Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Γίνεται μια ύπουλη προσπάθεια να ανατρέψουν την μεγάλη επιστροφή των Ελλήνων...με μια άλλη επιστροφή....

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης κωστας εικονεσ
Γίνεται μια ύπουλη προσπάθεια να ανατρέψουν την μεγάλη επιστροφή των Ελλήνων...Το μενού έχει διχόνοια και άγριο θερμό στο Αιγαίο...Η επανεμφάνιση Κουφοντίνα, η βόμβα στον Σκαι, η Novartis, οι χοντρές απειλές Καμμένου στους Τούρκους, η επίσκεψη της Μέγαιρας του Βερολίνου...δεν είναι καλά σημάδια.

Το θετικό είναι ότι ο λαός δεν παρασύρεται..και δεν πρέπει άλλωστε.

 Ο Τσίπρας είναι ορκισμένος ανθέλληνας. Εντολές εκτελεί. Ξέρει ότι έχει χάσει...ο χρόνος τον φανέρωσε. Ανταλλάγματα και εγγυήσεις ζητά. Ο λαός πρέπει να μείνει αδιάφορος...να μην βασιστεί σε κανέναν θεατρίνο Μητσοτάκη. Σε κανέναν Φαυλόπουλο. Σε κανένα ΚΚΕ...Σε καμιά Χρυσή Αυγή ( στήριξε την καθεστωτική Θάνου, χωρίς ντροπή). 

Να μην πάρει μέρος σε τίποτα...απλά να γελά με το αδιέξοδό τους.. Η υπόθεση Novartis είναι μια γελοία υπόθεση. Θυμίζει τα δήθεν πάμπερς του Παπανδρέου τέλη της δεκαετίας του 80. Λέμε δήθεν, γιατί μετά από πολλά χρόνια μάθαμε ότι όλα ήταν κατασκευασμένα από την ΕΥΠ. Ο στόχος ήταν η πόλωση. Η αναμπουμπούλα. Οι γεμάτες πλατείες και τα κυνηγητά. Τα κατάφεραν!  Μέχρι που οδήγησαν την χώρα στα θανατηφόρα μνημόνια!! 

Σήμερα, δεν πρέπει...

O μεγάλος κίνδυνος έρχεται από το Αιγαίο. Αν δεν τους βγει η διχόνοια, να εμφανιστεί ο κακός ο Τούρκος. Ο αυτοκράτωρ ( γελάμε) Ερντογάν. Το ρουφιανάκι του Βερολίνου. Μεγάλο το ρίσκο και από τις 2 πλευρές. Κανένας δεν μπορεί να θυσιάσει την ειρήνη και την ζωή. Ένα "θερμό επεισόδιο" μπορεί να μην σταματήσει εύκολα..και να εξελιχθεί σε κάτι πολύ χειρότερο....σε κάτι εφιαλτικό! Το επιθυμούν;
 
http://perimajestic.blogspot.com/2019/01/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου