Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Όταν ο Goldbrajch έγινε Holbrooke και η Körbelová …Albright

Το δίδυμο της καταστροφής της Σερβίας κι όχι μόνο... Οι περιούσιοι Madeleine Albright και Richard Holbrooke που έχουν αλλάξει τα εβραϊκά τους επίθετα.....Γράφει ένας φίλος: «Ritchard Holbrooke, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Richard Goldbrajch. Τον πύργο ύδρευσης του Vukovar, σύμφωνα με δηλώσεις του στο Time Millennium Edition / CNN τον κατέστρεψαν οι Σέρβοι. Προφανώς για να αυτοκτονήσουν από δίψα».
Ο Richard Holbrooke μαζί με την Hillary Clinton
Όπως και στη Ρωσία έτσι και στις ΗΠΑ οι πράκτορες των τοκογλύφων αλλάζουν τα επίθετά τους για να μην μπορούν οι πολίτες να συνδέσουν τα γεγονότα με συγκεκριμένα συμφέροντα. Για να μην μάθουν ποτέ ότι
τα παιδιά τους θυσιάστηκαν σε κάποιους περίεργους πολέμους, για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι κάποιοι ξένοι τοκογλύφοι.



Ο πύργος ύδρευσης του Vukovar

 
Το κατεστραμμένο Vukovar

Μαθαίνουμε από τη wikipedia ότι ο Holbrooke γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1941 στη Νέα Υόρκη. Γονείς του ήταν ο Dan Holbrooke, γιατρός και η Trudi Kearl (το γένος Moos) που ήταν αγγειοπλάστης. Είχε και έναν αδελφό τον Andrew. Η μητέρα του Holbrooke, η εβραϊκή οικογένεια της οποίας απέδρασε από το Αμβούργο το 1933 για το Μπουένος Άιρες πριν έρθει στη Νέα Υόρκη, τον έπαιρνε μαζί της σε συνεδριάσεις Κουακέρων (χριστιανική σέχτα). Είχε δηλώσει κάποτε: «Ήμουν άθεη, ο πατέρας του ήταν άθεος… Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να δώσουμε στον Richard εβραϊκή ανατροφή. Οι συναντήσεις των Κουακέρων φάνηκαν ενδιαφέρουσες».

Ο πατέρας του Holbrooke, ο οποίος πέθανε από καρκίνο όταν ο Richard ήταν 15 ετών, ήταν πολωνοεβραϊκής καταγωγής και γεννήθηκε στη Βαρσοβία. Μετονομάστηκε σε Holbrooke αφότου είχε μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1939. Το αρχικό επίθετο της οικογένειας ήταν Goldbrajch.


https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Holbrooke 
Η εβραϊκή καταγωγή του Holbrooke πρώην Goldbrajch, όπως αναφέρεται στην Wikipedia. Πηγή: en.wikipedia.org

Άλλη μία σημαντική περσόνα που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο την εποχή εκείνη είναι η επί σειρά ετών (1997 έως 2001) Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. κα. Madeleine Albright. Κι εδώ πρόκειται για «καλλιτεχνικό ψευδώνυμο», καθόσον η εξίσου εβραϊκής καταγωγής «χασάπης» υπεύθυνη για τους θανάτους χιλιάδων Σέρβων, Ιρακινών και άλλων εθνοτήτων που δεν δίστασε να δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι: «Άξιζε το τίμημα να σκοτωθούν 500.000 μωρά στο Ιράκ» έφερε το όνομα Marie Jana Körbelová (που αργότερα μετέτρεψε σε Korbelová). Τα εγκλήματά της τα ξέπλυναν βραβεύοντάς την με το Μετάλλιο της Ελευθερίας το οποίο της το φόρεσε ο πολύς κύριος Πρόεδρος Obama.


Ο Πρόεδρος Obama παρασημοφορεί την Albright με το Μετάλλιο της Ελευθερίας


Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το βομβαρδισμένο νοσοκομείο του Vukovar και τα κρεβάτια του μαιευτηρίου:


 
Πηγή: Karolos Nikolaou

 
Πηγή: Karolos Nikolaou 

 
Πηγή: Karolos Nikolaou

Στο παρακάτω φωτογραφικό απόσπασμα μπορείτε να διαβάσετε για την εβραϊκή καταγωγή της Albright, όπως εμφανίζεται στη Wikipedia.


https://en.wikipedia.org/wiki/Madeleine_Albright 
Πηγή: en.wikipedia.org

Τελικά καλό είναι να έχουμε κατά νου πως πίσω από τους πολέμους των ΗΠΑ εναντίον των εχθρών του Ισραήλ δεν βρίσκονται Αμερικανοί αλλά αντιαμερικανοί «περιούσιοι» που χρησιμοποιούν τον ιδρώτα και τις ζωές των Αμερικανών για να υποτάξουν όλες τις χώρες του πλανήτη στους οργανισμούς που ελέγχουν απόλυτα οι Σιωνιστές.

Αznews
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2019/03/goldbrajch-holbrooke-korbelova-albright.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου