Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Η "πορεία για το ψωμί" καταδικάζει την ένοχη σιωπή της δύσης!

Από το "PRESS-GR"....Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/
Υεμένη, ... μια πορεία για ψωμί ενός περήφανου μαρτυρικού λαού που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση.
Γράφαμε το Μάρτη του 2015 και φαντάξαμε γραφικοί Πολλοί νομίζουν πως η Υεμένη είναι πολύ μακριά... 


Με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία του παιδόφιλου δικτάτορα και τη στρατιωτική συνεργασία με την Αλ Κάιντα (τους φονιάδες μισθοφόρους του χαλιφάτου που δρουν στη Συρία και το Ιράκ), το Ισραήλ, το Κατάρ και την Τουρκία, το συνασπισμό "εκδημοκρατισμού" της Υεμένης, συντελείται μια Γενοκτονία για την οποία σιωπούν οι "πολιτισμένοι" ηγέτες της Ε.Ε. του 4ου Ράιχ, αλλά και τα ΜΜΕ. Φυσικά με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση, αλλά και τις... πωλήσεις όπλων από ΗΠΑ και τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", το 4ο Ράιχ.
Προχθές χιλιάδες Υεμενίτες πραγματοποίησαν μια συγκινητική "πορεία για ψωμί".  Χιλιάδες λαού περπάτησε 225 χιλιόμετρα, από την πρωτεύουσα Σαναά μέχρι λιμάνι Χυνταγιαντάχ, ώστε να τραβήξουν της παγκόσμιας κοινότητας στο δράμα ενός λαού. Βέβαια, τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες δεν έδωσαν καμία σημασία σ' αυτό το γεγονός, μιας και δεν περιλαμβάνεται στις εντολές που λαμβάνουν για το ποιες ειδήσεις οφείλουν να δίνουν ως "τροφή" στην κοινή γνώμη.
Τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι είναι σε πλήρη "επαγγελματική" συνεργασία με το υπερεθνικό κεφάλαιο κι απλώς εκτελούν χωρίς ντροπή διατεταγμένη Υπηρεσία. "Ανησυχούν" και τροφοδοτούν με ψέματα την κοινή γνώμη για
όσα παίρνουν εντολές. Ανησυχούν για τα δήθεν "χημικά του Άσαντ" (Επεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για τη δημοσιογραφία και τις σχέσεις της με τις μυστικές υπηρεσίες!) και φυσικά για τον "δικτάτορα Κιμ" (Θυμάστε το κοριτσάκι της Χίλαρυ από την Πιονγιάνγκ;).











Χιλιάδες παιδιά νεκρά στην Υεμένη... Εκεί τα παιδιά είναι ενός κατώτερου θεού...


Γι' αυτά τα παιδιά δεν υπάρχουν οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι αλληλέγγυοι των ΜΚΟ και των "ανοικτών συνόρων, οι "ακτιβιστές" της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς".


Πλήρης έλλειψη φαρμάκων και τροφίμων... πεθαίνουν παντού, ακόμη και στους διαδρόμους των νοσοκομείων...


Ο ΟΗΕ... ο οργανισμός συγκάλυψης και "νομιμοποίησης" εγκλημάτων πολέμων.


Ο περιβόητος ΟΗΕ γονατισμένος μπροστά στη Σαουδική Αραβία, τον καλύτερο πελάτη των αγορών όπλων.


Στις 2 Ιούνη 2016, στην ετήσια Έκθεση του Ειδικού Απεσταλμένου του ΟΗΕ για τα εγκλήματα εναντίον παιδιών από τις πολεμικές σύγκρουσης, η Σαουδική Αραβία μπαίνει στη "μαύρη λίστα" των χωρών που διαπράττουν παιδικά εγκλήματα, για τις δολοφονικές αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη. Στην ίδια λίστα με την δολοφονική οργάνωση Μπόκο Χαράμ και την Νταές (Daesh) στη Συρία.


Το βράδυ της 6ης προς την 7η Ιούνη, η Σαουδική Αραβία αφαιρείται από τη "μαύρη λίστα" χωρών που δολοφονούν παιδιά.


Ο παιδόφιλος μονάρχης Σαούδ απειλεί τον ΟΗΕ πως θα διακόψει την επιχορήγηση των 100 εκατομμυρίων ετησίως, του ταμείου του οργανισμού για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees, Unrwa).


Η αποκάλυψη απάλειψης της Σαουδικής Αραβίας από τη "μαύρη λίστα" γίνεται από το "Reuters" βασισμένο σε ανώνυμες πηγές και αναγκάζει τον Μπαν Κι Μουν να δηλώσει: "Ήταν η πιο δύσκολη και γεμάτη πόνο απόφαση στην καριέρα μου".


Ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ επιβεβαιώνει πως είναι ένας υπάλληλος που ουσιαστικά διεκπεραιώνει υποθέσεις συγκάλυψης εγκλημάτων.


Μόλις προχθές η Σαουδική Αραβία συμπεριλαμβάνεται και στα μέλη της Επιτροπής του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των Γυναικών...




Η ανεπάγγελτη Φεντερίκα Μογκερίνι, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία πλασιέ εμπόρων όπλων. Τους ανεπάγγελτους κι ανίκανους επιλέγουν οι φονιάδες για αυτές τις υψηλές θέσεις, αρκεί να διαθέτουν υποκριτικά προσόντα και "αριστερό" παρελθόν ως επαγγελματικά κομματικά στελέχη: Τα κροκοδείλια δάκρυα... της Federica Mogherini


Mogherini: Οι χώρες του Κόλπου είναι η τέταρτη σε μέγεθος αγορά για εξαγωγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με οικονομικά κέρδη 155,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015"...









-

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου