Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

O Trump και το Κορίτσι-Τρόπαιο της Χίλαρυ



Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Χίλαρι Κλίντον για μια κληρονομιά “θανάτου, καταστροφής, τρομοκρατίας και αδυναμίας,” κατά τη θητεία στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος θα είναι σκληρός με τους παράνομους μετανάστες, αλλά και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αποδεχόμενος επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Γράφει ο Ian Ford
trump57644.cached
Η ομιλία του Τραμπ είχε διάρκεια πάνω από μία ώρα και ήταν δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να δώσει τον τόνο της διεξαγωγής της γενικής προεκλογικής εκστρατείας μέχρι τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.
Καθώς οι υποστηρικτές του Τραμπ φώναζαν “Κλείδωσέ την,” αναφερόμενοι στο ενδεχόμενο καταδίκης της Χίλαρι Κλίντον για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου, όταν υπηρετούσε στο αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ο Τραμπ συμπλήρωσε με νόημα: “Ας τη νικήσουμε το Νοέμβριο!”
Με την επίσημη αποδοχή του προεδρικού χρίσματος, ολοκληρώθηκαν οι τετραήμερες εργασίες της κεντρικής διάσκεψης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στο Κλίβελαντ, ενώ οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ηγετικών κύκλων του κόμματος, σε ζητήματα όπως, το μεταναστευτικό, αλλά και οι διεθνείς συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου παραμένουν.
Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως το επιτελείο του Trump δεν θα αφήσει εκτός της προεκλογικής εκστρατείας την καυτή ερωτική σχέση της Χίλαρυ με την πρώην γραμματέα της. Την πανέμορφη Huma Abedin.
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΡΟΠΑΙΟ

  Hillary+Clinton+Continues+Presidential+Campaign+HkGTYYl-ROlx

ANDREWS AIR FORCE BASE, UNITED STATES: US First Lady and New York Senate candidate Hillary Clinton(C) carries flowers and is led by an unidentified Andrews Air Force Base Protocol Officer(R) while her personal aide Huma Abedin carries a bag and a stack of New York newspapers 06 May 2000 after returning from New York to meet up with her husband, President Bill Clinton at Andrews Air Force Base, Maryland. The Clintons then boarded Air Force One and traveled to Subiaco, Arkansas, to attend a friend's wedding . (ELECTRONIC IMAGE) AFP PHOTO PAUL J. RICHARDS (Photo credit should read PAUL J. RICHARDS/AFP/Getty Images)
H καταγγελία του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζιουλιάνι κατά της Χίλαρι Κλίντον θα ξυπνούσε στους μυημένους ερευνητές αναμνήσεις από το επικίνδυνο μέλλον του πλανήτη. Ο Τζουλιάνι κατηγόρησε την Χίλαρυ ότι ευθύνεται έμμεσα για την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους. Κάποιοι άλλοι έχουν βάσιμους φόβους για το μέλλον του πλανήτη στην ιδέα ότι ένας εκ των Χίλαρυ-Τραμπ θα είναι ο επόμενος πλανητάρχης. Αλλά ας αρχίσουμε να βουτάμε στα βάθη του σκοτεινού πλανήτη της ανθρώπινης ύπαρξης γιατί στην ουσία περί αυτού πρόκειται.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Μιλώντας στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου του τηλεοπτικού δικτύου FOX, Μπιλ Ο Ρίλι, ο Τζιουλιάνι υποστήριξε ότι η Κλίντον «συνέβαλε στην δημιουργία του ISIS» και ότι «μπορεί να θεωρείται ιδρυτικό μέλος του ισλαμικού κράτους».
Ερωτώμενος πως ακριβώς η Κλίντον συνέβαλε στη δημιουργία του ISIS, ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης υποστήριξε ότι η Κλίντον «ήταν μέρος μιας κυβέρνησης που άφησε το Ιράκ να το κυβερνά ο Μαλίκι, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν και δεν παρενέβη στον πόλεμο στην Συρία όταν ήταν ακόμη καιρός».
Αυτά τα δυο γεγονότα στα οποία η Κλίντον είχε καθοριστικό ρόλο, ήταν και οι κύριες αιτίες κατά την άποψη του Τζιουλιάνι για τη δημιουργία του χαλιφάτου.
Τον Μάϊο του 2015 μια “πηγή” θα αποκαλύψει στο πρακτορείο Reuters ότι η Τουρκία κατευθύνει τον αγώνα των ανταρτών του ISIS εναντίον του Μπασάρ Άσαντ, μετά από σύσταση μυστικής βάσης στα σύνορά της με τη Συρία, με τη βοήθεια από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. Απο εκεί προμηθεύει όπλα για την «εξέγερση» όπως μετέδωσε το πρακτορείο το Reuters.
Δεν είναι σαφές πόσο καιρό λειτουργεί η βάση, που περιγράφεται ως «νευραλγικό κέντρο» στην εκστρατεία κατά του Ασάντ, και η θέση του δίνεται μόνον ως «Adana», μια πόλη περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα. Στα Άδανα είναι και η βάση του Ιντσιρλίκ, μια τεράστια αεροπορική βάση από κοινού από την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και δεν είναι σαφές εάν έχει χρησιμοποιηθεί για αυτή τη λειτουργία.
rtttImageHandler.ashx
Στο μεταξύ το Russia Today ισχυρίζεται πως σε έγγραφα που έχει στην κατοχή του καταγράφονται με ακρίβεια οι μεταφορές πετρελαίου από περιοχές της Συρίας στην Τουρκία.
Όπως επισημαίνει το ρωσικό δίκτυο, τα έγγραφα συγκέντρωσαν Κούρδοι σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες, οι οποίες λειτουργούσαν ως κρησφύγετα των τζιχαντιστών στην περιοχή Σαμπάντι της επαρχίας Χασάκα.
Μετά την απελευθέρωση της Σαμπάντι, οι Κούρδοι στρατιώτες εξέτασαν τα έγγραφα που είχαν εγκαταλείψει οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους και διαπίστωσαν πως σε κάποια από αυτά αναφέρονταν με κάθε λεπτομέρεια οι συναλλαγές των τζιχαντιστών με αγοραστές πετρελαίου.

http://kourdistoportocali.com/news-desk/o-trump-ke-koritsi-tropeo-tis-chilary/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου