Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!

“Όλο αυτό το show, είχε σαν σκοπό την αθώση του σιωνισμού (στοχοποιώντας ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο που αντιστοιχεί σε πάνω απο 1,5 δις ανθρώπων) αλλά και την δαιμονοποίηση του πραγματικού Εθνικοσοσιαλισμού ! Παρόμοια προσπάθεια γίνεται στην Ουκρανία όπου ο θείος Τζόρτζ Σόρος, η CIA αλλά και η Μόσαντ χρηματοδοτούν έναν Σιωνισμό που απλά τον έντυσαν με Εθνικοσοσιαλιστικό μανδύα.

Μας φυτεύουν τύψεις και ενοχοποίηση για το ότι είμαστε  λευκοί! Και με συμβάντα όπως του Μπρέιβικ και του Ταράντ το καταφέρνουν πολύ καλα! 

Και οι δυο τους ήταν μασονοκινούμενοι και προσκείμενοι στον Σιωνισμό κάνοντας αποτρόπαια εγκλήματα , μιλούσαν συνεχώς για λευκή υπεροχή!!!!

(Κόλπο δαιμονοποίσης του Εθνικοσοσιαλισμού)

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!78
Ένας ακόμα στόχος είναι να απαγορεύσουν την νόμιμη οπλοκατοχή γι αυτό το λόγο σκηνοθετούν πολλά 
ψεύτικα σκηνοθετημένα ή αληθινα προσχεδιασμένα συμβάντα με δήθεν ψυχοπαθείς που εισβάλλουν σε σχολεία και διάφορα άλλα μέρη και εκτελούν κόσμο! Έτσι οι νεοταξίτες πλέον έχουν κάθε αφορμή να καταργήσουν νόμους υπέρ της οπλοκατοχής σε διάφορες χώρες ουτοσώστε όταν χρειαστεί να πολεμήσει ο κόσμος την Νέα Τάξη στη πράξη να είναι εντελώς αφοπλισμένος!

Επίσης έψαχναν αιτία να φιμώσουν εντελώς το Facebook ! Ολα τα ΜΜΕ μεταδίδουν σήμερα πως υπάρχει νομικό κενό στο Facebook και κατηγορούν τον ίδιο τον νεοταξίτη ιδρυτή του,Ζούγκεμπεργκ, πως αφήνει να διαδίδονται ακραίες ιδεολογίες και πως επέτρεψε τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας να κάνει “ακροδεξιά” προπαγάνδα!

Συνεπώς με την live μετάδοση του φιλοϊσραηλίτη πράκτορα, το Facebook πλέον βρήκε λόγο να γίνει ακόμα πιο καταπιεστικό σε κάθε είδους εθνικιστική ανάρτηση από εδώ και πέρα! “

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
Ο πράκτορας Brendon Tarrant τα κατάφερε! Εκατοντάδες πολίτες στη Νέα Ζηλανδία «τρέχουν» να παραδώσουν τα όπλα τους!
ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΑΝΕ!
ΠΗΓΗ

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!3Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν χαιρέτισε σήμερα την απόφαση του Facebook, να απαγορεύσει κάθε έκφραση υποστήριξης ή εξύμνησης της λευκής υπεροχής στην πλατφόρμα του, όμως εκτίμησε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα μετά το μακελειό σε δύο τεμένη του Κράισττσερτς που κόστισαν τη ζωή σε 50 ανθρώπους.
Χθες Τετάρτη το Facebook ανακοίνωσε ότι θα εντείνει τις προσπάθειές του να αντιμετωπίσει τη ρητορική μίσους. Τα μέτρα που ανακοίνωσε αφορούν τόσο το Facebook όσο και το Instagram.

Το Facebook, το Twitter και το YouTube δέχονται ολοένα και περισσότερες πιέσεις για να αφαιρέσουν το νεοναζιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο από τις ιστοσελίδες τους. Ο δράστης του μακελειού στα δύο τεμένη της Νέας Ζηλανδίας είχε μεταδώσει την πράξη του ζωντανά μέσω του Facebook.

«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτές οι κατηγορίες θα έπρεπε να περιέχονται εξ αρχής στους κανονισμούς του Facebook για τη ρητορική μίσους», σχολίασε η Άρντερν. «Όμως είναι καλό που υπήρξε αυτή η διευκρίνιση μετά τις επιθέσεις στο Κράισττσερτς», πρόσθεσε.

Ωστόσο η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός τόνισε ότι «μένει να γίνει πολλή δουλειά», ενώ πρόσθεσε ότι η χώρα της θα συμμετάσχει ενεργά στη συζήτηση για το αν έχουν γίνει αρκετά για την αντιμετώπιση της ρητορικής μίσους.


Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!777
Ο μασονοπράκτορας Ταράντ είχε επισκεφτεί το Ισραήλ αλλά δεν τόλμησε να κάνει καμία επίθεση στα “ΛΕΥΚΑ” περιούσια αδέρφια του!


«Υπάρχουν μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε από το Κράισττσερτς και δεν θέλουμε κανείς να χρειαστεί να τα ξαναμάθει ποτέ», κατέληξε η Άρντερν.

Σύμφωνα με την ίδια, πολλές χώρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του εξτρεμιστικού περιεχομένου στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και γι’ αυτό χρειάζεται μια διεθνής προσέγγιση στο ζήτημα.

«Μπορούμε να προωθούμε σε τοπικό επίπεδο σωστή νομοθεσία, όμως αυτές οι πλατφόρμες είναι διεθνείς και πιστεύω ότι ανάλογες θα πρέπει να είναι και οι απαντήσεις», υπογράμμισε.

Από την πλευρά της η Αυστραλία αναφέρθηκε την Τρίτη στο ενδεχόμενο να επιβάλλονται ποινές φυλάκισης σε στελέχη των τεχνολογικών εταιρειών, αν οι πλατφόρμες τους δεν αφαιρούν γρήγορα ακραίο περιεχόμενο.

Εξάλλου, βάσει των νέων μέτρων που θα θέσει σε εφαρμογή το Facebook, οι χρήστες που αναζητούν περιεχόμενο το οποίο σχετίζεται με τη «λευκή υπεροχή» θα παραπέμπονται στη σελίδα της οργάνωσης Life After Hate, η οποία βοηθά ανθρώπους να φύγουν από ομάδες που στηρίζουν το μίσος.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Στο Μανιφέστο του Μπρέντον Τάραντ το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε απο ΕΔΩ 

Βλέπουμε παραδοχή του ίδιου πως ζήτησε τις ευλογίες των Μασόνων Ναϊτών Ιπποτών του Ναού του Σολομώντα και φυσικά τις πήρε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται!

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!355

Όχι μόνο λέει ο ίδιος πως δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής αλλά πιστεύει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός έχει πεθάνει! 

Επίσης ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι δεν είναι εχθροί του και πως ο ίδιος δεν είναι αντισημίτης!

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!333
Η λατρεία του και ο θαυμασμός του για τον Μασόνο Σιωνιστή Breivik δεν κρύβονται!


Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!23333


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!5Θα πρέπει να θεωρήσουμε σύμπτωση ότι ο μακελάρης  είναι θαυμαστής του Breivik που εκτέλεσε 77 φιλοπαλαιστίνιους νεαρούς συμπατριώτες του μόνο και μόνο επειδή Μποϊκόταραν το Ισραήλ.

Το σύστημα μας σερβίρει την πραγματικότητα όπως θέλει και για κατανάλωση …”ως έχει”. Απαγορεύονται οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί. 

Την ώρα που εκτελούσε τους νεαρούς με σφαίρες στο κεφάλι … από το ελικόπτερο της αστυνομίας που τον πλησίαζε δεν έπεσε ούτε μισή σφαίρα για να τον σταματήσουν…όταν στην Αμερική σε πυροβολούν ακόμα κι αν κρατάς στυλό χωρίς καπάκι.

Το ελικόπτερο πλησίαζε κι αυτός συνέχιζε να εκτελεί και παραδόθηκε σαν νύφη στις αρχές. Το δικαστήριο ΔΕΝ τον καταδίκασε ισόβια ενώ είχε τη δυνατότητα και τον τιμώρησε μόλις με 21 χρόνια φυλάκισης για 77 νεκρούς.

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!5454 
Δεν τον έβαλαν να συγκατοικήσει με κάποιον ισοβίτη μερακλή …για να λάβει μαθήματα ανδρισμού… αλλά τον έχουν προστατευμένο από τους ποινικούς σε σουίτα πολυτελείας.

Κι επειδή είναι προστατευόμενος του Ισραήλ …τον προστατεύουν κι από τους συγκρατούμενούς του …που θα μπορούσαν να τον περιποιηθούν δεόντως.

Αν δεν ήταν της Μοσάντ θα τον είχαν γεμίσει τρύπες πολύ πριν τον συλλάβουν με τη δική του θέληση και χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου η ζωή του.
Καθόλου τυχαία το Ισραήλ…απαίτησε από τους Ευρωπαίους πολιτικούς να σταματήσουν το κίνημα BDS που επίσης μποϊκοτάρει τα Ισραηλινά προϊόντα!
Αιματηρά και δίχως οίκτο τα μαθήματα συμμόρφωσης του Σιωνισμού προς το πολιτικό σύστημα.

Όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ αναφέρονται στον μακελάρη Μπρέιβικ σταθερά ως “ρατσιστή” ,”ακροδεξιό”και “ναζί” γιατί δεν πρέπει ούτε για πλάκα το μυαλό μας να πάει …στο Ισραήλ.

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!23
Ο Μακελάρης Μπρέιβικ με μασονική αμφίεση!


Για όσους ξεχνάνε, ο Μπρέιβικ δήλωνε:“Οπότε ας πολέμήσουμε στο πλευρό του Ισραήλ, με τα αδέρφια μας τους Σιωνιστές κόντρα σε όλους τους Αντι-Σιωνιστές!


Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!23233
” Λατρεύω να συμμετέχω στην Μεγάλη Μασονική Στοά της Νορβηγίας όπου είμαι επίσημο μέλος!”

Σχέδιο του μασονοπράκτορα Τάραντ η απαγόρευση εκφράσεων υποστήριξης της λευκής φυλής από το Facebook!777

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2019/03/facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου