Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Επισήμως πλέον ο 'Ευρωστρατός' ! Αφού το δήλωσε ο ...'φόν Δημητράκης' ΕΤΣΙ θα είναι ...

(ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ..."ΜΑΧΕΤΑΙ" ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ...)
Ένα από τα καλύτερα και πιό …έμπιστα όργανα που θα στρώσει τον δρόμο για την παγκόσμια «μονορχία» ήδη έχει πάρει τον δρόμο της εφαρμογής στουςευρωπαϊκούς δρόμους. Ο λόγος για την λεγόμενη «ευρω-αστυνομία», μία επίλεκτη πολυεθνική ένοπλη ομάδα επιβολής της τάξης που σε πρώτη φάση για αποπροσανατολισμό λένε ότι θα έχει τον ρόλο του συνοριοφύλακα στα ευρωπαϊκά σύνορα και πολύ γρήγορα να αντικαταστήσει τις μονάδες της Frontex με την δικαιολογία της μεταναστευτικής κρίσης.

Η Ευρωπαϊκή Αστυνομία δεν είναι φυσικά κάτι το καινούργιο, αλλά για πρώτη φορά ακούγεται ως «απαραίτητη λύση» στο θέμα της ασφάλειας από χείλη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Ε.Ε.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος τυγχάνει να είναι και Έλληνας. Πρόκειται για τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Μετανάστευση, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος εισήγαγε σε ευρύ κοινό την πρόταση για τη σύσταση της «ευρω-αστυνομίας»:
Η Ελλάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη. Το 98% με 100% που περνούν τα σύνορα αυτομάτως ταυτοποιείται, δακτυλοσκοπείται, καταγράφεται και έτσι μπορεί κανείς καλύτερα να διαχειριστεί τις επιπτώσεις», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ατσαλάκωτος Αβραμόπουλος που τον έκαναν επίτροπο για να γλυτώσει την φυλακή από την ρεμούλα με τα εμβόλια...
Και συνεχίζει:
΄Αλλο η προστασία των συνόρων από μια εξωτερική απειλή που είναι εθνική ευθύνη, αρμοδιότητα και χρέος των εθνικών αμυντικών συστημάτων ασφαλείας και άλλο όταν έχει να κάνει με πρόσφυγες που τελούν κάτω από την προστασία του διεθνούς δικαίου. 
Το Σεπτέμβριο θα καταθέσω μια πρόταση προς συζήτηση και έγκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να μετατρέψουμε την ήδη αναβαθμισμένη ευρωπαϊκή συνοριοακτοφυλακή σε ένα ευρωπαϊκό αστυνομικό σώμα φύλαξης των συνόρων. 
Με προσωπικό που θα προσλαμβάνεται από όλα τα κράτη-μέλη, θα εκπαιδεύεται, θα έχει εξειδικευμένες γνώσεις και θα έχει ως ευθύνη τη διαχείριση των ευρωπαϊκών συνόρων. 
Την ευθύνη θα την έχει το κράτος μέλος, δεν θίγεται η κυριαρχία του κράτους μέλους, αλλά όταν μια χώρα είναι σε ανάγκη θα μπορεί να ανταποκριθεί το ευρωπαϊκό αυτό αστυνομικό σώμα φύλαξης των συνόρων σε άμεσο σχεδόν χρόνο, αφού θα έχει στη διάθεσή του τα μέσα, τις δυνατότητες και 10.000 άτομα προσωπικό, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να σταλεί στο σημείο που θα χρειαστεί και εφ΄όσον βεβαίως το ζητήσει το κράτος μέλος».

Έχουμε λοιπόν τις άμεσες …δεσμεύσεις και μάλιστα από ελληνικά χείλη για την δημιουργία μίας ευρω-αστυνομίας, η οποία θα είναι καθαρά υπεύθυνη (σε πρώτη φάση) για την διαχείριση των μεταναστευτικών ΚΥΡΙΩΣ στις χώρες υποδοχής, όπως είναι η Ελλάδα. 
Προοδευτικά δηλαδη κάθε έννοια του εθνικού στρατού (βλ.ευρωστρατός) και της εγχώριας αστυνομίας (βλ.ευρωαστυνομία, 'Frontex', κλπ) θα χαθεί, στον δρόμο για το παγκόσμιο κράτος.

ΠΗΓΗ 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
https://odysseiatv.blogspot.com/2018/08/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου