Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Mε τον Κόκκαλη, με την Siemens, με την ΣΤΑΖΙ..με τον Χριστοφοράκο...με το παιδομάζωμα...

o-petros-kokkalis-me-ton-alexi-tsipras
Με την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα επαναλήφθηκε η μόνιμη πρακτική τους ...Επαναλήφθηκε αυτό, το οποίο λέγαμε στην αρχή ως "τυφλοσούρτης" ...Τους αρκεί ακόμα και με ψέματα ν' αρπάξουν την εξουσία και μετά έχουν τον τρόπο τους να τη διαχειρίζονται. Πάντα υπάρχουν οι Μπολσεβίκοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα όργανα εκείνα, τα οποία πρέπει να λειτουργούν αντιδημοκρατικά και πάντα θα υπάρχουν και τα χαϊβάνια εκείνα, τα οποία θα νομίζουν ότι "δικαιώνονται" ιδεολογικά. Στην πραγματικότητα πέτυχαν αυτό, το οποίο πριν μερικές δεκαετίες θα φαινόταν απίθανο. Με την πετυχημένη μέθοδό τους "έκλεψαν" την εξουσία στην Ελλάδα. Όπως είχαν βάλει μια συμμορία Μπολσεβίκων να κυβερνά τη χαώδη Ρωσία ή μια άλλη συμμορία Ναζιστών να κυβερνά την ταραγμένη Γερμανία, έτσι έκαναν και στην Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα, η οποία βυθιζόταν στα Μνημόνια, φώναξαν - ψευδώς - "σωσίβιο" και έκλεψαν την εξουσία. Οι άνθρωποι των τοκογλύφων - και με την άδεια αυτών - φώναξαν εναντίον τους και "έκλεψαν" την εξουσία...


...Αυτό, το οποίο ονειρεύονταν από την αρχή. Το δικό τους κόμμα-συμμορία θα τους παρέδιδε τη λεία που επιθυμούσαν ...Περί αυτού πρόκειται ...Το ίδιο το ΚΚΕ είναι αυτό, το οποίο σήμερα ολοκληρώνει τον σχεδιασμό τους ...Η παραφυάδα τού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια ...Το ΚΚΕ-εσωτερικού ...Το ΚΚΕ τού Τσίπρα, του Κοντζιά, του Δραγασάκη ή του Κουβέλη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. Όλη η ηγετική ομάδα τού ΣΥΡΙΖΑ είναι "παραγωγή" τού ΚΚΕ ...Υψηλής "ποιότητας" παραγωγή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Δραγασάκης, ο Κοντζιάς, ο Γλέζος κλπ., ήταν μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ίδιου του ΚΚΕ ..."Παιδιά" τού χαφιέ Φλωράκη ..."Ομογάλακτοι" με την Παρήγα και τον Κουτσούμπα ...Θαυμαστές τού ίδιου Λένιν και του ίδιου Στάλιν. Καθαροί επαγγελματίες Μπολσεβίκοι, των οποίων τα πραγματικά αφεντικά δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους ίδιους.


Αυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη "μάσκα" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Ο πρώην "Συνασπισμός" ...Το Λενινιστικό ΚΚΕ-εσωτερικού ...Το ΚΚΕ των "επαγγελματιών επαναστατών" ...Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού ...Το ΚΚΕ, το οποίο - από ιδρύσεώς του - πληρώνεται από ξένους, για να ενεργεί υπέρ των συμφερόντων τους και κανένας φορέας τής κρατικής εξουσίας δεν μπορεί να εισέλθει στο "άβατο" του Περισσού, ώστε να το ελέγξει στα οικονομικά του. Αυτό το ΚΚΕ ανέλαβε να ολοκληρώσει την προδοσία. Απλά, όπως συμβαίνει με όλους τους σοβαρούς "συνωμότες", προστατεύονται, για να επιβιώσουν στο μέλλον. Θα "ξοδέψουν" για την προδοσία το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα προστατεύσουν το ίδιο το ΚΚΕ.


Αυτό είναι το κόλπο. Θα προστατεύσουν την "πληγή", η οποία τους βοηθά να "αρρωσταίνουν" και να ελέγχουν την Ελλάδα. Θα τη διατηρήσουν ατόφια και χωρίς καμία φθορά. Πέρα από ευρωπαϊκούς νόμους και καταδίκες του κομμουνισμού το ΚΚΕ θα συνεχίσει να υφίσταται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα "πουκάμισο" φιδιού που θα θυσιαστεί και το "φίδι" θα συνεχίσει να υπάρχει. Στη χειρότερη γι' αυτούς περίπτωση οι Έλληνες θα "χτυπάνε" και θα καταριούνται κάτι αναλώσιμο, το οποίο δεν έχει καμία αξία για τον ιδιοκτήτη του από τη στιγμή που έκανε τη δουλειά του. Γι' αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ στην ψηφοφορία για το "Μακεδονικό" απείχε ...Απείχε αυτός, ο οποίος δημιούργησε το ζήτημα αυτό, για να έχει "άλλοθι" εκείνος, ο οποίος δρομολόγησε τον "φόνο" ...Απείχε για τις ανάγκες τής "παράστασης", εφόσον όλοι γνωρίζουμε πως, αν χρειαστούν οι ψήφοι του, θα τις δώσει ...Το ίδιο το ΚΚΕ, το οποίο περιφρούρησε τη Βουλή μέχρι να υπογραφούν τα Μνημόνια υποτέλειας.


Το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια δημιούργησε το "Μακεδονικό" ζήτημα και αυτό σήμερα - αγνοώντας τον Ελληνισμό - παραδίδει τη Μακεδονία στα χέρια των Σιωνιστών και της ΣΤΑΖΙ. Ο κομμουνισμός για άλλη μία φορά αποδείχθηκε το καλύτερο "εργαλείο" των Σιωνιστών ...Ένα "εργαλείο", το οποίο δημιουργήθηκε από τους Σιωνιστές και κινείται από τα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ στο Βερολίνο. Μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις μάς λένε οι Κινέζοι και στη προκειμένη περίπτωση μία φωτογραφία είναι χίλιοι τόμοι κειμένου: Η παράδοση της Μακεδονίας έγινε από τους κομμουνιστές σε έναν Σιωνιστή και έναν Γερμανό. Στην εποχή τού θριάμβου τού καπιταλισμού και της γενικής καταδίκης τού κομμουνισμού, τη μοίρα τής Ελλάδας την έχουν στα χέρια τους κομμουνιστές ...Κομμουνιστές είναι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ, αλλά και η Μογκερίνι ...Σκουπίδια τού κομμουνισμού υποταγμένα στα αφεντικά τού Σιωνισμού και της ΣΤΑΖΙ.

http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου