Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Αποσύρουν τους μουφτήδες και ανοίγουν το θέμα της Θράκης

Συνταξιοδοτούν τους Μουφτήδες για να ανοίξουν το δρόμο για εκλογή νέων;

Ακάθεκτη συνεχίζει η κυβέρνηση τις προγραμματισμένες της κινήσεις επί των εθνικών θεμάτων. Ούτε η τραγωδία με την φωτιά κει με τους νεκρούς στο Μάτι δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει την κυβερνητική λαίλαπα. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του, είναι αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους επί των εθνικών θεμάτων, αδιαφορώντας για τις συνέπειές που θα είναι απείρως τραγικότερες για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τον διαδικτυακό τόπο ipatrida, η κυβέρνηση προχωρά σε πρόωρη συνταξιοδότηση των νόμιμων Μουφτήδων της Θράκης, ανοίγοντας διάπλατα την εκλογή (παγκόσμια πρωτοτυπία) των επόμενων μουφτήδων, εκλεκτών της Άγκυρας, ικανοποιώντας τις χρόνιες απαιτήσεις της Τουρκίας και ιδιαίτερα του τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πρόσφατα σε "συζήτηση" που είχε με τούρκους δημοσιογράφους, είχε ευθαρσώς δηλώσει πως υπάρχει πράσινο φως για την εκλογή μουφτήδων στην (ελληνική) θράκη".

Το δημοσίευμα που αποκαλύπτει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς
Παρά το εθνικό πένθος για τα δεκάδες θύματα των πυρκαγιών, παρά τις τεράστιες καταστροφές που άφησε πίσω της η φωτιά καθώς και οι πλημμύρες που τώρα πλήττουν την Αττική, η κυβέρνηση προχωρά με αμείωτο ρυθμό τον σχεδιασμό της για την εκλογή Μουφτήδων από την μουσουλμανική μειονότητα.
Η κυβέρνηση φαίνεται να ανοίγει ένα τεράστιο ζήτημα- ειδικά για την Θράκη- ενώ η ίδια βρίσκεται υπό κατάρρευση ύστερα από την τραγική διαχείριση τόσο του Σκοπιανού ζητήματος, όσο και την κατακραυγή του κόσμου για την διαχείριση της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Τετάρτη η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην επιτροπή παιδείας της Βουλής για υποχρεωτική συνταξιοδότηση των Μουφτήδων στα 67 χρόνια, εξισώνοντας τους με τους δικαστές , θεωρώντας πως η ερμηνεία του Κορανίου για κληρονομικά θέματα- που είναι μια από τις αρμοδιότητες των μουφτήδων σύμφωνα με το εθιμοτυπικό της θρησκείας τους- και τους κατατάσσει στον δικαστικό κλάδο.
Ας μην λησμονούμε πως ο Τούρκος πρόεδρος κ. Ταγίπ Ερντογάν έθεσε προς την Ελληνική κυβέρνηση το θέμα εκλογής των Μουφτήδων, μόλις πριν μια εβδομάδα.
Σκοπιανό, Αλβανικό, και τώρα Θράκη, χωρίς φυσικά καμία εθνική συνεννόηση.
Πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει τις εξελίξεις που θα σημάνει η απομάκρυνση των σημερινών νόμιμων Μουφτήδων της Θράκης. Εξελίξεις που δεν αφορούν μόνο τη Θράκη, αλλά ολόκληρη την χώρα, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρή απειλή ασφάλειας στο εσωτερικό της, με απειλή σοβαρότατου ελέγχου της πολιτικής ζωής της χώρας εντός του Κοινοβουλίου, αλλά και με την σοβαρή πιθανότητα σοβαρότατων προβλημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Περιφέρειες και Δήμοι).

Διαβάστε σχετικά: Η εκλογή των Μουφτήδων σοβαρή εθνική απειλή απώλειας ελέγχου ή διαμελισμού της Ελλάδας



https://kostasxan.blogspot.com/2018/07/blog-post_237.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου