Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μόνον αν καταλάβουν οι Έλληνες ποιο είναι το "πεδίο" τής μάχης, έχουν ελπίδες να νικήσουν ...Μόνον αν εξουδετερωθεί το κύριο "όργανο" των Σιωνιστών στην Ελλάδα είναι εύκολο να εξουδετερωθούν και τα Σκόπια!

Αυτοί λοιπόν οι τιποτένιοι και ελεεινοί πολεμούν σήμερα τον Ελληνισμό - υπό την ηγεσία των πληρωμένων προδοτών - για λογαριασμό των Σιωνιστών. Αυτοί οι αγύρτες και οι αφελείς, που ακολουθούν τους προδότες Μπολσεβίκους, "πληγώνουν" την Ελλάδα ...Αυτοί είναι που σήμερα ολοκληρώνουν ένα έγκλημα εις βάρος τού Ελληνισμού, το οποίο το ξεκίνησε ο "πατερούλης" Ζαχαριάδης ...Ένα έγκλημα, το οποίο ξεκίνησε με τους "Σλαβομακεδόνες" τού Ζαχαριάδη, για να φτάσουμε στους "Μακεδόνες" τού Τσίπρα.

Αυτοί είναι που πολύ πρόθυμα "πληγώνουν" τη Μακεδονία υπέρ των πραγματικών τους αφεντικών ...Θεωρητικά υπέρ τού Λένιν και του Στάλιν και πρακτικά υπέρ των Σιωνιστών ...Αυτοί είναι που δημιούργησαν εξ' αρχής ένα ανύπαρκτο πρόβλημα και έχουν κέρδη απ' αυτό. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε πολύ σημαντικό το να γνωρίζει κάποιος τον εχθρό του. Δεν μπορείς να πολεμάς έναν αντίπαλο, τον οποίο δεν γνωρίζεις ...Ούτε καν ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας δεν μπορείς να κάνεις.

Επίσης, δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας υπάρχουν "απουσίες"; Ποιος είναι αυτός, ο οποίος στην κυριολεξία "λάμπει" δια της απουσίας του; ...Το "καμάρι" τής Θεσσαλονίκης ...Ο ΠΑΟΚ ...Ο ΠΑΟΚ, που για ένα πέναλτι μπορεί να κάψει την πόλη ...Κι όμως ...Στο πιο μεγάλο "προσκλητήριο" του Ελληνισμού και της Μακεδονίας ο ΠΑΟΚ είναι απών. Γιατί; ...Γιατί προφανώς δεν το επιτρέπει ο λαθρέμπορος πρόεδρός του. Γιατί; ...Γιατί, εκτός από κουμπουροφόρος είναι και κομμουνιστής ...Είναι κομμουνιστής θαυμαστής τού Πούτιν και ομοϊδεάτης τού Τσίπρα. Πώς όμως θα κινηθεί δυναμικά η κοινωνία, όταν οι όποιες οργανωμένες συλλογικές δομές της είναι "βραχυκυκλωμένες"; Πόσο διαφορετικά θα ήταν κάποια πράγματα, αν ο προσφυγικός ΠΑΟΚ αντιδρούσε άμεσα και χωρίς να επηρεάζεται από τα χαρτζιλίκια τού προέδρου; ...Πολύ διαφορετικά, και αυτό το γνώριζαν αυτοί, οι οποίοι τοποθέτησαν έναν κομμουνιστή στη θέση τού προέδρου.

 Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ως το βασικότερο πρόβλημα, το οποίο πρέπει απαραίτητα να λυθεί σήμερα, την "ορατότητα". Οι Έλληνες δέχονται επίθεση από δυνάμεις, οι οποίες δεν είναι "ορατές" στους ρόλους τους. Απειλούνται τα εθνικά τους συμφέροντα από ανθρώπους, οι οποίοι παριστάνουν ότι αγωνίζονται για την ιδεολογία τους. Δεν μπορούν οι Έλληνες να αμυνθούν και, όταν το κάνουν, το κάνουν με λάθος τρόπο. Φαντάζουν οι ίδιοι εθνικιστές και απολίτιστοι και οι πραγματικοί εθνικιστές και βάρβαροι φαίνονται σαν κοσμοπολίτες και διεθνιστές. Φτάσαμε στο σημείο ένας κομμουνιστής χαφιές σαν τον Καρανίκα να μιλάει για "εθνίκια" και για ναζιστές κάθε φορά που κινητοποιείται ο λαός.
Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras savvidis
Όλα αυτά πρέπει ν' αλλάξουν, γιατί οδηγούν σε βέβαιη ήττα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνον με την αποκάλυψη των πραγματικών μονομάχων ...Μόνον με την αποκάλυψη των πραγματικών πρωταγωνιστών. Τα επόμενα συλλαλητήρια στη Μακεδονία δεν πρέπει να γίνουν για τα ακίνδυνα και αδύναμα Σκόπια, αλλά για την εσωτερική πέμπτη φάλαγγα του ΚΚΕ ...Αυτοί είναι που θα "επιτεθούν" στη Μακεδονία, κάνοντας χρήση των σιωνιστικών μέσων, τα οποία - ως γνωστόν - είναι τα διεθνή ΜΜΕ και ο τραπεζικός τομέας. Αυτοί οι πραγματικοί ανθέλληνες θα εμφανιστούν σε λίγο καιρό σαν "Μακεδόνες", που θα ζητάνε δήθεν δικαιώματα. Θα συνεννοούνται και μεταξύ τους στα δήθεν "μακεδονικά", ενώ όλοι - εκτός από τον Μπολσεβίκο Φίλη - γνωρίζουν ότι αυτά είναι βουλγαρικά.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "μάντης", για να καταλάβει το σχέδιό τους ...Ένας "τυφλοσούρτης" είναι. Θα θέσουν σαν "μέτρο" τής "μακεδονικότητας" τους Σκοπιανούς και τη γλώσσα τους και θα επιχειρήσουν να σπείρουν τον διχασμό μέσα στην Ελλάδα. Γι' αυτόν τον λόγο τούς είναι απολύτως χρήσιμο το ΚΚΕ με τις γνώσεις του σ' ό,τι αφορά την ελληνική κοινωνία. Οι ΚΚΕδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ύπαρξη του προσφυγικού στοιχείου στη Μακεδονία, για να το διαφοροποιήσουν από τους ντόπιους. Με μερικές προβοκάτσιες και με μια προκλητική ρητορική, είναι εύκολο να παράγουν κάποια φαινόμενα δήθεν εσωτερικών "τριβών", τις οποίες τα σιωνιστικά ΜΜΕ μπορούν να μεγεθύνουν ...Εδώ "χορεύουν" χωρίς όργανα ...Εδώ ήδη έχουν πάει την Ελλάδα στα διεθνή Δικαστήρια για καταπίεση "μειονότητας".

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι ελέγχουν τον τραπεζικό τομέα, θεωρούν ότι μπορούν να "διχάσουν" τους Μακεδόνες με το κύριο "όπλο" τους, που είναι το χρήμα ...Αυτό, δηλαδή, που πάντα κάνουν. Αυτό γίνεται εύκολα και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης με προνομιακά δάνεια. Με τον Σόρος να ελέγχει όλο το τραπεζικό σύστημα των Σκοπίων - και άρα της "Βόρειας Μακεδονίας" - είναι εύκολο να επιχειρήσουν την τραπεζική "διείσδυση" στην Ελλάδα ...Ό,τι δηλαδή προσπαθούν να κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη, όπου με δάνεια προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία και να "δέσουν" σε ένα "μίγμα" εκβιασμών και προνομίων όποιους αφελείς σπεύσουν να επωφεληθούν. Τα ίδια έχουν σκοπό να κάνουν και στη Μακεδονία - και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές - και να εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους. Η τουρκική κρατική τράπεζα  Halkbank - η οποία έχει την άποψη του Ερντογάν για τη "Μακεδονία" - ετοιμάζει - μετά τη συμφωνία των Πρεσπών - 40 νέα υποκαταστήματα στα Σκόπια. Επειδή κάποιοι είναι αφελείς και βιαστικοί, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί στις εκδηλώσεις τους.

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά - όπως καταλαβαίνουμε - απαιτείται προδοσία ...Απαιτείται η ύπαρξη και η δραστηριοποίηση της "πέμπτης φάλαγγας" στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν, αν δεν υπάρχουν συντονισμένες και οργανωμένες δυνάμεις μέσα στην ίδια την Ελλάδα. Αυτόν τον προδοτικό ρόλο έχει προετοιμαστεί εδώ και πολλές δεκαετίες να παίξει το ΚΚΕ. Αυτοί είναι σε άμεση σύνδεση και συνεννόηση με τους Σκοπιανούς, γιατί δεν "βγαίνει" διαφορετικά το σχέδιό τους. Ο συντονισμός τους είναι εύκολος, γιατί απλούστατα είναι ΟΛΟΙ τους κομμουνιστές ...Το σύνολο των κομμουνιστικών κομμάτων τής περιοχής είναι "συντονισμένο" σε αυτήν την ανθελληνική επιχείρηση ...Είναι κομμουνιστική η προσπάθεια που γίνεται και γι' αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με όλους αυτούς ...Δικοί του άνθρωποι θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα δηλώνουν κατακτημένοι "Μακεδόνες" και θ' αναζητούν τη "βοήθεια" και τη "συμπαράστασή" τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για κομμουνιστες eikones
Λάθος είναι που κοιτάνε οι Έλληνες προς Βορρά για τον εχθρό τους ...Στον Νότο βρίσκεται ο εχθρός ...Δεν βρίσκεται στα Σκόπια ...Στην Αθήνα βρίσκεται, και συγκεκριμένα στον Περισσό. Τα ίδια ελεεινά σκουπίδια, που υπό τις εντολές των Σιωνιστών προκάλεσαν τον Εμφύλιο και τη Σφαγή στον Γράμμο και στο Βίτσι, επιχειρούν σήμερα με τις ίδιες πλάτες ν' αλλάξουν το αποτέλεσμά του ...Περί αυτού πρόκειται. Ακόμα και η εκδήλωση στην Πρέσπα αυτόν τον συμβολικό χαρακτήρα είχε ...Κάτω από τον Γράμμο και το Βίτσι οι νικητές κομμουνιστές έκαναν αυτό, το οποίο ήθελαν να κάνουν εξ' αρχής ...Παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Σιωνιστές και στους Γερμανούς υπαλλήλους τους.

Ο ελληνικός κομμουνισμός κάνει τα Σκόπια να φαίνονται επικίνδυνα, γιατί τα εμφανίζει σαν "φόβητρο-είδωλο", ενώ αυτός ο ίδιος είναι που κάνει από "μέσα" τη ζημιά. Αν εξουδετερωθεί το ΚΚΕ, τα Σκόπια δεν μπορούν να επιβιώσουν ούτε για μία εβδομάδα. Η χρησιμότητά τους για τους Σιωνιστές είναι που τους δίνει ζωή, εφόσον συντηρούνται αποκλειστικά με χρήματα του Σιωνισμού. Ο κίνδυνος λοιπόν δεν είναι από εκεί ...Ο κίνδυνος είναι από "μέσα" και άρα από το ΚΚΕ. Χωρίς το ΚΚΕ δεν υπάρχει ο μηχανισμός εκείνος, που να συντονίζει αλλά και να μοιράζει χαρτζιλίκια σε "Μακεδόνες", οι οποίοι θα αντιδρούν δήθεν απέναντι σε "κατακτητές". Χωρίς το ΚΚΕ δεν υπάρχει το μέσον εκείνο, για να μπορούν οι Σκοπιανοί να "μπαίνουν" μέσα στη Μακεδονία. Χωρίς το ΚΚΕ στην πραγματικότητα ακυρώνεται όλος ο σιωνιστικός σχεδιασμός ...Όλη η στρατηγική τους πρέπει ν' αλλάξει.
http://perimajestic.blogspot.com/2018/09/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου