Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ρωσικό υπ. Άμυνας: Τα Λευκά Κράνη έχουν ξεκινήσει προβοκάτσια με χημικά όπλα

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, έχει ήδη ξεκινήσει η κινηματογράφηση ψεύτικης επίθεσης με χημικά στο Χαλέπι, με σκοπό οι κυβερνητικές δυνάμεις να κατηγορηθούν για τη χρήση χημικών όπλων.
Αρκετές δεκάδες μελών της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» έχουν φτάσει στη συριακή επαρχία του Χαλεπίου από την Ιντλίμπ για να διεξάγουν προβοκάτσια με χημικά όπλα, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, έχει ήδη ξεκινήσει η κινηματογράφηση ψεύτικης επίθεσης με χημικά όπλα στην περιοχή, με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, «μαχητές παράνομων ένοπλων ομάδων δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ». Το υπουργείο, συγκεκριμένα, έλαβε πληροφορίες από κατοίκους του
Χαλεπίου ότι προετοιμάζεται νέα προβοκάτσια για τη χρήση τοξικών παραγόντων, προκειμένου οι κυβερνητικές δυνάμεις να κατηγορηθούν για τη χρήση χημικών όπλων σε βάρος του πληθυσμού που διαμένει στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, έχουν φτάσει στο Χαλέπι αρκετές δεκάδες μελών από τα Λευκά Κράνη για να θέσουν σε εφαρμογή την προβοκάτσια με τα χημικά όπλα.


πηγή
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/10/blog-post_108.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου