Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Θέλουν διχόνοια στις ψυχές των ανθρώπων..Την χτίζουν σιγά σιγά....

Στην μάνα του Λαζανά δεν πήγε ποτέ.
Στην μάνα της Μυρτώς δεν πήγε ποτέ.
Στην μάνα του Μουστάκα δεν πήγε ποτέ.
Στην χήρα του Μανώλη Καντάρη δεν πήγε ποτέ.
Στις μητέρες των Σκυλογιάννη-Ευαγγελινέλη δεν πήγε ποτέ. 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι φασίστες.....

Ήδη έχουν αρχίσει να "καλλιεργούν" ένα "κλίμα" κατά της Ελλάδας ...Ήδη έχουν βάλει την Ελλάδα ανάμεσα στους "κακούς", οι οποίοι πρέπει να συμμορφωθούν. Όπως οι Σέρβοι ταλαιπωρούσαν τους "καλούς" μωαμεθανούς μειονοτικούς, έτσι και οι Έλληνες ταλαιπωρούν τους "καλούς" μωαμεθανούς λαθρομετανάστες. Πάντα τα δικά τους ΜΜΕ αντιλαμβάνονται "πρώτα" απ' όλους ό,τι τους βολεύει. Σε Προτεσταντικά ΜΜΕ ήδη βλέπουμε την "έκρηξη" της "ευαισθησίας" τους ...Βλέπουμε πολύ "θρήνο" για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Σε Προτεσταντικά ΜΜΕ βλέπουμε "έκπληξη", "οργή" και "θλίψη" για την "άνοδο" της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα, τη στιγμή που στην πραγματικότητα η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται καν στις χώρες υψηλού "κινδύνου" για την εμφάνιση του ναζισμού.
Σχετική εικόνα
Αυτήν την Ελλάδα, την οποία στην κυριολεξία την "έπνιξαν" με τα χέρια τους, τώρα την φοβούνται μήπως και αντιδράσει.
 "Βοηθώντας" την καθημερινά με τοκογλυφικά δάνεια, φοβούνται μήπως και αντιδράσει. Επειδή ακριβώς έχουν αυτό τον φόβο, ως γνήσιοι δολοφόνοι, έχουν προετοιμάσει την τακτική τους. Αυτό είναι φυσικό, εφόσον, ακόμα και γουρούνι να πας να σφάξεις, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την αντίδρασή του.

Αυτήν την αντίδραση της Ελλάδας προετοιμάζονται να την αντιμετωπίσουν, εκβιάζοντάς την με Εμφύλιο. Στήνουν "σκηνικό" εμφυλίου, για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να εκβιάζουν και να απειλούν. Όπως συνέβη με την περίπτωση των Γιουγκοσλάβων ή των Σύριων ή των Αιγυπτίων, έτσι και με την περίπτωση της Ελλάδας υπάρχει έτοιμο το σενάριο άμυνάς τους. Υπάρχει έτοιμη η μεθόδευση, η οποία θα ακολουθηθεί σε περίπτωση αντίδρασης. Υπάρχει αυτό, το οποίο είπαμε ως Μodus Οperandi ...Το γνωστό και πολυπαιγμένο μοτίβο του εμφυλίου πολέμου ...Το μοτίβο, το οποίο μας επιτρέπει να "αναγνωρίσουμε" τους εμπνευστές τέτοιων επικίνδυνων παιχνιδιών.

Αυτό, όσο κι αν φαίνεται δύσκολο ή περίπλοκο στη δρομολόγησή του, δεν είναι τέτοιο. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα μικρό και εθνικά ομοιογενές κράτος, ώστε να μην βρίσκουν εύκολα "μοχλούς", για να μεθοδεύσουν κοινωνικές συγκρούσεις και άρα τον διχασμό της. Υπάρχουν ξένοι μέσα στην Ελλάδα σε αριθμό ικανό να συνθέσουν αντίπαλο "πόλο" σε μια μελλοντική κοινωνική σύγκρουση ...Από αυτούς θα ξεκινήσουν ...Από τους "δικούς" τους ανθρώπους, τους οποίους μετέφεραν στην Ελλάδα, πληρώνοντας οι ίδιοι τα "ναύλα" τους στους δουλεμπόρους. Είδαμε άλλωστε τις αντίστοιχες "πρόβες" με τα γεγονότα που ακολούθησαν του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου ...

Αυτό είναι το "σενάριο".

Στην αρχή θα ξεκινήσουν με το εύκολο "μέτωπο" μεταξύ γηγενών και λαθρομεταναστών και μετά 

θα το πάνε προς τον 

"εμφύλιο...Θα το πάνε στο "ποιος υποστηρίζει ποιον" ...Θα το κάνουν "ντέρμπι" και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν στα πάθη τον λαό ...Θα "θυμίσουν" σε κάποιους πως είναι "αριστεροί" και δήθεν διεθνιστές και σε κάποιους άλλους πως είναι "δεξιοί" και τοπικιστές. Θα θυμίσουν σε όλους τις ιδεολογικές ή εθνικές "υποχρεώσεις" τους. Οι "αριστεροί" θα είναι υποχρεωμένοι να ταυτιστούν με τους μετανάστες, γιατί οι "δεξιοί" —ως γνωστόν— είναι "φασίστες" ...Δουλεμένα "παραμύθια" εδώ και δεκαετίες. Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά αυτοί διαθέτουν ανθρώπους μέσα στην Ελλάδα, για να το "παλέψουν".

Μια σύγκρουση με τους μετανάστες μπορεί να διχάσει ιδεολογικά τους Έλληνες και ο διχασμός αυτός σε καιρούς οικονομικής κρίσης —με την "εύφλεκτη" Αθήνα γεμάτη ξένους πράκτορες και πληρωμένους προβοκάτορες— είναι εύκολο να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Έχουν και υπό τις εντολές τους τα παιδιά των παλιών δωσίλογων, που μας οδήγησαν και παλιότερα στον Εμφύλιο και μπορούν να τους εκμεταλλευτούν, βάζοντάς τους επικεφαλής καί των δύο πλευρών ...Οι Μητσοτάκηδες, οι Παπανδρέου και οι Σαμαράδες παιδιά των δωσίλογων του Εμφυλίου είναι ...και πάντα στη διάθεσή τους.

Αυτοί αναπαράγονται μέσα από τα Προτεσταντικά Κολέγια και καταλαμβάνουν τις κυβερνητικές θέσεις υπό τις εντολές της Αμερικανικής Πρεσβείας. Καταλαμβάνουν το σύνολο του εύρους του πολιτικού μας σκηνικού και ελέγχουν τα πάντα. Ποιοι είναι οι πιο "ευαίσθητοι" πολιτικοί στα θέματα των λαθρομεταναστών; ...Ο Γιωργάκης, ο Μητσοτάκης, ο Καμίνης, ο Μπουτάρης, ο Μπίστης κλπ.. ...Τα παιδιά των Κολεγίων. Ποιοι είναι οι "φανατικοί" Έλληνες "πατριώτες", που στέκονται "απέναντι" στους μετανάστες; Ποιοι είναι οι "ροπαλοφόροι" πατριώτες; ...Ο Αντωνάκης και ο Βορίδης ...Τα παιδιά των Κολεγίων. Οι ηγέτες, δηλαδή, καί των δύο πλευρών είναι συμμαθητές και φίλοι μεταξύ τους ..."Στημένες" καί οι δύο πλευρές από την Αμερικανική Πρεσβεία. 

Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η "παράνομη" Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση ...Ό,τι "πιάσει" ...Ό,τι θα "μετράνε" για τους Ευρωπαίους, θα δίνουν ένα "κλικ" πάνω στους Έλληνες ...που είναι πιο πολύ "φασίστες". Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο "φασίστες" της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι "ανησυχούν" τους "ενάρετους" Ευρωπαίους ...Αυτοί, οι οποίοι "τρομάζουν" μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα χειρισμού της προπαγάνδας. Ο λαός θα αντιδρά και αυτή η αντίδραση θα αποδίδεται όπου βολεύει το σύστημα. Όσο πιο πολύ θυμώνει ο κόσμος —λόγω της κρίσης— τόσο πιο εύκολα θα γίνεται πιστευτή μια άνοδος του φασισμού στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος τους. Όπως κάποτε οι λαοί δεν αντέδρασαν, "βλέποντας" την "κρυπτοκομμουνιστική" Ελλάδα να τιμωρείται με εισβολές και Εμφύλιο, έτσι θεωρούν κάποιοι ότι οι ίδιοι λαοί θα κάνουν επίσης πως δεν "βλέπουν", σε περίπτωση που στο άμεσο μέλλον κάποιοι "άμωμοι" θα θελήσουν να τιμωρήσουν τους "κρυπτοφασίστες" Έλληνες...

Αυτό είναι το κόλπο.

 Στην αρχή έδωσαν στη Χρυσή Αυγή μια νομιμότητα και άπειρη διαφήμιση, για να την "μετρήσουν" δήθεν και τώρα θα την βγάλουν στην "παρανομία", για να την χειρίζονται σαν απειλητικό "φάντασμα" ...Ένα "φάντασμα", το οποίο όλοι είδαμε ότι δεν υπάρχει, καθώς οι Έλληνες δεν είναι φασίστες. Το απέδειξαν αυτό οι Έλληνες, όταν δεν πήγαν ούτε ελάχιστοι απ' αυτούς να υπερασπιστούν τους χρυσαυγίτες έξω από τη ΓΑΔΑ ...Στην πραγματικότητα ούτε οι συγγενείς των συλληφθέντων χρυσαυγιτών δεν πήγαν να τους συμπαρασταθούν. Όλα αυτά, τα οποία είδαμε εμείς να συμβαίνουν, το σύστημα τα γνώριζε πριν συμβούν.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μερκελ γελια
Στόχος είναι να  δώσουν τη δυνατότητα σε ένα απαξιωμένο πολιτικό σύστημα να βγει στα "παράθυρα" και να παριστάνει τον προστάτη της Δημοκρατίας ...Να δώσουν τη δυνατότητα σε όλες τις μνημονιακές δυνάμεις να παραστήσουν τους προστάτες της Δημοκρατίας. Όλα αυτά είναι μέρος ενός σχεδιασμού, που στόχο έχει τη λεηλασία της Ελλάδας. Μόνον αυτό ενδιαφέρει τους Προτεστάντες τώρα.

 Έχουν κάνει όλη την προετοιμασία για το έγκλημα και τώρα τους ενδιαφέρει να μην αντιδράσει ο ελληνικός λαός ...Τους ενδιαφέρει να τον παρουσιάσουν σαν "φασίστα", ώστε να μην μπορεί να βρει συμπαράσταση σε αυτήν του την αντίδραση ...Τους ενδιαφέρει να τον κάνουν αντιπαθή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Μιλάμε καθαρά για συνομωσία εις βάρος ενός ολόκληρου λαού. Μιλάμε για μεθοδεύσεις, οι οποίες εύκολα μπορούν να καταγγελθούν, για να πάνε κάποιοι Ευρωπαίοι "δημοκράτες" στα δικαστήρια και από εκεί στη φυλακή.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/01/o-agnostos-polemos.html
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου