O εφιάλτης τελικά γίνεται πραγματικότητα. Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ήταν το μοναδικό ΜΜΕ στην Ελλάδα που σας αποκαλύψει σε αποκλειστικότητα, ότι η Ελλάδα θα αναλάβει να αναδιοργανώσει τις Σκοπιανές ΕΔ. Δηλαδή αυτούς που έχουν αλυτρωτικές βλέψεις κατά της χώρας μας, γιατί μην ξεγελιόμαστε, οι Σκοπιανοί ονειρεύονται πως η Μακεδονία μας τους ανήκει και θέλουν να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

«Ο ουρανός είναι το όριο» στη στρατιωτική συμμαχία Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η υπουργός Άμυνας της χώρας Ράντμιλα Σεκερίνσκα.
Η ίδια αποκάλυψε επίσης στους απεσταλμένους της ΕΡΤ3 στα Σκόπια, Γιώργο Γεωργιάδη και Αλέξανδρο Μάρκου, ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης ήδη πρότεινε να αναλάβει η Ελλάδα την αεροπορική επιτήρηση της Βόρειας Μακεδονίας.
Η υπουργός Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας δήλωσε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 ότι «έχουμε χάσει πολύ χρόνο, ενώ έχουμε μεγάλες δυνατότητες στην αμυντική συνεργασία».

Δηλώνει επίσης πολύ αισιόδοξη για τη φιλία των δυο χωρών, και η χαρακτηριστική φράση της είναι, όσο πιο κοντά βρισκόμαστε, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε.

Δείτε βίντεο:



Ο λόγος που επιμένουμε στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ και που διαφωνούμε με αυτή την συνεργασία απλόςείναι απλός. Φανταστείτε απλά την εικόνα με στελέχη των Ελληνικών ΕΔ, να κάνουν ασκήσεις με αυτούς που θα φοράνε τα διακριτικά «Β. Μακεδονία!.»
Δηλαδή με λίγα λόγια πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων, τους αγώνες των Μακεδονομάχων, το αίμα του Π. Μελά. Είναι αδιανόητο και εθνικό έγκλημα, καθώς όχι μόνο αποδεχόμαστε τετελεσμένα, αλλά θα δούμε επί ελληνικού εδάφους και πολύ πιθανό και στην Μακεδονία μας, γυμνάσια μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών.
Εικόνες που θα προκαλέσουν θλίψη και αποτροπιασμό. Μάλιστα η χώρα μας θα ανοικοδομήσει τον Σκοπιανό στρατό όπως άφησε να εννοηθεί πριν λίγο ο κ. Αποστολάκης.
ΦΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ FIR ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Πολύ λίγοι όμως στην χώρα μας γνωρίζουν ότι η ελληνική ΠΑ έχει αναλάβει την προστασία του εναέριου χώρου της Αλβανίας, διαθέτοντας μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αυτό το στοιχείο προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος διευκρίνισε ότι η χώρα μας διαθέτει τέσσερα αεροσκάφη σε καθήκοντα QRA (Quick Reaction Αlert) κατά τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα ανά δεκαπενθήμερο, καθώς το έργο επιμερίζεται με την ιταλική Αεροπορία, η οποία έχει αναλάβει το έτερο ήμισυ της αστυνόμευσης.
Όλο αυτό μεταφράζεται, σε ότι εφόσον υλοποιηθεί παραβίαση αγνώστων αεροσκαφών στον αλβανικό εναέριο χώρο, τα ελληνικά F-16 απογειώνονται από τις ελληνικές αεροπορικές βάσεις για να αναγνωρίσουν τα άγνωστα αεροσκάφη.
Η ουσία όμως είναι ότι η χώρα μας με τα τόσα οικονομικά προβλήματα διέθεσε τα καλύτερα αεροσκάφη της, τα οποία μαζί με δύο ιταλικά Eurofighter, υλοποίησαν ελέγχους στον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου και της Αλβανίας στο πλαίσιο δήθεν της «Συμμαχικής Αλληλεγγύης».
Την ώρα που οι Τούρκοι εισβάλλουν σε μεγάλους αριθμούς στο ελληνικό FIR στο Αιγαίο, εμείς στέλνουμε τα καλύτερα και πιο ισχυρά αεροσκάφη μας με τους καλύτερους πιλότους, να φυλάξουν αυτούς που ευθύνονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του ήρωα της Β.Ηπείρου Κ.Κατσίφα.
Και τα χειρότερα έρχονται!

https://www.pentapostagma.gr/2019/02/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%ba.html