Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Δημιουργούν Μαϊμού-εξεγέρσεις για ν’ανακτήσουν έλεγχο πλούτου και εξουσίας και τις περιγράφουν ως «αυθόρμητες» κινητοποιήσεις.

Οι μαϊμού-εξεγέρσεις της πάμπλουτης Ελίτ που χρησιμοποιεί ως δικό της όπλοτους κατά περίσταση φτωχούς ή καταπιεσμένους μιας χώρας για ν’ανακτήσει τον έλεγχο του πλούτου και της εξουσίας περιγράφονται ως «αυθόρμητες» κινητοποιήσεις.

Ούτε στο 3% δεν είναι η ανεργία στον Χονγκ Κονγκ … κι οι φωστήρες μας γράφουν για
ανισότητες.



Όπως έγραφε ο Λόρδος Byron …
«Ποιος ξεσηκώνει τους ξεβράκωτους ;» …



Πάντα κάποιος Rothschild. Ξεσηκώνουν τους ξεβράκωτους για να μπορέσουν να ξεβρακώσουν και τους άλλους που φορούν ακόμα ρούχα.

Έτσι κι εδώ ..Ξεσήκωσαν την γενιά των 700 ευρώ… για να έρθει ο περιούσιος Strauss Kahn κι ο περιούσιος Moscovici κι οι περιούσιοι, Rothschild, Lazard ,Stieglitz , Soros,Paulson, Loeb, Krugman και Rogoff για να μας δώσουν συμβουλές … κι άρπαξαν το Σύμπαν όλο.



Το 2008 με την ανεργία στο 11%, το χρέος στο 110% του ΑΕΠ και τους μισθούς στα 700 ευρώ …η «αυθόρμητη» νεολαία …έκαψε την Αθήνα.



Ο θάνατος ενός Αλέξη … ξεχείλισε το ποτήρι… 10.000 αυτοκτονίες …δεν ξεχείλισαν κανένα ποτήρι…




Δημιουργούν Μαϊμού-εξεγέρσεις για ν'ανακτήσουν έλεγχο πλούτου και εξουσίας και τις περιγράφουν ως «αυθόρμητες» κινητοποιήσεις.5

Σήμερα με την ανεργία στο 30% ,το χρέος στο 180% του ΑΕΠ , 500.000 νέους λαθροεισβολείς , τη μισή Ελλάδα να δουλεύει τετράωρα για 280 ευρώ καθαρά και με υποθηκευμένη ακόμα και την Ακρόπολη …εκείνοι που καλούσαν τους νέους σε εξέγερση … τους καλούν να γιορτάσουν το Halloween και να προλάβουν τις ευκαιρίες της Black Friday…

πηγή
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2019/11/blog-post_39.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου