Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Τον Κωνσταντίνο Κατσίφα δολοφόνησαν οι Έλληνες πολιτικοί!

Του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου
Μη γελιέστε συμπατριώτες. Τον Κωνσταντίνο Κατσίφα δεν τον σκότωσαν οι θρασύδειλες αλβανικές ύαινες, που μόνο του τον περικύκλωσαν, σαν πληγωμένο λέοντα, για να τον φάνε. Όχι! Αυτές απλά τον εκτέλεσαν.Τον Κατσίφα, τον Γκούμα και κάθε βορειοηπειρώτη πατριώτη τον δολοφόνησαν οι Έλληνες πολιτικοί των τελευταίων δεκαετιών με προεξάρχοντα τώρα τον εθνοκτόνο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του!

Ακόμα και σήμερα, δείτε, πως τα αριστερά καθάρματα και ιδεολογικοί συγγενείς του Εμβέρ Χότζα δολοφονούν την προσωπικότητα του με τα πληρωμένα ΜΜΕ και τα διάφορα σιχαμένα παπαγαλάκια του βρωμερού συστήματος τους, που διαχέουν δυσφημιστικές πληροφορίες για τον νεκρό. Δείτε πως ακόμα και η αναξιόπιστη πλέον Ελληνική Αστυνομία, αλλά και υπουργοί, όπως του Απολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, συμπλέουν με την αλβανική πλευρά στην οποία ήθελαν πρόσφατα να χαρίσουν νησιά και εθνικά μας εδάφη. Έτσι ενθαρρύνουν την αλβανική αδιαλλαξία και ανταμείβουν την αντιμειονοτική αυθαιρεσία των Τιράνων.

Η αδιαφορία των ανθελλήνων πολιτικών για την εθνική μειονότητα, είναι αυτή που όπλισε τα χέρια των Τουρκαλβανών φονιάδων του. Η ενδοτικότητα και

ο δοσιλογισμός τους ευθύνεται για την πλημμελή εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που χορηγεί πλήρη αυτονομία στην Β. Ήπειρο ως καθαρά εθνικής μειονότητας.

Η Β. Ήπειρος με βάση το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας διαθέτει ισχυρή Αυτονομία και αποτελεί επίσημα αναγνωρισμένη εθνική (όχι θρησκευτική) ελληνική μειονότητα. Το Πρωτόκολλο προβλέπει ακόμα και την ύπαρξη ξεχωριστής Αστυνομίας μεταξύ πολλών άλλων δικαιωμάτων. Οι Αλβανοί δεν κάνουν καμία χάρη στους Βορειοηπειρώτες επιτρέποντας τους κάποια "δικαιώματα", όπως νομίζουν μερικοί. Αντίθετα είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και μάλιστα καταπατούν πολλά από αυτά που θα έπρεπε να αποδίδουν. Κύριοι υπεύθυνοι για τη μη πιστή εφαρμογή της συμφωνίας του Πρωτοκόλλου είναι, ποιοι άλλοι, παρά οι αδιάφορες και προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις.

Οι Έλληνες πολιτικοί ευθύνονται για την κακομοιριά και τη μιζέρια, την εγκατάλειψη της μειονότητας στις ορέξεις και την βία του αλβανικού μαφιόζικου παρακράτους, διότι για κράτος είναι αστείο να μιλάμε. Ευθύνονται για την άρνηση και απάλειψη του ονόματος της Β. Ηπείρου από το λεξιλόγιο μας, ως δήθεν αλυτρωτικού και εθνικιστικού, όταν όλοι οι εθνικισμοί γύρω μας παίζουν νταούλια και απαιτούν από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Άρτα.

Αυτοί οι καταραμένοι εθνομηδενιστές πολιτικοί που αλλού τρώνε και πίνουν και αλλού πάνε και το δίνουν. Αυτοί που ξεζουμίζουν τους Έλληνες που τους ταΐζουν, ενώ ταυτόχρονα τους μισούν και υποσκάπτουν τα εθνικά συμφέροντα τους, αλλά την ίδια στιγμή αγαπούν όλους τους εχθρούς τους, σκοπιανούς και Αλβανούς. Αυτοί, που όπως ο Σαμαράς γέμισαν την Ελλάδα με ανθελληνικά, εχθρικά στίφη, ώστε να πέσει η χώρα από μέσα!

Τον Κατσίφα, λοιπόν, τον δολοφόνησαν πρώτοι οι ανθέλληνες πολιτικοί και τον σκοτώνουν ακόμα με την αδιάφορη και χλιαρή τους στάση. Με την ένοχη σιωπή τους, που σε άλλες περιπτώσεις μπουκαδόρων ληστών και κίναιδων είναι λαλίστατοι και πλήρης συμπάθειας. Αλλά όχι για έναν αληθινό ήρωα.

Ο Φύσσας και ο Ζακ, οι εφευρημένοι «ήρωες» τους θα ξεχαστούν, όσο και αν θέλουν να μας τους επιβάλλουν στο κάλπικο «μαρτυρολόγιο» τους. Τα ψέματα δεν περνούν στον λαό ό,τι και αν κάνουν!

Όμως ο Κατσίφας θα μείνει στη μνήμη όσο και αν σκυλιάζουν! Το όνομα του δέθηκε για πάντα με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου! Μπορεί να πει κανείς ότι είναι το τελευταίο αίμα του Έπους του 1940, που χύθηκε πάνω στις ίδιες πέτρες. Κανείς δε μπορεί να τον καπηλευτεί, ούτε έχει δικαίωμα, όσο και αν κοπιάζουν να τον χρεώσουν στην ΧΑ. Η ιστορία λόγω της θυσίας του φάνηκε καλή μαζί του και τον ενέταξε ήδη στην χορεία των αληθινών ηρώων και των μαρτύρων του έθνους.

Δίποδα κτήνη! Ανδρείκελα! Κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους περάσει! Καταραμένοι να είναι εις τους αιώνες των αιώνων οι πολιτικοί δολοφόνοι της Ελλάδας!

πηγή
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/10/blog-post_62.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου