Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΡΑΜΑ ΒΑΡΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πανηγυρική επαλήθευση των προφητειών της ορθοδοξίας για τα σχεδία των αλβανών και μουσουλμάνων στην Ελλάδα όπως προόρισαν ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός, ο Πάτερ Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης και , φυσικά, ο Άγιος Παΐσιος και ο Πατροκοσμάς! Όλο το παρακάτω άρθρο τις επαληθεύει αλλά σας έχω υπογραμμίσει μια λεπτομέρεια που υποθήκη από άντρες του UCK που τα λέει ΟΛΑ....

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Ο κομμουνιστής, πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, συνεχίζει να μας εκπλήσσει αρνητικά, σε σημείο ωμής πρόκλησης, αφού διερωτώμαι, αν τελικά αυτός ο άνθρωπος εξυπηρετούσε τα ελληνικά συμφέροντα ή αν εξυπηρετεί τα αλβανικά και τα τουρκικά!

Θα μου πείτε, ακραία σκέψη! Θα σας απαντήσω να διαβάσετε τα όσα πρόσφατα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό, παρ΄ ότι βιαίως εκπαραθυρώθηκε από το ΥΠΕΞ, εν τούτοις συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα προκλητικός! Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:
«O στρατός αρνείται να αναγνωρίσει τα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Ο στρατός πρέπει να κάνει κάποιες ενέργειες για να εκφραστεί η αναγνώριση των συνόρων και δεν τις κάνει».
Κι όταν ρωτήθηκε, αν την ευθύνη για αυτό την έχει η στρατιωτική ή η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Νίκος Κοτζιάς απάντησε διπλωματικά: «αυτό θα το εξετάσει η Βουλή».


Ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πως εννοεί την ηγεσία του Στρατού μας!
Όμως συνεχίζοντας να είναι εξόχως προκλητικός, έκανε λόγο, πως το συναφθέν το 1914 “Πρωτόκολλο της Κέρκυρας”, που υπογράφηκε από την Ελλάδα και την Αλβανία (σ.σ. χωρίς καμιά επιφύλαξη) και το οποίο αναγνώριζε στην ελληνική μειονότητα τα δικαιώματα της θρησκείας, της παιδείας, της γλώσσας και της αυτοδιοίκησης, δεν είναι νομικώς ζωντανό!

Σήκωσαν το “γάντι” οι Αλβανοί…

Βέβαια, η πλευρά της Αλβανίας με αφορμή τις ανθελληνικές θέσεις Κοτζιά, πήρε θέση και υπερθεμάτισε επί του θέματος! Έτσι, ο Πρόεδρος της αλβανικής Βουλής Ιλίρ Μέτα, μιλώντας σε διεθνές συνέδριο δημοσιογράφων της ΝΑ Ευρώπης, είπε: «Κυκλοφόρησε μια ιστορία που ελπίζω να είναι fake news, όπου ένας πρώην υπουργός της γειτονικής χώρας, είπε ότι ο στρατός της χώρας δεν αναγνωρίζει τα σύνορα της Αλβανίας. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ακόμη και όταν αυτές οι ειδήσεις είναι αληθινές και όταν είναι ψεύτικες. Εδώ είναι ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης να διατηρούν την απόσταση από κάθε χειραγώγηση που αυξάνει τη ρητορική και μας απομακρύνει από τη συνεργασία. Εάν όντως ισχύουν τα όσα δήλωσε ο πρώην Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, πρόκειται για ένα “πολύ σοβαρό θέμα”»!

Τελικά μας κυβερνούν ανθέλληνες;

Ωστόσο, μπορεί ο Νίκος Κοτζιάς να είδε την πόρτα της εξόδου από το ΥΠΕΞ, παρέμεινε όμως σε αυτό ο Αναπληρωτής του Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος κινείται στην ίδια ανθελληνική γραμμή με τον πρώην προϊστάμενο του! Σε σημείο που ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος να ζητάει επίσημες εξηγήσεις από την κυβέρνηση:

«Οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα εκφεύγουν “σε βαθμό κακουργήματος” της εθνικής πολιτικής γραμμής που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα! O κ. Ρήγας εκφράζει την επιθυμία να υπάρξει διαπραγμάτευση και διαμοιρασμός της “ΑΟΖ του Αιγαίου” με την Τουρκία. Πώς είναι δυνατόν να ανακινεί ένα ανύπαρκτο θέμα από τη στιγμή που το Αιγαίο λόγω γεωγραφικής διαμόρφωσης, στερείται ΑΟΖ. Προφανώς εννοεί το τμήμα του νοτιοανατολικού Αιγαίου μεταξύ Ρόδου και της νήσου Στρογγύλης. Αυτό επιζητεί και η Τουρκία. Να μας καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να εκχωρήσουμε την ΑΟΖ που συνιστά το σύμπλεγμα των νήσων της Μεγίστης. 

Άρα κρίνοντας από τις δηλώσεις του ΑΝΥΕΘΑ, η κυβέρνηση δέχεται το τουρκικό  αίτημα και εκχωρεί την ΑΟΖ! Εντός της ημέρας καταθέτουμε σχετική ερώτηση και καλούμε τον πρωθυπουργό και τον προϊστάμενο του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στη Βουλή, αφενός μεν να διαψεύσουν ότι έχουν συμφωνήσει για την “ΑΟΖ του Αιγαίου” με την Τουρκία και αφετέρου να δώσουν τις αναγκαίες εξηγήσεις για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ρήγα»!

Η δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κατσίφα δεν ήταν τυχαία…

Αγαπητοί αναγνώστες, η στυγερή δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής την 28η Οκτωβρίου, την ημέρα των ηρώων του ΄40 που συνέτριψαν το φασισμό του Άξονα, διαπράχτηκε από έναν άλλο σύγχρονο φασίστα, τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα!
Μια σημαδιακή ημέρα για την Ελλάδα, όπως ακριβώς ήταν ο τορπιλισμός του καταδρομικού του ελληνικού Στόλου “Έλλη” στην Τήνο, από την φασιστική Ιταλία, την ημέρα της Παναγιάς μας, τον 15αύγουστο του ΄40, που μετείχε των εορταστικών εκδηλώσεων της ημέρας!
Ενδεχομένως κάποιοι να ισχυριστούν και να πουν, πως πρόκειται για συμπτώσεις!

Θα τους απαντήσουμε πως όχι! Η επιλογή μιας πολεμικής επιχείρησης από μια χώρα εναντίον άλλης χώρας, την ημέρα που εορτάζει η μια χώρα κάτι σημαντικό, σημαίνει στόχευση καταρράκωσης του ηθικού και μέτρηση αντίδρασης της πληγείσας χώρας, προκειμένου να μεθοδευτούν τα επόμενα βήματα της “επιτιθέμενης” χώρας!

Γι΄ αυτό θέτουμε ευθέως το ερώτημα! Ήταν τυχαία η δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τον στρατοκράτη – φασίστα Έντι Ράμα; Υπήρξαν προμηνύματα και προειδοποιητικά σημάδια αυτής της δολοφονίας;

Προετοιμάζουν “χτύπημα” κατά της Ελλάδος;

Θα σας υπενθυμίσουμε, ότι τον Ιούνιο του 2018 οι αρχηγοί των ένοπλων ομάδων του UCK και UCC, είχαν δηλώσει, ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2019 θα ήταν ικανές να διεξάγουν γενικό ανταρτοπόλεμο κατά της Ελλάδος σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια και ειδικότερα στις περιοχές στις οποίες κατοικούν πολυπληθείς και συμπαγείς Ομάδες τους!

Έτσι, δεν πέρασε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από αυτήν την διακήρυξη – απειλή κατά της Ελλάδος και είχαμε την αναίτια και στυγερή δολοφονία του Εθνομάρτυρα, πλέον, Κωνσταντίνου Κατσίφα, κατόπιν προσωπικής εντολής του ψυχασθενούς ηγέτη της Αλβανίας, Έντι Ράμα!

Βόρειος Ήπειρος, γη ελληνική, τώρα Ένωση με την Ελλάδα…

Εμείς είχαμε χτυπήσει σε παλαιότερα άρθρα μου, το καμπανάκι του κινδύνου, πως δηλαδή η ανίερη συμμαχία των Ρ. Τ. Ερντογάν και Έντι Ράμα εποφθαλμιά ελληνικά εδάφη! Προς τούτο έχουν επί πολλά χρόνια φροντίσει, με την εκνευριστική, αλλά και εν πολλοίς ύποπτη ανοχή, ιδιαίτερα των κυβερνήσεων των Μνημονίων, να συσσωρεύουν σε όλη την ελληνική Επικράτεια Ομοεθνείς και Ομόθρησκούς τους! 

Αρχικά κατακλύστηκαν τα ελληνικά νησιά με Αλβανούς κάθε καρυδιάς καρύδι και ακολούθως με πρόσχημα τον πόλεμο της Συρίας, μεταβληθήκαμε σε μπαρουταποθήκη Μουσουλμάνων! Ιδιαίτερα, η Ρόδος, η Κως, η Χίος, η Λέσβος και η Σάμος, έχουν σημάνει “κόκκινο συναγερμό”, αφού έχουν μεγάλο πρόβλημα ασφαλείας, από τη στιγμή που ζουν σ΄ αυτά τα νησιά μας, πολλοί εξ αυτών! Που σε αυτά τα νησιά, όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα μου, δραστηριοποιούνται επικίνδυνες ομάδες Αλβανοκοσοβάρων, Τουρκαλβανών και ακραίων Τζιχαντιστών!

Των οποίων το μένος και το μίσος κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων είναι τεράστιο και όπως μας καταγγέλλεται από την Κω, αμέσως μετά τον μεγάλο σεισμό της 21ης Ιουλίου του 2017, καταριούνταν τους Κώες και εύχονταν την ισοπέδωση του νησιού!

Ποιοι αυτοί, που η Ελλάδα σε πολύ δύσκολους χρόνους τους υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκαλιές και τους έβαλε στα σπίτια της! Δείχνοντάς τους την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία! Που αυτοί, όχι μόνο ανταποδίδουν αυτή τη φιλοξενία με μια άνευ ορίων αχαριστία, αλλά και με συνεχείς ακρότητες προσπαθούν να δαγκώσουν το χέρι που τους ευεργέτησε!
Αλλά να γνωρίζουν, ότι το λάθος τους με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, θα αποβεί ολέθριο! Ξύπνησε τους Έλληνες από το λήθαργό τους και τους ενώνει στο κοινό πρόσταγμα! Βόρειος Ήπειρος, γη ελληνική, τώρα Ένωση με την Ελλάδα!

Άλλωστε, το σύνθημα πρώτος από όλους το έδωσε ο Μέγας Ιεράρχης της Ορθοδοξίας, ο Μητροπολίτης Πωγωνιανής, Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης Ανδρέας!

Ανίερη συμμαχία Τουρκίας και Αλβανίας…

Θα πρέπει όμως, να γίνει κτήμα της ελληνικής Κοινωνίας, πως οι Αλβανοί που ζουν κατά χιλιάδες στην ελληνική Επικράτεια, είναι πλέον μέγας κίνδυνος για την Ελλάδα!
Ήταν σχέδιο της τουρκικής ΜΙΤ η στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδος από Αλβανούς Μουσουλμάνους και “μετανάστες – πρόσφυγες” Μουσουλμάνους!
Σε όλα τα παραπάνω, θυμηθείτε τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου αρχιστράτηγου Hulusi Akar, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τους υδρογονάνθρακές της, ούτε νοτίως της Κρήτης!

Δηλώσεις, που προηγήθηκαν των δηλώσεων του ΑΝΥΠΕΞ Παναγιώτη Ρήγα και δημιουργούν επιπρόσθετες ανησυχίες!
Αφού συμπλέουν απόλυτα στις εδαφικές διεκδικήσεις τους, έναντι της Ελλάδος, η Τουρκία και η Αλβανία και εξυφαίνεται μια συμμαχία απρόβλεπτη, αφού στηρίζεται στην ύπαρξη 5 μεγάλων τουρκικών στρατιωτικών βάσεων στην Αλβανία (δυο ναυτικών, μια Ειδικών Δυνάμεων, μια πολεμικής αεροπορίας και μιας ηλεκτρονικού πολέμου  – παρεμβολών – υποκλοπών) και ακόμη εδράζεται, στην ύπαρξη στρατοπέδων εκπαίδευσης στο εσωτερικό της Αλβανίας, επίλεκτων αλβανικών και τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων!

Στηρίζεται, στην ιδιαίτερη σύσφιξη των Οικονομιών τους! Αφού πρόσφατα οι τουρκικές αερογραμμές (Turkish Airlines) ανακηρύξαν τη συνεργασία με τον αλβανικό αερομεταφορέα (Αιρ Αλβανια)! Όπου ο Έντι Ράμα τόνισε ιδιαίτερα χαρούμενος: «Δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, χωρίς τις πρωτοβουλίες του Προέδρου Ερντογάν»! Και ο Τούρκος πρέσβης στα Τίρανα δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή! Η Τουρκία σχεδιάζει ιδιαίτερα μεγάλες επενδύσεις στην Αλβανία»!

Ταυτόχρονα, αυτή η συμμαχία στηρίζεται σε Έλληνες πολιτικούς (;;;), που κατά καιρούς κάνουν περίεργες δηλώσεις περί των αλβανοτουρκικών σχέσεων, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος! Δηλώσεις που έχουν σκοπό να περιορίσουν το φρόνημα του Στρατού μας και τα πατριωτικά αντανακλαστικά του λαού μας!

Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός…

Ωστόσο, παρά τα όσα σας ανέφερα παραπάνω, με μια ανάλυση που είναι στα όρια του επιτρεπτού, είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Και την αισιοδοξία αυτή, μου την έδωσε ο κομμουνιστής, πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς με τις πρόσφατες δηλώσεις του:

«O στρατός αρνείται να αναγνωρίσει τα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Ο στρατός πρέπει να κάνει κάποιες ενέργειες για να εκφραστεί η αναγνώριση των συνόρων και δεν τις κάνει».
Μακάρι να είναι αληθινές οι “καταγγελίες” του υμνητή του Στάλιν και του Λένιν για τον ελληνικό Στρατό!
Μακάρι, γιατί αν είναι έτσι, σημαίνει ότι ο Στρατός μας αντιδρά στην Προδοσία της Πατρίδος!

Σημαίνει, πως ο Στρατός μας αναγνωρίζει τη Βόρειο Ήπειρο ως γη ελληνική! Σημαίνει, ότι ο Στρατός μας δεν αναγνωρίζει κανένα θέμα “Τσαμουριάς”, που είναι διεθνώς ένα ανύπαρκτο ζήτημα!

Μακάρι, γιατί πάντα ο Στρατός μας ήταν της Ελλάδος ο φρουρός!

Συντόμως επανέρχομαι…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

KATOXIKA NEA 
https://odysseiatv.blogspot.com/2018/11/blog-post_333.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου