Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος»



Οι φίλαθλοι της ομάδας του αδελφού του πρωθυπουργού Ράμα χλευάζουν τους Ελληνες....Ένα προκλητικό πανό «σήκωσαν» οι οπαδοί της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Παρτιζάν, που αναφερόταν στον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιανάτες Αλβανίας.«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος», έγραφε το πανό, το οποίο αναρτήθηκε στον αγώνα της ομάδας κόντρα στην σε αυτή της Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr, ο διευθυντής της Παρτιζάν Τιράνων είναι ο Ολσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δεν προέβη σε κάποια δήλωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Εντι Ράμα χαρακτήρισε «τρελό» τον ομογενή, σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ είχε χαρακτηρίσει το συμβάν «εξτρεμιστική ανοησία».
Στο μεταξύ σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βασανισμό του Ελληνα ομογενή>

Ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στο νεκρό ομογενή. Οσα αποκαλύπτει είναι ανατριχιαστικά για τον τρόπο που οι Αλβανοί αστυνομικοί βασάνισαν τον Ελληνα ομογενή.










«Πάνω (σ.σ. στο βουνό) βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε -γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται. Αφού τραυματίστηκε βαριά, θα πρέπει να σβαρνίστηκε για 60 με 70 μέτρα πάνω στο χώμα, γιατί φαίνονται τα ίχνη από αίμα σε διάφορες πέτρες και, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν εκτελεστεί, και φώναξε “ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός”, κάπου εκεί εκτελέστηκε κιόλας. Του δόθηκε η χαριστική βολή» είπε ο γιατρός.
Τόνισε ακόμη στην αρχή των δηλώσεών του: «Να πω για τον Κωνσταντίνο ότι δεν είχε τίποτα ψυχικά, ήταν απολύτως ισορροπημένος… Το μόνο, ας το πούμε έτσι σε παρένθεση, είχε τρέλα για τα εθνικά θέματα. Συνεργαστήκαμε μαζί και στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα λοιπά. Παντού ήταν πρώτος για να τρέχει για θέματα εθνικά».

https://kourdistoportocali.com/news-desk/enas-ellinas-nekros-enas-bastardos-ligoteros/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου