Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

H γερμανίδα "καπετάνισσα" γιατί δεν κάνει αντίσταση και στον μπαμπά της που είναι στον γερμανικό στρατό και την αμυντική βιομηχανία που ευθύνεται για εκατομμύρια νεκρούς και πρόσφυγες;








Ιταλικά σάιτς περιγράφουν τον πατέρα της CarolaRackete ως ειδικό της "intelligence elettronica" δλδ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΊΑ και "guerra elettronica" δλδ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και "senior consultant" δλδ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ της ΜΕΡΚΕΛ!!!

Ο μπαμπάς της γερμανίδας καπετάνισσας της SeaWatch,  που μετέφερε λαθρομετανάστες στην Ιταλία Carola Rackete, είναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ! Πρώην στρατιωτικός που τώρα εργάζεται για τη "Mehler Engineered Defence," Είναι πρόδηλο πως η νεαρή γερμανίδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να'ναι μια «άδολη εθελόντρια»
Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ εβραια
Δες ποιοι την στηρίζουν....Μα οι κομμουνιστές!!! Που μας φόρτωσαν Hot Spots.


Η Μαρία Λουκά εργάζεται στο κομματικό ρ/φ ΣΥΡΙΖΑ...έχει δουλέψει στο ΒΗΜΑ, στην Ελευθεροτυπία....και φυσικά είναι βραβευμένη από το γερμανικό κράτος!! με χορηγό την Φαρμακοβιομηχανία Bayer!!!


Η Γερμανία στέλνει ΜΚΟ να μεταφέρει λαθρομετανάστες απο την Αφρική στην Ιταλία ..η ΜΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!  ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΈΣ!! 

Είναι πολλά τα λεφτά των σιωνιστών!! 

Στόχος ο νότος!!! 

Αυτές οι ΜΚΟ είναι όλες Γερμανικές και Εβραικές!!

Να και η Ρένα...αυτή που δεν είχε να πει κάτι για την τραγωδία στο Μάτι, δηλώνει υπερήφανη για την γερμανίδα ΜΚΟ που ξεφόρτωνε Αφρικανούς λάθρο στην Ιταλία. Ο Ψινάκης δεν θα βγει να πει κάτι;; Ο Ρουβάς;


Λέξη από την Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα των λαθραία εισερχομένων μεταναστών. 

Άχνα και τσιμουδιά....κόλλησε στις selfies ο Κυριάκος...πουλά τρέλα στα καθυστερημένα.

_DPT1523


AΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!

http://perimajestic.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. perimajestic, εσείς δηλαδή απέχετε από τις εκλογές??? Ενδιαφέρον....

    Ξεχάσατε να μας πείτε όμως ποιόν ευνοεί η αποχή...

    υ.γ.
    Φαντάζομαι ότι είστε γνώστες του εκλογικού νόμου, όπου διαβάζεται απλά κάνοντας μόνο ένα κλίκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή