα διατηρήσει κλειστό τον εναέριο χώρο της για αεροσκάφη που προέρχονται από τη Λιβύη για τους επόμενους τρεις μήνες, λόγω της επικείμενη επέμβασης του ΝΑΤΟ.
«Η Ελλάδα εξέδωσε ΝΟΤΑΜ (Notice for Airmen) για κλείσιμο του FIR Αθηνών για πτήσεις αεροσκαφών από τη Λιβύη. Όλες οι πτήσεις αεροπλάνων της Λιβύης έχουν απαγορευτεί. Τόσο το ιταλικό όσο και το μαλτέζικο FIR είναι επίσης κλειστά. Αυτό συνδέεται με την επικείμενη επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, που θα μπορούσε να ξεκινήσει σύντομα» είπε η πηγή στο RIA Novosti.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι «η Συμμαχία είναι έτοιμη να επέμβει στη Λιβύη εάν η τωρινή κυβέρνηση της χώρας κάνει ανάλογο αίτημα.»
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
pronews.gr/portal/20160526
Βλέπεται είναι και η Σύνοδος των Προκαθημένων στην Κρήτη το επόμενο διάστημα και πρέπει να παρθούν αποφάσεις δίχως το άλγος υποψίας τρομοκρατικών ενεργειών.
Κάποιοι αποφάσισαν γεωπολιτικές-οικονομικές και εκκλησιαστικές εξελίξεις να τρέξουν μαζί διότι βιάζονται .
Γιατί όμως;
Ο Άγιος Παϊσιος είχε πει πριν χρόνια: «Ο κόσμος μοιάζει σήμερα , σαν μια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος , με πολλές βαλβίδες ! Θα σκάσει εδώ , θα σκάσει εκεί . Προσεύχεσθε μη γίνει μ΄εμάς η αρχή».

 simeiakairwn.wordpress.com
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου