Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τα παιδιά των Rothschild που "αγωνίζονται" και νομοθετούν για εμάς ...χωρίς εμάς

Οι άνθρωποι των Rothschild στην Ελλάδα και οι Πεφωτισμένοι θέλουν να αλλάξουν το Σύνταγμα και φυσικά να αποφασίσουν οι ίδιοι για τις αλλαγές κι όχι εμείς. Σε καμία φάση της δημιουργίας ή της βελτίωσης του Συντάγματος ...δεν ρωτηθήκαμε ως λαός.  Αυτοί που θέλουν να ηγηθούν της επόμενης αναθεώρησης είναι όλοι ένας κι ένας... Παναγής Βουρλούμης, Στέφανος Μάνος, Γιώργος Γεραπετρίτης, Νίκος Αλιβιζάτος, Γιάννης Κτιστάκις και Φίλιππος Σπυρόπουλος.

Ας τους πάρουμε με τη σειρά αυτούς τους "ανιδιοτελείς πατριώτες" που θέλουν να μας "σώσουν" προσφέροντας τις γνώσεις τους, τα υψηλά ιδεώδη τους ...για μία καλύτερη Ελλάδα... "χωρίς" να έχουν προσωπικό συμφέρον:

- Παναγής Βουρλούμης: Εκπρόσωπος της ΝΜ Rothschild στην Ελλάδα, Μέλος της Trilateral Commission, Εγγονός Υπουργού του Ελευθερίου Βενιζέλου. Διοικητής του ΟΤΕ την εποχή που δισεκατομμύρια από την κερδοφορία του άλλαζαν τσέπες σε μια νύχτα, αντί να επιστραφούν στους πολίτες ως εκπτώσεις. Ο αγνός Παναγής Βουρλούμης κατηγορήθηκε για κακουργήματα αλλά αθωώθηκε με βούλευμα. Πεντακάθαρος λέμε...

- Στέφανος Μάνος πρώην Διευθυντής της εταιρίας Αλλατίνη, περιούσιας ιδιοκτησίας, που βρέθηκε σε λίστα του ΣΔΟΕ για αιφνίδιο πλουτισμό... και η iefimerida ...αφιέρωσε ένα τεράστιο άρθρο προσπαθώντας να τον «καθαρίσει» και να μας τον παραδώσει ...πεντακάθαρο και δικαιολογημένως πλούσιο...

Ο Στέφανος Μάνος μαζί με τον άλλο υπερπατριώτη τον Γιάννη Στουρνάρα, είχαν στήσει μία ΜΚΟ... που ήθελε να διαχειριστεί και να συμβουλέψει επάνω στο ξεπούλημα των κρατικών ακινήτων! Ήθελαν να ανακατευτούν στη διαχείριση δισεκατομμυρίων από το ξεπούλημα.

Για τη σχέση του Μάνου με την Αλλατίνη, τη σχέση του πατριώτη Χασδάι Καπόν, που διώχθηκε επίσης για κακούργημα (θαλασσοδάνεια) μπορεί να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ο Στέφανος Μάνος, καθόλου τυχαία, ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους ανθρώπους που συναντήθηκαν κρυφά με τον George Soros των Rothschild... προκειμένου ...να μας σώσουν.

Ο παππούς του Στέφανου Μάνου ήταν επίσης Πολιτευτής του Ελευθερίου Βενιζέλου και στενός του φίλος.

- Γιώργος Γεραπετρίτης: Ήταν κι αυτός στον ΟΤΕ κατά την ηρωική περίοδο των οργίων κι επίσης κατηγορήθηκε για κακούργημα (με την υπόθεση Siemens-Mizens), αλλά απαλλάχθηκε με βούλευμα και είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας σε επιτροπές κατά της διαφθοράς.

Και δεν υπάρχει λόγος να γελάτε. Εδώ είχαμε Υπουργό Δικαιοσύνης τον Βαγγέλα, ΕΘνικής Άμυνας τον Άκη, Οικονομίας τον Παπαντωνίου και τον Στουρνάρα, Συγκοινωνιών τον Λιάπη και Παιδείας τον Φίλη.

- Νίκος Αλιβιζάτος: γιος Βουλευτή της Ένωσης Κέντρου αλλά και εγγονός Βουλευτή του Ελευθερίου Βενιζέλου. Για να μην χαθεί το γονίδιο... ο πεντακάθαρος ποταμίσιος Θεοδωράκης τον πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

- Γιάννης Κτιστάκης: νομικός που βρίσκεται στη λίστα των δικηγόρων του γραφείου του Νίκου Αλιβιζάτου και δηλώνει Νομικός Σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

- Φίλιππος Σπυρόπουλος: Νομικός από τα γνωστά μέλη των πεφωτισμένων διαφωτιστών Illuminati της Αθηναϊκής Λέσχης.

Έχουμε κλασικά εγγονούς ανθρώπων του Ελευθερίου Βενιζέλου, ανθρώπους των Rothschild και του Soros και Πεφωτισμένους που "αγαπάνε" την Ελλάδα και θέλουν να μας "σώσουν" ...χωρίς να μας ρωτήσουν.

Με λίγα λόγια ....όπως καταλαβαίνετε ...είμαστε πάντα σε "καλά χέρια" κι εγκεκριμένα από τους ξένους τοκογλύφους.

Κανένας τυχαίος ...πουθενά.























ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου