Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Τι γίνεται; Και η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»; (έγγραφα & φωτογραφιες)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πάμε πάλι! Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στη χώρα μας ,από ΟΛΕΣ τις ''πολιτικές'' δυνάμεις, και από όλους τους χώρους εξουσίας, δημόσιας διοίκησης, ΜΜΕ κλπ το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ). Οι διαταγές είναι συγκεκριμένες από τους Ιλλουμινάτι και οι εγχώριες δουλάρες τους υπακούουν τυφλά…
Δείτε τη συλλογή άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩ

 Και η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»;  
 
Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε o δημοσιογράφος και μέλος της παράταξης «Νέα ΕΣΗΕΑ», Χρήστος Μαζανίτης.
Στην ανακοίνωση – καταγγελία του ο δημοσιογράφος αναφέρει πως η «Η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει διεθνώς τα Σκόπια ως… Μακεδονία!».
Ολόκληρη η καταγγελία – ανακοίνωση του Χρήστου Μαζανίτη:



«ΠΟΙΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΛ.ΑΣ.; Η ΕΣΗΕΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ) απέστειλε κείμενο – πρόσκληση προς την ΕΣΗΕΑ προκειμένου δημοσιογράφοι – μέλη της να λάβουν μέρος σε «εργαστήριο» στο Βουκουρέστι με τίτλο «ο εκσυγχρονισμός των δημόσιων Μέσων διά της καινοτομίας και του διαλόγου», με τα έξοδα όλα πληρωμένα.
Όμως ανάμεσα στις χώρες που έχουν κληθεί είναι και οι δημοσιογράφοι από συνδικαλιστικές Ενώσεις – χωρών υποψηφίων για ένταξη στην Ε.Ε. μεταξύ των οποίων και η…. Μακεδονία!!! Ναι, καλά διαβάζετε. Κατά παράβαση κάθε διεθνούς συνθήκης, δημιουργώντας επικίνδυνα τετελεσμένα στην Εξωτερική Πολιτική της χώρας, η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ δέχθηκε και μάλιστα παρέλαβε, μετέφρασε και πρωτοκόλλησε έγγραφο επίσημο της ΔΟΔ με τον όρο «Μακεδονία», χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία.
 
Η ιστορία της… ανεξάρτητης αντεθνικής πολιτικής ηγεσιών των Δημοσιογραφικών Ενώσεων ξεκινά πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, ιδρυτικά μέλη από την «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ» αποκάλυψαν την αδιαμαρτύρητη υιοθέτηση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Την… παράδοση συνεχίζει και η παρούσα ηγεσία της ΠΟΕΣΥ, η οποία ακόμη δεν έχει προσβάλει νομικά την διεθνή παραβίαση, που δημιουργεί προηγούμενο σε ότι αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας.
Πλέον, δυστυχώς και η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ φαίνεται να ενστερνίζεται πλήρως το ξεπούλημα της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας σε διεθνώς ανιστόρητους κύκλους και φύλα, που αντιπροσωπεύουν άλλου είδους συμφέροντα, σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα και την κυριαρχία της Ελλάδας.
Είδαμε τις Προέδρους ΕΣΗΕΑ – ΠΟΕΣΥ να σπεύδουν να φωτογραφηθούν στην βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ (που αναμένεται να εγκαινιαστεί με φιέστες και τυμπανοκρουσίες). 
Την ίδια ημέρα η κα Αντωνιάδου, ως Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωνε ότι χαρίζει στην βιβλιοθήκη τόμο για την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ». Θα μπορούσε να μας πει η κα Αντωνιάδου σε ποια σελίδα ο Τόμος αναγράφει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»; Ή μήπως δεν διάβασε τι δώρισε; Ή μήπως έκανε την δωρεά για να μάθουν οι νεότερες γενιές την… στραβή ιστορία που αποφάσισε να ξαναγράψει η ΕΣΗΕΑ επί διοικήσεώς της;
Για την ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ
Χρήστος Μαζανίτης – Ταμίας ΔΣ».
 Και η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»;
 Και η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»;
 Και η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»;
 Και η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»;
lykavitos.gr

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ
https://odysseiatv.blogspot.com/2018/11/blog-post_393.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου