Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Alabama: Λευκοί άνδρες σώζουν (πάλι) τον κόσμο

Το 62% των 6.000 εκτρώσεων στην Alabama κάθε χρόνο είναι μαύρων γυναικών. Το 34% είναι λευκών γυναικών. Οι liberals που υπερασπίζονται τις εκτρώσεις, υπερασπίζονται μια μορφή Μαύρης γενοκτονίας. Αν και οι μαύρες γυναίκες αποτελούν το 7% του πληθυσμού των ΗΠΑ, ευθύνονται για το 36.0% των 640.000 εκτρώσεων στις ΗΠΑ το 2015.

Του Mike Stone / ΚΟ

Ακούσατε τα τελευταία νέα από την μεγάλη πολιτεία της Αλαμπάμα;
Οι γερουσιαστές της Αλαμπάμα ψήφισαν την περασμένη εβδομάδα τον πιο περιοριστικό νόμο για τις αμβλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το νομοσχέδιο πέρασε με 25-6 στην κρατική Γερουσία της πολιτείας και με 74-3 στην Βουλή των Αντιπροσώπων της πολιτείας και έγινε νόμος αφού υπογράφτηκε από την ρεπουμπλικάνα κυβερνήτρια Kay Ivey (κάτω). (Ο Θεός να την ευλογεί).
Τώρα μάθετε κι αυτό: Από τα 25 μέλη της Γερουσίας της Πολιτείας της Αλαμπάμα που ψήφισαν να περάσουν το νομοσχέδιο, όλοι τους ήταν λευκοί άνδρες. Να το επαναλάβω: Όλοι τους ήταν λευκοί άνδρες. Ήταν επίσης όλοι τους Ρεπουμπλικανοί.

Από τους έξι γερουσιαστές που ψήφισαν όχι, δύο ήταν γυναίκες - Linda Coleman-Madison και Vivian Davis Figures - και πέντε ήταν μαύροι - οι δύο γυναίκες που είπαμε προηγουμένως, μαζί με τον Bobby Singleton, τον David Burkette και τον Rodger Smitherman. Και οι έξι ήταν Δημοκρατικοί.

Συκοφαντημένοι και δαιμονοποιημένοι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους Δημοκρατικούς και την αποκλίνουσα αριστερά, οι λευκοί άντρες απέδειξαν στον κόσμο για άλλη μια φορά ότι είναι οι υπερασπιστές των αδύναμων και ανυπεράσπιστων.

Μήπως υπερβάλλω; Τότε ρωτήστε τον εαυτό σας, ποια ομάδα εκτός από τους λευκούς άνδρες θα είχαν ψηφίσει τόσο συντριπτικά για αυτό το νομοσχέδιο;

Θυμηθείτε, ήταν λευκοί άνδρες αυτοί που κατάργησαν τη δουλεία στη χώρα και σε όλο τον κόσμο. (Δυστυχώς, η δουλεία εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα, αλλά μόνο σε μη λευκές χώρες).

Ήταν λευκοί άνδρες αυτοί που υπερασπίστηκαν την Ευρώπη από τη βίαιη εισβολή αμέτρητες φορές, κυρίως στη Ναυμαχία του Lepanto (Ναυπάκτου) το 1571.

Ήταν λευκοί άνδρες που έβαλαν τέλος στις ανθρωποθυσίες που ασκούσαν οι Αζτέκοι.

Για αιώνες, οι λευκοί άνδρες διακινδυνεύουν και θυσιάζουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν στην προστασία των γυναικών, των παιδιών και των καταπιεσμένων από κάθε φυλή και θρησκεία. Και τώρα 25 λευκοί άντρες στην πολιτεία της Αλαμπάμα βγήκαν μπροστά για τους πιο ανυπεράσπιστους από όλους τους ανθρώπους: το αγέννητο.

Περιττό να πούμε ότι μια τέτοια ευγενής στάση έχει προκαλέσει ισχυρότατο σοκ στην αριστερά, με πολλούς να τρέχουν στο Twitter για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Όπως αναμενόταν, βγήκαν πολυάριθμες διασημότητες που «έχουν θαρραλέα» παραδεχτεί προηγούμενες εκτρώσεις. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η έκτρωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να προωθηθεί η "καριέρα" της γυναίκας. Και αυτό που λείπει από σχεδόν κάθε περίπτωση είναι οποιαδήποτε χροιά από τύψεις ή θλίψη.

Στη πολιτεία της Γεωργίας, ένας άλλος λευκός άνδρας, ο ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης Brian Kemp, υπέγραψε πρόσφατα ένα νόμο υπέρ της ζωής. Η απάντηση από το Χόλιγουντ ήταν μια έκκληση να μποϋκοτάρουν την πολιτεία και μια έκκληση για γυναίκες να ξεκινήσουν μια... απεργία στο σεξ! Το τελευταίο θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν τόσο τραγικό καθόσον η έκκληση για σεξουαλική απεργία οδηγείται από μια χούφτα ξεχασμένες starlet του Χόλιγουντ που κανείς με μυαλό δεν θα ήθελε να κάνει μαζί τους σεξ.

Η αριστερά μιλάει ατέλειωτα για την ανάγκη για "μια ειλικρινή συζήτηση για τη φυλή". Φυσικά, η συμμετοχή σε μια τέτοια συζήτηση είναι αδύνατη, επειδή η αριστερά δεν θα επέτρεπε την ειλικρίνεια να εισέλθει στη συζήτηση. Είναι το ίδιο με την άμβλωση.

Εάν όλοι αφήσουμε τις ανοησίες και τους αμυντικούς μηχανισμούς που περιβάλλουμε τους εαυτούς μας και αντιμετωπίσουμε με ειλικρίνεια το θέμα της άμβλωσης, τότε είναι σαφές σε οποιονδήποτε που έχει εγκέφαλο στο κεφάλι του ότι η άμβλωση είναι δολοφονία, απλή και σκέτη.

Πόσες αθώες ζωές θα σωθούν χάρη στις ενέργειες αυτών των 25 λευκών από την Αλαμπάμα; Πόσες ψυχές θα σωθούν από την αιώνια καταδίκη, επειδή οι γυναίκες στην Αλαμπάμα θα αποφύγουν τώρα να κάνουν έκτρωση τα μωρά τους, και πάλι χάρη στις ενέργειες αυτών των 25 λευκών ανδρών; Μόνο ο Θεός γνωρίζει.
------
Ο Mike Stone είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "A New America", του πρώτου μυθιστορήματος της Alt-Right, μια μαύρη κωμωδία που εξελίσσεται την ημέρα των εκλογών του 2016 στο Los Angeles - - Διαθέσιμο από την Amazon. Το βιβλίο του "It's OK to be White" απαγορεύτηκε από την Amazon.

ΚΟ / από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου