Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Αυτό είναι το "πραγματικό" νόημα της Ανάστασης. Μας το είπε η Ντόρα που στήριξε το πρώτο και βασικότερο Μνημόνιο του Παπανδρέου. Στο πρώτο Μνημόνιο όπου το ΚΚΕ είχε αναλάβει ρόλο περιφρούρησης της βουλής...

Σήμερα σε μια Ελλάδα αλυσοδεμένη "ερεθίζουν" επίτηδες .Θέλουν τον λαό αγριεμένο, μπερδεμένο και τρομοκρατημένο. Παίζουν το παιχνίδι της πολυπολιτισμικότητας με αντίπαλον δέος τον σικέ φασισμό που οι ίδιοι δημιούργησαν. Μιλάμε για παιχνίδι πρωτοφανές, το οποίο έχει στηθεί στη Βουλή προκειμένου να δουλεύουν το πόπολο. Όλα αυτά είναι μέρος ενός σχεδιασμού, που στόχο έχει τη λεηλασία της Ελλάδας..

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; 

Οι βενιζελικοί, που, ως ΝΑΖΙ, πλούτισαν, προδίδοντας την πατρίδα, έδωσαν "εργολαβία" τον πατριωτικό λόγο σε γραφικούς νεοναζί. Γιατί; ...Για να τον "κάψουν" ...Για να πάρουν τα πατριωτικά επιχειρήματα οι Κασιδιάρηδες και οι Λαγοί και να τα κάνουν "γραφικά" ...Για να παραμείνουν στο απυρόβλητο οι κλέφτες με τη λεία τους σαν "δημοκράτες" και να εμφανιστούν σαν πρόβλημα οι φτωχοί υπερπατριώτες, που είναι και φιλοναζί.

Με τη Χρυσή Αυγή παίζουν το παλιό κόλπο του ΚΚΕ από την "άλλη" πλευρά. Όπως "καίνε" τα επιχειρήματα των εργαζομένων, βάζοντας το σταλινικό ΚΚΕ να τα εκφράσει, έτσι "καίνε" και τα επιχειρήματα των πατριωτών, βάζοντας τη ναζιστική Χρυσή Αυγή να τα εκφράσει. Τι μένει "όρθιο" σ' αυτήν τη χώρα; ...Οι ίδιοι ...Οι "σοβαροί" κι "αποτελεσματικοί" ...Οι "ρεαλιστές" και οι "υπεύθυνοι"  ...Τι πειράζει που είναι λίγο "ακριβοί" και μας κόστισαν δισεκατομμύρια; ...Αυτούς έχει "ανάγκη" η χώρα.

Το είπε άλλωστε και ο Μητσοτάκης ...Ο ανιψιός του Βενιζέλου ...Ο γνωστός Εφιάλτης, ο οποίος παραμένει πάντα ο καλύτερος ψεύτης ...Ο καλύτερος στο είδος του, γιατί απλούστατα γνωρίζει να χειρίζεται άριστα τις μισές αλήθειες. Τι μας είπε ο Εφιάλτης; ..."Εμείς, με τις ανοησίες μας την φτιάξαμε" ...είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Πού βρίσκεται η μισή αλήθεια και το μισό ψέμα, που ως άθροισμα μάς δίνουν ένα μεγάλο ψέμα; Η μισή αλήθεια, που είπε, είναι ότι αυτοί την έφτιαξαν. Πράγματι αυτοί την έφτιαξαν. Το ψέμα είναι ότι την έφτιαξαν με τις ανοησίες τους. Αυτό είναι τεράστιο ψέμα ...Με πολύ έξυπνες και συνωμοτικές ενέργειες την έφτιαξαν, για να την έχουν έτοιμη αυτή τη "δύσκολη" γι' αυτούς ώρα.

Όλα αυτά βεβαίως με τη "μαεστρία" του Εφιάλτη ..."Εμείς τη φτιάξαμε" λέει σαν ...δεξιός. Ακόμα κι αυτήν την ευθύνη την έχει η Δεξιά. Ο βενιζελικός, ο οποίος παριστάνει τον δεξιό σε μια βενιζελική Μεταπολίτευση, η οποία έσπρωξε τον κόσμο στον φασισμό, αποδίδει τις ευθύνες στη Δεξιά. Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει τα εθνικά πλούτη στα "χέρια" της και προδίδει τη χώρα στους δανειστές της, η Δεξιά τα "φορτώνεται" όλα. Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει "δαγκώσει" 200 δις ευρώ και έχει βάλει τους ανθρώπους της να εξυπηρετούν τους τοκογλύφους μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, την ευθύνη την παίρνουν τα φτωχόπαιδα της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που ο υπάλληλος του Λάτση —ο Μητρόπουλος— κάνει τη μοιρασιά, εμφανίζεται σαν υπεύθυνος για την αθλιότητα της χώρας ο χρυσαυγίτης ο Μπάμπης ο "μεντεσές".

Αυτός ο "Μπάμπης" είναι πιο πολύτιμος απ' ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο ίδιος. Γιατί; Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο "χαρτί" που μπορούν να παίξουν οι βενιζελικοί, προκειμένου ν' "απομακρυνθούν" από το "κάδρο" της προδοσίας ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ναζισμού, έβαλαν τους βλάκες του ναζισμού να "χρεωθούν" τη φασαρία ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν "πλούσιοι", πουλώντας "δημοκρατία", έβαλαν τους ΔΕΞΙΟΥΣ να παριστάνουν τους φασίστες ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν βαθύπλουτοι ως πραγματικοί συνέταιροι με τον Ρούντολφ Χες, έβαλαν τους φτωχούς και τους αγράμματους, που θαυμάζουν μαύρες στολές, να παριστάνουν τους Ναζί ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν παράγοντες με τα όπλα των ταγματασφαλιτών, θα βγουν να "κατηγορούν" τους νεοναζί της ηλιθιότητας και της απόλυτης γραφικότητας του "σουγιά".

...Το "παραμύθι" ήδη άρχισε να "παίζεται".

Η "παράσταση" έχει αρχίσει ήδη να "στήνεται" στη Βουλή. Οι ψευτοτσαμπουκάδες του ΚΚΕ απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι βγαλμένες από "σκονάκια" Πρεσβειών. Οι αθλιότητες του αληταρά Παφίλη είναι "στημένες" ..."Όχι σ' εμένα αυτά", είπε στη Χρυσή Αυγή ο σταλινικός υπηρέτης όλων των αφεντάδων αυτού του κόσμου ...Τα ίδια, που έκανε και η Κανέλη μπροστά στις κάμερες. Μαγκιές μεταξύ "ηθοποιών" είναι όλες αυτές ...Μαγκιές, για να "δείξουν" στον κόσμο τους "μονομάχους" ...Τους "μονομάχους" του φασισμού. Αυτοί έχουν συμφέρον από τους φασίστες, οι οποίοι βρίσκονται στη Βουλή. Αυτοί έβαλαν μέσα σ' αυτήν τόσο το ΚΚΕ όσο και τη Χρυσή Αυγή ...Έβαλαν τα "γουρούνια" του φασισμού να "λερώνουν" τη Βουλή, για να φαίνονται οι κλέφτες και οι προδότες "καθαροί".

Από την άλλη πλευρά —με μεθοδικό τρόπο— "κατασκευάζονται" και τα "θύματα" των φασιστών ...Οι "απέναντι" από τους φασίστες, οι οποίοι είναι προφανώς οι "δημοκράτες". Μας "συγκίνησε" ο πρασινοφρουρός Μανιάτης, ο οποίος θα παραμείνει "όρθιος" παρά τις απειλές για τη ζωή του ...Όλα "στημένα". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον φασίστα Κασιδιάρη να "βρίζει" το "δημοκρατικό" ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ καθαρή, για να είναι από "κινητό". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον ρατσιστή Κασιδιάρη ν' αμφισβητεί τη φυλετική "καθαρότητα" του Παπανδρέου, είναι πολύ "στημένη", για να είναι τυχαία ...Υπάρχει "στήσιμο" από το παρακράτος. Όπως ήταν "στημένο" το τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το Πολυτεχνείο, έτσι θα στήνονται και τώρα οι κάμερες όπου βολεύει την προπαγάνδα των βενιζελικών.

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακος...Ειδικά σήμερα, που η Χρυσή Αυγή έχει ανοίξει το "στοματάκι" της και λέει ό,τι να 'ναι ...Σήμερα, που μιλάει για "εμφύλιους" και διχασμούς. Σήμερα όχι μόνον δεν θεωρούμε ότι ως οργάνωση είναι χρήσιμη για την πατρίδα μας, αλλά την θεωρούμε άκρως επικίνδυνη. Το τραγικό είναι ότι στο επίπεδο της βάσης είναι άκρως επικίνδυνη όχι από πρόθεση προδοσίας ή κερδοσκοπίας, αλλά κυρίως λόγω βλακείας. Δεν είναι απαραίτητη η κακή πρόθεση, για να κάνει κάποιος κακό. Κακό μπορείς να κάνεις ακόμα κι από βλακεία ή από άγνοια. Το να παίζει κάποιος με πυροτεχνήματα σε ένα πάρκο, μπορεί να είναι ακίνδυνο. Το να κάνει το ίδιο μέσα στον κόκπιτ ενός αεροπλάνου, δεν είναι απλά επικίνδυνο, αλλά είναι εγκληματικό.

Τέτοιο "κόκπιτ" για ένα κράτος είναι το πολιτικό του σύστημα και εκεί μπορεί να κάνει κάποιος ζημιά με την άγνοια ή την αφέλειά του ...Αυτό παθαίνουν οι χρυσαυγίτες. Τους έδωσαν βήμα στα μεγάλα κανάλια και αντί να ενώνουν τους Έλληνες σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, τους διχάζουν. Τους έβαλαν στη Βουλή και τους "δουλεύουν" οι πονηροί, για να εκμεταλλεύονται τις αντιδράσεις τους. Τους πηγαίνουν στα μέρη όπου δεν πρέπει να βρίσκονται και τους αφήνουν να κάνουν αυτά, τα οποία, αν είχαν γνώσεις, δεν θα έκαναν. Καθημερινά εκμεταλλεύονται την άγνοιά τους και ρίχνουν "νερό" στον "μύλο" των "δημοκρατών", οι οποίοι μας λεηλάτησαν ...Εκμεταλλεύονται την ενστικτώδη αντίδρασή τους.....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου