Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Αμπντελγανί ; Τι λε ρε παιδί μου ..Διορισμένος με την πρώτη φουρνιά του ΕΣΥ του Αντρέα Παπαντρέα...παιδίατρος του Νοσοκομείου Θηβών!!!

Σκέψου τι ζημιά κάνει σήμερα ο εκδικητικός Τσίπρας με τις περιβόητες ιθαγένειες…με τις ΜΚΟ που αλωνίζουν με τσαμπουκά σε ολόκληρη την χώρα. Με μια καλή προϋπηρεσία στις ΜΚΟ τους διορίζουν σε κρατική υπηρεσία. Ως γιατρούς, ως μεταφραστές....Θέλει πολύ κουράγιο να κάνεις μια τέτοια καταγγελία στην σημερινή μεταναστολάγνα Ελλάδα..

Όσο για τον doctor; Το καλοκαίρι θα κάνει μπάνια..

Αυτά τα κρούσματα παιδεραστίας  στην  συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από πολίτες ξένων χωρών με δικά τους ήθη και έθιμα και συνήθως τα ΜΜΕ το κρύβουν.

Χρυσή Αυγή!

Αποδεικνύεται —χωρίς καμία αμφιβολία— ως το πολυτιμότερο "εργαλείο" των δωσίλογων της εποχής του Μνημονίου. Άλλες φορές με τις βρισιές, άλλες φορές με τις σφαλιάρες και άλλες φορές με τα "κουμπούρια", καταφέρνουν και δίνουν τροφή" στα ΜΜΕ των δωσίλογων. 


Αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και δίνουν στους προδότες απρόσμενες "πάσες" σε ένα "παιχνίδι", το οποίο θα έπρεπε να είναι ήδη χαμένο γι' αυτούς. Τους δίνουν τη δυνατότητα να ελίσσονται εκεί όπου θα έπρεπε να έχουν εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο.
Αποτέλεσμα εικόνας για κασιδιαρης
Η Χρυσή Αυγή με τη λειτουργία της λειτουργεί σαν σωσίβιο γι' αυτούς...Μια συμμορία προσώπων, η οποία απλά αναμασά "δυνατά" στη Βουλή αυτά, τα οποία λέει ο κόσμος στον δρόμο δίνει το "άλλοθι" σε όλους τους προδότες της Βουλής να παριστάνουν τους "δημοκράτες" ...Μια ομάδα αγραμμάτων, η οποία απλά βάζει τη "μαγκιά" του πεζοδρομίου στα βουλευτικά έδρανα. Εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, άνθρωποι, οι οποίοι θα έπρεπε σήμερα να τρέμουν την ώρα που θα λογοδοτήσουν στον λαό για τα εγκλήματά τους, βγαίνουν στα μπαλκόνια και παριστάνουν τους "ήρωες" της Δημοκρατίας. Αυτήν τη χρησιμότητα μπορεί να την καταλάβει κάποιος, αν προσπαθήσει να φανταστεί τη σημερινή Βουλή χωρίς τη Χρυσή Αυγή ...Να τη φανταστεί χωρίς αυτό το "εργαλείο".

Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου, o Τσίπρας ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Τι είδους πολιτικό "ρεπερτόριο" θα "πλάσαραν" χωρίς την Χρυσή Αυγή; Σε ποιο ακροατήριο θα εξηγούσαν τους "αγώνες" τους και την "αγωνία" τους για τη δημοκρατία; Χάρη στον Κασιδιάρη και τους άλλους μπορούν ακόμα και σήμερα να "ψελλίζουν" κάτι περί δικαιωμάτων του πολίτη, Χίτλερ και ολοκληρωτισμούς. Χωρίς τον Κασιδιάρη και τους ομοίους του, διαφορετική θα ήταν η συζήτηση μεταξύ των πολιτών ...Θα συζητούσαν για την προδοσία του Γιωργάκη και την παραδειγματική τιμωρία του ...Θα συζητούσαν για το "δούλεμα" του Σαμαρά, ο οποίος υποσχόταν "προανακριτικές" και στην πραγματικότητα "έκλεψε" τις εκλογές ...Θα συζητούσαν την προστασία που απολαμβάνουν οι διεφθαρμένοι, εξαιτίας των νόμων του βουλιμικού Βενιζέλου ,,,Θα συζητούσαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον προδοτικό και διεφθαρμένο δικομματισμό.


...Συζητάνε όμως οι πολίτες τέτοια πράγματα; ...Όχι βέβαια. Συζητάνε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να οπλοφορούν οι βουλευτές μέσα στη Βουλή. Συζητάνε για το αν έδωσε ένα "τσόκαρο" την τσάντα του για έλεγχο ή όχι. Αυτό το προπέτασμα "καπνού" τούς προσφέρει η Χρυσή Αυγή ...Δεν βλέπουν τα σοβαρά και βλέπουν τα ασήμαντα ...Δεν μιλάνε για το γελοίο τίμημα που έλαβε ο Βενιζέλος, προκειμένου να παραδώσει τον τερατώδη ΟΤΕ στους Ναζί της Ντόιτσε Τέλεκομ ...Δεν μιλάνε για τις αθλιότητες των διοδίων και του Μπόμπολα ...Δεν μιλάνε για τον Χατζηδάκη, ο οποίος, υπό τις εντολές του Μητσοτάκη, διαλύει τα πάντα ...Για τον ΟΣΕ, ο οποίος θα παραδοθεί τζάμπα ...Για το νερό, το οποίο θα στερηθεί ο κόσμος στο μέλλον. Η ανεργία καλπάζει και τους δουλεύουν με αντιρατσιστικούς νόμους, οι οποίοι δεν αφορούν κανέναν.

Μιλάμε για παιχνίδι πρωτοφανές, το οποίο έχει στηθεί στη Βουλή προκειμένου να δουλεύουν το πόπολο. 

Για όσο διάστημα οι ψευδοναζί της Χρυσής Αυγής παραμένουν στη Βουλή, θα "βασιλεύουν" οι πραγματικοί Ναζί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι φυσικοί απόγονοι ναζιστών εγκληματιών, που αποδεδειγμένα έστειλαν συνανθρώπους μας στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Γερμανών συνεργατών τους. Αυτοί είναι που σήμερα "καίγονται" να επιβάλουν τον "Αντιρατσιστικό Νόμο" ...Έναν νόμο, ο οποίος, για παράδειγμα, ανάμεσα σε όλα τα άλλα ποινικοποιεί και την άρνηση του Ολοκαυτώματος ...Ποινικοποιεί την άρνηση του δικού τους εγκλήματος. Θα πηγαίνουν φυλακή δηλαδή αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να αποδεχθούν το έγκλημα του Ολοκαυτώματος και όχι αυτοί, οι οποίοι αποδεδειγμένα συμμετείχαν σ' αυτό ...Αστείο δεν είναι και μόνον να το σκεφτεί κάποιος; ...Οι αυθεντικοί ναζιστές θα διώκουν ποινικά όποιους αρνούνται τα εγκλήματα του ναζισμού.

Ο συνδυασμός του νόμου περί μεταναστών με αυτόν της άρνησης του Ολοκαυτώματος δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Στην πραγματικότητα είναι μια "αντιγραφή" του νόμου που υπήρχε εκεί όπου εξ’ αρχής κινδύνευαν οι Εβραίοι, είτε ως "ξένοι" είτε ως συνωμότες ...Στα κράτη όπου λίγο-πολύ οι Εβραίοι τα είχαν για να σκουπίζουν τους κώλους τους ...Στα κράτη τύπου Γερμανίας, τα οποία τα "δουλεύουν" συστηματικά για πάνω από έναν αιώνα ...Σε εκείνα τα κράτη —και στην εποχή της παντοδυναμίας τους— νομοθέτησαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να τρομοκρατούν τους λαούς και να τους απειλούν ακόμα και με φυλακίσεις, αν τους αμφισβητούσαν...

...Αν αμφισβητούσαν το "δικαίωμά" τους όχι απλά να βρίσκονται στη Γερμανία, αλλά να κυριαρχούν σ' αυτήν ...Αν αμφισβητούσαν το "δικαίωμά" τους όχι απλά να αποζημιώνονται από τη Γερμανία, αλλά να την λεηλατούν, εξαιτίας του υποτιθέμενου Ολοκαυτώματος. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Οι "ξένοι" Εβραίοι στη Γερμανία όχι απλά δεν είναι "ίσοι" με τους Γερμανούς, αλλά "ανώτεροι" από αυτούς. Θεσμικά —και επίσημα— είναι "ανώτεροι" από αυτούς ..."Ανώτεροι", που καταφέρνουν και είναι ασυναγώνιστοι μέσα στη γερμανική κοινωνία, εφόσον λειτουργούν με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρόναλντ Λόντερ...Σε αυτούς επιτρέπεται ό,τι απαγορεύεται σε όλους τους άλλους. Πέραν του γεγονότος ότι έχουν αποζημιωθεί άπειρες φορές για τα ίδια πράγματα, δεν πληρώνουν καν φόρους στο γερμανικό κράτος. Εξαιρούνται από όλες τις υποχρεώσεις, οι οποίες προβλέπονται για τους κοινούς Γερμανούς. Ένας νόμος σαν τον αντιρατσιστικό ήταν απαραίτητος γι' αυτούς, γιατί τρομοκρατούσε τους Γερμανούς ακόμα και στη σκέψη να τους αμφισβητήσουν και βέβαια να τους ελέγξουν.

Οι Γερμανοί, με τα πρώτα λόγια που θα "ψέλλιζαν", θα χαρακτηρίζονταν "αντισημίτες" και θα καταστρέφονταν. Θα πήγαιναν φυλακή, θα έχαναν τις δουλειές τους και θα περιθωριοποιούνταν αυτόματα τόσο ως άτομα όσο και ως οικογένειες. Ο αντιρατσιστικός νόμος ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τους ξένους επικυρίαρχους της Γερμανίας ή της Αυστρίας κλπ. Επειδή τα μεγάλα "εγκλήματα" απαιτούν και ισχυρούς συνενόχους, οι Εβραίοι φρόντισαν να μην είναι μόνοι τους σε αυτά τα εγκλήματα. Με τον ίδιο νόμο που οι Εβραίοι εξασφάλιζαν τα προνόμιά τους, "προστάτευαν" και όλους τους μετανάστες της Γερμανίας έναντι των Γερμανών. Γιατί; ...Για να εξασφαλίσουν συμμάχους μέσα στη Γερμανία.

Το δήθεν αμερόληπτο σύστημα δικαιοσύνης της Γερμανίας γι' αυτόν τον λόγο είναι "άριστο" και ποθητό από όλους τους "λάθρο". Είναι "άριστο", γιατί είναι σκληρό απέναντι στους Γερμανούς πολίτες. Είναι "άριστο", γιατί προστατεύει τους ξένους εις βάρος των γηγενών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζαν οι Εβραίοι την υπεροχή τους μέσα σε ξένη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν "συμμάχους" μέσα στη Γερμανία ...Απαραίτητους συμμάχους, εφόσον, ως μειονότητα επικυρίαρχων, κινδύνευαν από ανατροπή. Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι, Τούρκοι μετανάστες έγιναν οι "σύμμαχοι" και οι προστάτες των Εβραίων για μια θέση "γκασταρμπάιτερ" στις φάμπρικες της Γερμανίας.

Αυτόν τον νόμο θέλουν να "μεταφυτεύσουν" οι Εβραίοι σε όλα τα κράτη της ΕΕ, όπως είπε και ο σιωνιστής πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λόντερ «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνον απειλή για μειονότητες, όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου» ...Η προστασία δηλαδή των Εβραίων ταυτίζεται με την προστασία της Δημοκρατίας. Μιλάμε δηλαδή για "αλχημείες" άνευ προηγουμένου ...Η προστασία του Σόρος και του Στρος Καν είναι ταυτισμένη με την προστασία της Δημοκρατίας.

Αυτός ο παλιός γερμανικός νόμος είναι ο σημερινός "σύγχρονος" αντιρατσιστικός νόμος. Εδώ και δεκαετίες οι σιωνιστές αυτού του κόσμου πιέζουν τα κράτη, για να μπορέσουν να περάσουν τους νόμους εκείνους, οι οποίοι τους μετατρέπουν σε "ιερές αγελάδες" σε όλα τα κράτη. Το κατάφεραν μέχρι τώρα στα κράτη που ελέγχουν απόλυτα —όπως τη Γερμανία— αλλά όχι στα υπόλοιπα. Τώρα, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κατάσταση, προσπαθούν, ως "δανειστές", να αναγκάσουν τα κράτη να περάσουν αυτούς τους νόμους. Βάζουν αυτούς τους νόμους ως προϋπόθεση, για να συνεχιστούν τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Με πρόφαση κάποια καφάσια, που έσπασαν οι χρυσαυγίτες στο Αγρίνιο ή κάποιες "τζούφιες" σφαλιάρες του άστοχου Κασιδιάρη, "στρίμωξαν" τον ελληνικό λαό και ετοιμάζονται να επιβάλουν τον νόμο τους...

Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι αυτός ο νόμος θα έχει εφαρμογή στα καφενεία και στους δρόμους.

Δεν είναι κορόιδα να κυνηγάνε τους ασήμαντους και να θέσουν υπό αμφισβήτηση τον νόμο. Αυτό, που τους ενδιαφέρει κυρίως, είναι να έχουν ένα "εργαλείο", για να απειλούν αυτούς, οι οποίοι πραγματικά τους απειλούν.
Αποτέλεσμα εικόνας για επιστημονικη ερευνα


Τους ενδιαφέρει να υπάρχει ένας νόμος, ο οποίος θα τους επιτρέπει να εκβιάζουν τον οποιονδήποτε εκφράζει άποψη, η οποία δεν συμφωνεί με το "παραμύθι" τους και απειλεί να "ξυπνήσει" τον κόσμο ...Τους ενδιαφέρει να απειλούν επιστήμονες με τις θέσεις τους στα Πανεπιστήμια ...Τους ενδιαφέρει να απειλούν επιστημονικά ιδρύματα με τις επιδοτήσεις τους από το κράτος ...Τους ενδιαφέρει να απειλούν τους ερευνητές με τις απαραίτητες μετακινήσεις τους σε ολόκληρο τον κόσμο ...Τους ενδιαφέρει να τους απειλούν με τις καριέρες τους. Στα "βουβά", δηλαδή, θα γίνεται χρήση αυτού του νόμου εις βάρος όποιου θα κρίνουν οι ίδιοι ότι τους απειλεί.

Με τη χρήση του νόμου θα καταστρέφονται με συνοπτικές διαδικασίες όποιοι τους απειλούν. Όταν θα αρνούνται κάποιοι δικαστικοί, πολιτικοί ή κρατικοί υπάλληλοι να καταστρέψουν αυτούς που τους υποδεικνύουν, θα κινδυνεύουν και οι ίδιοι από τον ίδιο νόμο. Η "άρνηση" του Ολοκαυτώματος, δηλαδή, δεν αφορά την Κούλα από το Πέραμα ή τον Μπάμπη από το Διακοφτό. Η "άρνηση" του Ολοκαυτώματος αφορά κάποιον πολιτικό ή ιστορικό ή φιλόσοφο, ο οποίος θα προσπαθήσει να ερευνήσει το Ολοκαύτωμα και να επεξεργαστεί τα ευρήματά του με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχουν "συμφωνήσει" αυτοί μεταξύ τους.
Βλέπουν ότι ο αντισιωνισμός έχει αρχίσει να "φουσκώνει" παγκοσμίως και έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Είναι η πρώτη φορά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια "καταιγίδα" χωρίς την "ομπρέλα" που άρεσε στον Χέρτσλ. Γι' αυτόν τον λόγο κρύβονται πίσω από νόμους, οι οποίοι φαινομενικά αφορούν ξένους και όχι τους ίδιους. Γι' αυτόν τον λόγο δημιουργούν όλα τα μεταναστευτικά ρεύματα και τα "σπρώχνουν" προς την Ευρώπη ...Κυρίως αυτά των μουσουλμάνων.

Γιατί υπάρχει αυτή η προτίμηση και δεν περιορίζονται στις ενδοχριστιανικές μεταναστευτικές κινήσεις; Γιατί οι χριστιανοί, ακόμα κι όταν ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα, ενσωματώνονται στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και αυτό δεν βολεύει τους Εβραίους. Μέσα σε λίγες γενιές "χάνονται" τελείως. Οι Εβραίοι γνωρίζουν ότι μόνον οι μουσουλμάνοι μπορούν να τους εξυπηρετήσουν. Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να "ενσωματωθούν" στις κοινωνίες στις οποίες εντάσσονται και αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι πολύτιμο για τους Εβραίους. Πολύτιμο, γιατί δίνει μονιμότητα στην επιλογή τους. Γιατί τους κάνει μόνιμους "προστάτες" τους. Γιατί διατηρούνται "ατόφιοι" με το πέρασμα των γενιών.

Ούτε φαντάζεται κάποιος πόσο πολύτιμα είναι τα εκατομμύρια των Τούρκων μουσουλμάνων στη Γερμανία. Κανένας δεν θα σταματήσει τα οικογενειακά επιδόματα που μετατρέπουν τους Τούρκους σε πολύτεκνους άεργους τεμπέληδες για όσο διάστημα οι Εβραίοι θα ελέγχουν τη Γερμανία. Κανένας δεν θα εμποδίζει τους μετανάστες της Γερμανίας να βρίσκουν το "δίκιο" τους στα γερμανικά δικαστήρια για όσο διάστημα οι Εβραίοι θέλουν να έχουν τους Γερμανούς στη "γωνία".

Απλά πράγματα. Τους κουβαλάνε από την Τουρκία γι' αυτήν τη "ζωογόνα" για τους Εβραίους αναπαραγωγή. Αν κάποιος Γερμανός "στραβώσει" και πει καμία κουβέντα, τον πάνε στα δικαστήρια με τους "αντιρατσιστικούς" νόμους. Τον χαρακτηρίζουν ρατσιστή, ναζιστή, εχθροπαθή και ό,τι ηλίθιο σκεφτούν οι δικηγόροι τους και τον τιμωρούν παραδειγματικά προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων ...Το αποτέλεσμα; ...Τραγικό για τον γερμανικό λαό. 

Ο γερμανικός λαός συνεχώς γερνά και συρρικνώνεται εξαιτίας της υπογεννητικότητας και οι μουσουλμάνοι διαρκώς πολλαπλασιάζονται, αυξάνοντας το "μερίδιό" τους στη νεολαία. Σε μερικές δεκαετίες θα κυριαρχούν στη Γερμανία οι Τούρκοι "ευγνωμονούντες" τους Εβραίους.

Την ανάλογη "επένδυση" κάνουν και με τους ομοφυλόφιλους. Επενδύουν και πάλι στις ανάγκες περιφερειακών κοινωνικών ομάδων, προκειμένου να τους εκμεταλλευτούν ως "ασπίδα" ...Να παριστάνουν τους "προοδευτικούς" και ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν τη στήριξη αυτών που στηρίζουν.Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Γίνονται μέσα από σχεδιασμό δεκαετιών. Ξεκίνησαν από τη Γερμανία και την "επιτυχία" τους θέλουν να την εφαρμόσουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΥΓ. 1
Αποτέλεσμα εικόνας για κασιδιαρης
Η αγραμματοσιά του Κασιδιάρη έριξε πάλι "νερό" στον μύλο των σιωνιστών. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, ήρθε με τη συμπεριφορά του να "αποδείξει" ότι οι Εβραίοι με την εμμονή τους στην ποινικοποίηση της άρνησης μέχρι κάποιο σημείο έχουν δίκιο. Απέδειξε ότι με την ύπαρξη τόσο φανατικών και άσχετων ανθρώπων, έχει νόημα η ποινικοποίηση. Χωρίς να επικαλεστεί κανένα ιστορικό ή άλλο στοιχείο, αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα με τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο που προσπαθούν να το επιβάλουν και οι Σιωνιστές ..."Πίστευε και μη ερεύνα" οι μεν και το ίδιο έκανε και ο Κασιδιάρης για τον αντίθετο λόγο. Ταυτόχρονα "αμφισβήτησε" και τη νομιμότητα του κράτους του Ισραήλ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε ό,τι συμφέρει απόλυτα τους σιωνιστές ...Δικό τους "σκονάκι" να διάβαζε, δεν θα είχε τόση επιτυχία ...Έκανε ό,τι απαγορεύει η λογική και η γνώση ...Έλεος πια.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν ...είναι τόσο βλάκας ή απλά είναι μια πρακτοράντζα πρώτης γραμμής; Υπάρχει έστω και ένα παντελώς ασήμαντο γνωστικό αντικείμενο, που να το κατέχει; Το δημοτικό το έχει τελειώσει κανονικά ή εκμεταλλεύτηκε νόμους, οι οποίοι δεν επιτρέπουν "λιμνάζοντες" μαθητές; Παλαιότερα τον παρακολουθήσαμε στις ανιστόρητες "διαλέξεις" του για τον Μελιγαλά. Σήμερα τον παρακολουθούμε σε ανάλογες "διαλέξεις" με θέματα που αφορούν τον σιωνισμό. Πώς ζει αυτός ο άνθρωπος; Είναι δυνατόν να μην κατέχει τίποτε σε αυτόν τον κόσμο; ...Τα δεκάκιλα βαράκια, που γυμνάζεται, πόσα κιλά έχουν; ...Τρία; ...Τα παιδιά του Ζεβεδαίου, ποιον είχαν πατέρα;


ΥΓ. 2

Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήρθε από αλλού. Μετά τα "ωραία" του Κασιδιάρη, ακούσαμε τα "ωραία" του χοντροκέφαλου Βασίλη Οικονόμου. Ο πρώην "πρασινοφρουρός", ο οποίος σήμερα παριστάνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, έδωσε κι αυτός ρεσιτάλ ασχετοσύνης ...Αυτός κι αν νόμισε ότι έκανε την κίνηση "ματ" ...Τι έκανε; ...Αυτό, το οποίο είπαμε ότι δεν θα γίνει ποτέ εξαιτίας αυτού του νόμου, γιατί δεν θα το επιθυμήσουν ποτέ οι σιωνιστές να γίνεται ...Αυτό, το οποίο "εξασθενεί" τον νόμο και στο τέλος τον εξουδετερώνει. Ποιο είναι αυτό; ...Η κατάχρησή του ...Να "δείχνεις" έναν άσχετο "αρνητή" του Ολοκαυτώματος και να ζητάς τη σύλληψή του ...Να φέρεσαι όπως οι θρησκόληπτοι του Μεσαίωνα, οι οποίοι απαιτούσαν να "καούν" στην πυρά αυτοί, οι οποίοι "διαφωνούν" με το επίσημο "δόγμα".

Αυτό έκανε ο "δημοκράτης" της πασοκικής "τζαμαχιρίας". Ανέβηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση στο βήμα της Βουλής και "έδειξε" τον άσχετο "αρνητή" Κασιδιάρη, ζητώντας την άμεση σύλληψή του. Πρέπει να αισθάνθηκε πολύ περήφανος για τη "βιρτουόζικη" παρέμβασή του ...Έκανε τη "μούρη" των ναζιστών "κρέας" ο "δημοκράτης" ...Τους έβαλε όλους στη "θέση" τους ...Έκανε το καθήκον του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ της Βουλής ...Το μεροκάματο να βγαίνει ...Να μπορεί να ζητήσει και από τους Εβραίους μια βοήθεια και για την επανεκλογή του, η οποία δεν φαίνεται και τόσο σίγουρη πλέον. Δεν υπάρχει και ο Τριανταφυλλόπουλος να τον βάλει στο πάνελ με τον μακαρίτη τον Φιντέλ να τον βλέπει ο κόσμος και να "θυμηθεί" να τον ψηφίσει.
Αποτέλεσμα εικόνας για οικονομου ζουγκλα

Κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ τείνουμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Βουλή δεν είναι το φασιστικό "απόστημα" της δημοκρατίας μας, όπως πολλές φορές ισχυριζόμαστε. Όλο και πιο πολύ τείνουμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί ενός κοινού "σκουπιδοτενεκέ" της ελληνικής κοινωνίας. Ό,τι "άχρηστο" κυκλοφορεί στην κοινωνία φρόντισαν οι βενιζελοναζί να το βάλουν μέσα στη Βουλή για να τους "πλαισιώνει". Δεν εξηγούνται διαφορετικά όλα αυτά τα παράδοξα που βλέπουμε. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί μέσα, οι οποίοι με τη βλακεία τους είναι πιο επικίνδυνοι και από τους συνωμότες. Τον συνωμότη μπορεί να ελπίζεις ότι σε κάποια στιγμή θα τον νικήσεις ...Ο βλάκας είναι ανίκητος ...Πραγματικό "ζόμπι" ...Τον νικάς κι αυτός συνεχίζει ακάθεκτος.


Οι κοινωνίες θα αντιδράσουν στο πολυπολιτισμικό μοντέλο της Νέας Τάξης, όχι επειδή είναι "καθυστερημένες" ή "πρωτόγονες", αλλά γιατί απλά είναι ανθρώπινες. Θα αντιδράσουν όπως θα αντιδρούσε η κάθε οικογένεια, αν επιχειρούσες να μετατρέψεις το σπίτι της σε κέντρο διερχομένων. Δεν αντέχει μια κοινωνία αυτήν τη χαοτική κατάσταση ...Διαταράσσεται η ψυχική της κατάσταση ...Απειλείται η ψυχική της ισορροπία ...Δεν λειτουργούν οι εσωτερικοί της κανόνες και απορυθμίζεται ...Αρχίζει και πιέζεται και κανένας δεν γνωρίζει πού θα φτάσει, όταν θα αποφασίζει να αντιδράσει ...Αρχίζει και τρελαίνεται και θα στραφεί επί δικαίων και αδίκων.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/06/antiratsistikos-nomos.html
 
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου