Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ο Dr. Anthony Fauci αλλάζει ρότα.. Τώρα λέει ότι ένα δεύτερο κύμα του COVID-19 μπορεί να μην έρθει ποτέ. Η χρήση μάσκας είναι συμβολική

Σχόλιο Διόδοτου: χαχαχα..τα γυρνάνε σιγά σιγά όσο ξεσκεπάζεται η κερδοσκοπική και μισάνθρωπη απάτη τους.. Στο ιστολόγιό μας το έχουμε πει ουκ ολίγες φορές ότι δεν θα μπορέσουν να επαναλάβουν την απάτη και το lockdown το φθινόπωρο.  Fauci changes tune, now says second COVID-19 wave may never happen — and mask-wearing is symbolic....Talk about an abrupt about-face (ξαφνική μεταβολή γνώμης)


Σε συνέντευξη της Τετάρτης στο CNN "Newsroom," ο Fauci - μέλος της ομάδας εργασίας coronavirus του Λευκού Οίκου - είπε ότι ένα δεύτερο κύμα COVID-19 δεν είναι απαραίτητα αναπόφευκτο.

"Συχνά μιλάμε για την πιθανότητα ενός δεύτερου κύματος, ή για ένα ξέσπασμα όταν υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα", εξήγησε ο Φάουτσι. "Δεν χρειάζεται να το δεχτούμε αυτό ως αναπόφευκτο."

"Ιδιαίτερα", συνέχισε, "όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται τo φθινόπωρο. Θέλω οι άνθρωποι να εκτιμήσουν πραγματικά ότι, θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν είναι αναπόφευκτο."

Ο Fauci παραδέχθηκε ότι αρχίζει να αισθάνεται όλο και πιο αισιόδοξος καθώς περνούν οι ημέρες, και επιμένει ότι η διευρυμένη ικανότητα των ΗΠΑ για δοκιμές ενισχύει την COVID-19 αντιμετώπιση.

Επεσήμανε ότι ένα δεύτερο κύμα είναι απολύτως αποτρέψιμο εάν οι ΗΠΑ είναι σε θέση να έχουν το «εργατικό δυναμικό, το σύστημα, και τη βούληση να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, σαφή και αποτελεσματική αναγνώριση, απομόνωση, και τον εντοπισμό κρούσματος."

Τον Απρίλιο, ωστόσο, ο Fauci επέμενε ότι το δεύτερο κύμα κοροναϊού ήταν αναπόφευκτο.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο MSNBC, είχε πει «είναι αναπόφευκτο ότι ο coronavirus θα επιστρέψει την επόμενη εποχή. Όταν το κάνει, το πώς θα το χειριστούμε, θα καθορίσει τη μοίρα μας."


Και τι θα γίνει με τις μάσκες;


"Οι Αμερικανοί θα πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου στους εξωτερικούς χώρους για να προστατεύσουν τον εαυτό τους - αλλά σε βάση σωστής χρήσης.

"Θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου και να προστατεύσω τους άλλους [φορώντας μάσκα], δείχνοντας έτσι τον σεβασμό μου στους άλλους.. και ας μην είναι 100% αποτελεσματική η μάσκα, ..και επίσης επειδή θέλω να δώσω και το καλό παράδειγμα για τους άλλους εν είδη συμβόλου", πρόσθεσε.


πηγή: theblaze.com



https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/05/dr-anthony-fauci-covid-19-theblazecom.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου