Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ότι και να κάνουν δεν μπορούν να σταματήσουν το ποτάμι που έχει πλέον ξεχειλίσει.. Είναι έτοιμο για μεγάλη πλημμύρα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε καν και ο "χρόνος" που "πέφτει" στο χαζόκουτο για συζήτηση. Τις ύστατες ώρες, εκείνες που "διαρρηγνύουν" τα ιμάτια μας","πετσοκόβουν " την πατρίδα,και την μοιράζουν ,ετούτες τις ώρες μας "διασκεδάζουν" με σκάνδαλα Σαμαρά, διαρρέουν δήθεν ψίθυροι για στημένη πανδημία, έχουμε φρίξει με τις αηδίες για βιτριόλια και απαγωγές. Και τρέχουν προς επίλυση των "ομάδων" των τρελαμένων ,"αδικημένων" "μπαμπάδων"- και μαμάδων

.avgerinosx on Twitter: "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μόλις μάθαμε από τον ΣΚΑΪ ότι το ...
Ασφαλώς και δεν φοβούνται καμία τιμωρία για κανένα σκάνδαλο και για καμία "πανδημία",αφού θα τρέξουν στην συνέχεια να το "διορθώσουν",με τον τρόπο που όλοι πλέον γνωρίζουμε.

Ένα τρελοκομείο προκείμενου να ολοκληρώσουν τα σκουπίδια το έργο τους.

Ο καμπούρης Δένδιας,_αυτό το ζώο που ούτε να μιλήσει σαν δικηγόρος δεν μπορεί_, μας "ενημέρωσε"πως η "συμφέρουσα" συμφωνία με την Ιταλία ,μπορεί να επαναληφθεί με την Τουρκία.

Όλα θα τα μοιράσουν. Σε άλλη ΑΟΖ θα τους έρθει η καρπαζιά. Κοντά σε Λίβανο, Συρία, Ισραήλ .Έτσι με εμάς θα έχουν τελειώσει ,και εμείς θα έχουμε τελειώσει με αυτούς. Θα έχουν ολοκληρώσει,δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία ,καμία αμφιβολία για κανέναν.
Τετ α τετ Μητσοτάκη-Δένδια για Τουρκική προκλητικότητα | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...
(Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος ντύνεται, οπλίζεται και εκτελεί στρατηγικές, για να εξαλείψει τα φυσικά του μειονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών του ή των θηραμάτων, είναι πλέον έτοιμος για την «επαφή» …Τότε γίνεται «Χριστός» …Παίρνει το «Χρίσμα» τού Θεού …Γίνεται ο ίδιος μια «πλατφόρμα», η οποία μπορεί να κουβαλήσει τη Σοφία τού Θεού …Γνωρίζει τον Θεό και γίνεται κοινωνός υψηλών Σχεδίων …Γνωρίζει τον Θεό και μπορεί να γίνει η ενσάρκωσή Του. Αυτό κάνει την Εποχή αυτή μια Εποχή απόλυτης υπερηφάνειας. Ο άνθρωπος είναι για πρώτη φορά περήφανος για τον εαυτό του και γι’ αυτά που μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει καταφέρει μόνος του και τον κάνουν να ξεχωρίζει μέσα στη Φύση …«Λάμπει» ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα είδη τού ζωικού βασιλείου.

Με την αξία του και το μυαλό του γίνεται το κορυφαίο χερσαίο είδος και λαμβάνει το σύμβολο που του ταιριάζει)--------απόσπασμα απο το θεϊκό άρθρο του Παναγιώτη "το τελευταίο Πάσχα!

Αντιλαμβανόμαστε, όλοι  πλέον , ότι  οι ¨συνθήκες" που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίοι "κουβαλητές", είναι ιδανικές για την έλευση -επιστροφή του "χριστού"-υιού-άνθρωπο.

Μιλάμε για μια "πατριαρχική" σκληρή κοινωνία ,η οποία πλέον έφθασε στο τέλος,εκ των πραγμάτων. Αρα ο άνθρωπος είναι έτοιμος να "ανέβει" ψηλά .Έτοιμος να βγει από το "ορυχείο" που τον έχει θάψει ζωντανό.

(Διαβάζουν οι άνθρωποι για τον ογκόλιθο της πολιτικής σκέψης Περικλή και δέχονται να σέβονται τα συμβουλευτικά «σάλια» τού Αβραάμ. Όλα στην Εποχή των Ιχθύων είναι τόσο μπερδεμένα, που φτάνουμε σε σημείο να τα βλέπουμε όλα ανάποδα.

Ακόμα και οι λαοί εκείνοι, οι οποίοι διακρίνονται στην Εποχή αυτή, δεν έχουν σχέση με την έννοια της αξιοκρατίας. Δεν υπάρχει αξιοκρατία, όταν δεν υπάρχει αλήθεια και ορθή κρίση. Σε έναν τέτοιο κόσμο «δηλητηριασμένο» και «μεθυσμένο» τα παιδιά τής Γυναίκας ήταν θέμα χρόνου να χάσουν την ανταγωνιστικότητά τους σε σχέση με τα αδίστακτα και χωρίς ηθικούς ή άλλους φραγμούς παιδιά τού Άνδρα. Αυτός, ο οποίος προσπαθεί να διακριθεί με την αξία του, πάντα υστερεί απέναντι σ’ εκείνον, που, για να επιτύχει το ίδιο, σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του —ως δήθεν φανατικός «σταυροφόρος»— ή κατεβάζει τα «βρακιά» του —ως γνήσιο παιδί τού Αβραάμ—. Γι’ αυτόν τον λόγο στην Εποχή αυτή οι Έλληνες ξαφνικά «υποχώρησαν» κι αναδείχθηκαν «πρωταθλητές» οι βίαιοι Ούννοι και οι μόνιμοι γύφτοι τής Πατριαρχίας …Ανέβηκαν στην κορυφή τού κόσμου οι συμμορίες των πονηρών νταβατζήδων και των σκληροτράχηλων μπράβων …Οι Εβραίοι με όλες τις γνωστές τους «δεξιότητες» …Μπήκαν στα «σαλόνια» τού παγκοσμίου συστήματος οι τοκογλύφοι, οι μαστροποί και οι κλέφτες …Μπήκαν με τις «πλάτες» των γερμανομπράβων τής Γερμανίας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ.)

(από το ίδιο άρθρο)

Μιλάμε για την απόλυτη «αρρώστια» τής πατριαρχίας. «Πρωταθλητές» σε μια μεθυσμένη παγκόσμια κοινωνία, η οποία δεν ξέρει τι κάνει, έγιναν οι έμπειροι στη διαχείριση μεθυσμένων από τα «καταγώγια» τής Βαβυλώνας. Άθεοι, κομμουνιστές ανώμαλοι και διεφθαρμένοι, έγιναν οι συνέταιροί τους στην παγκόσμια εξουσία. Οι «άρρωστοι» εκμεταλλεύονταν την κοινωνική «αρρώστια» για να επικρατήσουν. Είναι τόσο βαθιά μέσα στους Εβραίους η «αρρώστια» αυτή, που δεν μπορούν να την ξεπεράσουν ακόμα κι όταν φτάνουν στην κορυφή τού κόσμου. «Υπερβολές… —θα πει κάποιος— …με «αποχρώσεις» ρατσισμού» …Και όμως, δεν υπάρχει υπερβολή κι ούτε βέβαια κάποιος υποβόσκων ρατσισμός. Ο καθένας ζει όπως επιλέγει κατά τη διάρκεια της ζωής του και όχι όπως γεννιέται από τη μήτρα τής μητέρας του. Ο καθένας ζει όπως το καθορίζουν τα «φορτία» που κουβαλάει από το σπίτι του και το περιβάλλον του. Καθημερινά βλέπουμε ακραία φαινόμενα, τα οποία μόνον τους Εβραίους μπορούν να αφορούν. Άνθρωποι διάσημοι, με τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό «εκτόπισμα», μπλέκονται σε αλητείες τού πεζοδρομίου και των καταγωγίων …Μόνον περιθωριακοί μπορούν να κάνουν αυτά, τα οποία έχουν κάνει Εβραίοι τής πρώτης «γραμμής»…
Ποιος ήταν ο Τζέφρι Έπσταϊν: Η καταδίκη για παιδεραστία, οι σκλάβες του σεξ και οι σχέσεις με τον Τραμπ
…Ο πρώην Πρόεδρος τού Ισραήλ εκτίει σήμερα ποινή φυλάκισης για βιασμό …Ο «πολύς» Στρος Καν έχασε την Προεδρία τής Γαλλίας, για να βιάσει μια καμαριέρα, η οποία ούτε καν όμορφη δεν ήταν …Ο διάσημος Γουάινσταϊν, ο οποίος φυσιολογικά θα έπρεπε να πολιορκείται από χιλιάδες αδίστακτες σταρλετίτσες —οι οποίες θα του ζητούσαν βοήθεια για την «καριέρα» τους, ζώντας στο L.A. και γυρίζοντας τσόντες—, πήγε 25 χρόνια φυλακή, γιατί ήθελε να αισθάνεται ακαταμάχητος, βάζοντας το «χέρι» του σ’ εκείνες που δεν το επιθυμούσαν …Το ίδιο και ο δισεκατομμυριούχος Έπστάιν, ο οποίος ζούσε σε έναν ιδιωτικό Παράδεισο και η ευχαρίστησή του ήταν να παριστάνει τον νταβατζή, που κάλυπτε τις ανάγκες των «γαλαζοαίματων» παιδεραστών …Ατέλειωτη η «αλυσίδα» ιδίων περιπτώσεων …Ποιον να πρωτοθυμηθείς; …Τον Γούντι Άλεν; …Τον Πολάνσκι;

Αυτή η παγκόσμια κοινωνία έχει πλέον πρόβλημα επιβίωσης. Η ίδια κοινωνία,ο άνθρωπος αυτής της κοινωνίας θα αναζητήσει την λύση στην μια και μοναδική ΠΗΓΗ γνώσης και ΣΟΦΙΑΣ. Είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ,που αυτήν την ώρα ΥΠΑΡΧΕΙ σε ένα έργο,που ονομάζεται ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Αυτά για να "βοηθήσουμε" "κάποιους" δήθεν "θρήσκους" και πολύ "πατριώτες"-πίσω από αυτούς τους "τίτλους" κρύβονται -και κελαηδάνε για "νέες εποχές"και "νεοεποχιτες" "δαίμονες",και "ουτοπίες".Αυτοί είναι που χρειάζονται τους ανθρώπους στο σκοτεινό ορυχείο,γιατί αυτοί έχουν κέρδος. Αυτοί θέλουν έναν κόσμο μέσα στην εκμετάλλευση και την αδικία ,και παριστάνουν τους "θρήσκους" και τους "πατριώτες".

Ότι και να κάνουν δεν μπορούν να σταματήσουν το ποτάμι που έχει πλέον ξεχειλίσει.. Είναι έτοιμο για μεγάλη πλημμύρα.

Μπορεί να γέμισαν όλον τον πλανήτη με άρρωστους κομουνιστές, "ακτιβιστές",-που δήθεν προστατεύουν τον πλανήτη,και τις "αδύναμες" ομάδες ενώ ,τον έχουν ρημάξει-στην πραγματικότητα έχουν διαταράξει κάθε ισορροπία του,και έφθασαν και στην επιβολή της βλακείας.

Ο άνθρωπος θα γίνει ΧΡΙΣΤΟΣ ,θα πάρει το "χρίσμα" ,γιατί τον αναγκάζουν οι ίδιες οι συνθήκες,που έφτιαξαν.  Ο άνθρωπος -Χριστός θα αναστηθεί ,είτε το θέλουν τα κτήνη είτε όχι,και όλοι αυτοί θα πάρουν την πληρωμή τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗς "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ


Έφτασε η ώρα που θα γεννηθεί ο Θεός-Άνθρωπος …Ο περίφημος «Υιός τού Ανθρώπου», ο οποίος θα ζήσει και θα λειτουργήσει ως θνητός ανάμεσα στους υπόλοιπους θνητούς ανθρώπους …Αυτός, ο οποίος προαναγγέλθηκε από τον Ιησού, όταν αντίκρισε τους Έλληνες. Η Εποχή τού Υδροχόου θα ξεκινήσει κι αυτή με ένα σοκαριστικό γεγονός, όμοιο μ’ αυτό της αποβολής του ανθρώπου από τον Παράδεισο …Ένα γεγονός, το οποίο θα το θυμούνται οι άνθρωποι επ’ άπειρον …Θα σπάσουν τα «νερά» και θα δούμε μια γέννηση …Θα γίνει «Κατακλυσμός» και οι άνθρωποι θα δουν μια θεία «Μορφή» να αποβάλλεται στον Κόσμο. Με μία όμως μεγάλη διαφορά …Αυτήν τη φορά δεν θα έχουμε πρόωρη αποβολή, αλλά κανονική γέννηση …Αυτήν τη φορά δεν θα έχουμε αποβολή τού ατελούς ανθρώπινου «Εμβρύου» στα Τάρταρα, αλλά γέννηση τού τέλειου ανθρώπινου «Βρέφους» στον Άνω Κόσμο.

Θα «αποβληθεί» το «Βρέφος» από την «Κοιλιά» τού Θεού και θα πάει εκεί όπου του έχει υποσχεθεί ο Θεός …Εκεί όπου έχει ετοιμάσει ο Θεός μέρος για τον Υιό Του και ως ευτυχής Πατέρας ανυπόμονα τον περιμένει. Ο Θεός, που «απέβαλε» τον άνθρωπο από τον Παράδεισο, θα είναι ο Ίδιος που θα του ανοίξει την «πόρτα» τού Παραδείσου …Της κοινωνίας αυτής, που έως τώρα έμοιαζε με ουτοπία και υπήρχε μόνον στη φαντασία και στα όνειρα των ανθρώπων …Της κοινωνίας τής Ισότητας και της Δικαιοσύνης. Τώρα θα επιβεβαιωθούν ΟΛΕΣ οι Ιερές Γραφές ταυτόχρονα …Θα γυρίσει απρόβλεπτα ο Κύριος των Χριστιανών και των Ιουδαίων και θα γυρίσει και ο Οδυσσέας των Ελλήνων. Θα γυρίσει και ο μυθικός Γκιλγκαμές και θα επιβεβαιωθεί η αρχική προφητεία των «Πρωτόπλαστων» …Ότι η αθανασία κερδίζεται με τον πολιτισμό και τα έργα που αφήνουν οι άνθρωποι πίσω τους. Όταν αυτό το έργο είναι τεράστιο και μοναδικό, ο αθάνατος άνθρωπος γίνεται Θεός …Έτσι απλά.

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΑΡΘΡΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΓΝΩΣΗ

ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
Κυριάκος Μητσοτάκης προς Αλέξη Τσίπρα: Να επιστρέψεις το πλεόνασμα ...
Διαδίδουν πως θα πάει σε εκλογές. Ψέματα είναι. Θα πάει σε εκλογές αφού ολοκληρώσει την προδοσία. Μόλις "τακτοποιήσει" όλες τις "αοζ" και μοιράσει τα πάντα ,τότε θα δώσει την "σκυτάλη" στον επόμενο "σωτήρα",που ξανά θα "κατηγορεί" άλλα μέχρις εκεί.! Έτσι "καρότσι" με τον γνωστό τρόπο.

Ο ένας σκύλος "έδωσε" την Μακεδονία,και ο βρομιάρης απόγονος του Βενιζέλου μοίρασε το αιγαίο,και χάρισε τα νησιά σε διάφορους,μαζί με τα "κατοικίδια"..


Η συνέχεια επί της οθόνης .Μια συνέχεια που περιμένουμε με κρατημένη την ανάσα ,και σφιγμένη την καρδιά μας.

Οι σκύλοι κρεμάζονται  και ξεκοιλιάζονται όταν δαγκώνουν τον αφέντη τους.Και ΑΦΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. 

 Αυτοi είναι οι δούλοι του, που έγιναν "αφέντες¨"Ανάποδα όλα.
 
https://myflamseptemberblog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου