Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Αθήνα βρίσκεται, το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Στην Αθήνα της αριστερής μπουρζουαζίας και της μασωνικής καλτσοδέτας.....Όλοι βολεύονται με "παραμύθια"...

Αποτέλεσμα εικόνας για τραβεστι
 Όλοι τους —και ο καθένας για τους δικούς του λόγους— υποστηρίζουν μέχρι θανάτου την Νέα Τάξη ...Υποστηρίζουν τις "αδερφές" και τους λαθρομετανάστες, για να εξυπηρετήσουν την υπερεθνική Νέα Τάξη. Αυτοί είναι που κάνουν τις "πλάτες" στους τοκογλύφους, οι οποίοι λεηλατούν την πατρίδα μας.

Η μέθοδος εκφοβισμού και τρομοκρατίας είναι εύκολα εφαρμόσιμη ...Πάντα στο όνομα του "πολιτισμού" και του "ανθρωπισμού" βεβαίως. Παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Όποιος πει οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό, το οποίο οι ίδιοι έχουν επιβάλει στις κοινωνίες σαν πολιτικά "ορθό", κινδυνεύει ...Κινδυνεύει να απομονωθεί ως επιχειρηματίας, να απολυθεί ως εργαζόμενος ή να απαξιωθεί ως πνευματικός άνδρας ...Δημοκρατία δίνουν "άφθονη" μόνον σε όσους συμφωνούν μαζί τους ...Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει τίποτε.

Ό,τι κι αν πεις, θα σε χαρακτηρίζουν ομοφοβικό και ρατσιστή. Είναι τόσο μεγάλη η απειλή, που μπορεί να τρομάξει τον οποιονδήποτε..

Παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Σιωνιστές και στους Γερμανούς υπαλλήλους τους και απαιτούν από όλους να ακολουθήσουν την Νέα Τάξη

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/03/gay-sxediasmos-neas-taxis.html
http://perimajestic.blogspot.com/2018/09/blog-post_0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου