Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Αυτή είναι η Ελλάδα. Πάντοτε αυτή ήταν..Απλά σήμερα υπάρχει το internet και τα βλέπεις όλα. Τρομάζεις με όλα. Απορείς με όλα...Kαι καταβάθος αναρωτιέσαι: Tόσα έξυπνα παιδιά που χάθηκαν;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η "επανάσταση" δεν είναι ουτοπία......
"Εξοντώνοντας" τα πάντα γύρω τους, "μεγαλουργούν" σε έναν χώρο διάσπαρτο από "πτώματα" άξιων και ικανών Ελλήνων, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν ποτέ να "ενηλικιωθούν" δημιουργικά και βεβαίως να "ανταμειφθούν" ανάλογα.  Μέσα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου ή της Αυγής οι "Καρανίκες" τού κομμουνισμού παρακολουθούν τα πάντα και επιτίθενται ανωνύμως όχι μόνον σε ό,τι τους απειλεί, αλλά σε οτιδήποτε είναι καλό, όμορφο ή θετικό για την κοινωνία.
Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras mitsotakis
Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε καθαρά να μιλάμε για "ύαινες", που οργανωμένα κι απρόκλητα επιτίθενται σε όσους δεν ανήκουν στο "είδος" τους. Ο Ελληνισμός, ως κοινωνία, επί αιώνες είναι η τρομακτική "λέαινα" που τρομάζει τους σιωνιστές, αλλά εδώ και περίπου έναν αιώνα δεν μπορεί να "γεννήσει" "λέοντες". Δεν μπορεί να εμφανίσει σημαντικούς ανθρώπους, γιατί απλούστατα οι κομμουνιστικές ύαινες τους "κατασπαράζουν" όταν αυτοί είναι "σκύμνοι" ...Όταν είναι μικροί κι αδύναμοι. Ο κομμουνιστής Τσίπρας - και ο βενιζελικός Κυριάκος απέναντί του - είναι η απόδειξη ότι αυτή η συμμορία δεν έχει αφήσει σχεδόν τίποτε "ζωντανό" να επιβιώσει στην ελληνική κοινωνία. Όταν αυτό συμβαίνει σε αυτό το ανώτατο επίπεδο, καταλαβαίνει κάποιος το "μακελειό" που συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.

Μιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα "καπελώνουν" χωρίς κανέναν αντίπαλο.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

https://perimajestic.blogspot.com/2018/10/internet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου