Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ποτέ δεν ξέρεις..


Τζέφρι Πάιατ για ΚΥΣΕΑ και F-16: Πολύ μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα ...

Στις 19 Μαΐου 2016 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα τον πρότεινε να υπηρετήσει ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Αντικαταστάθηκε από την Μαρί Λ. Γιοβάνοβιτς στην Ουκρανία. Ο Πάιατ έγινε Πρέσβης στην Ελλάδα στις 14 Ιουλίου 2016. Είναι ακόμη Πρέσβης μέχρι και σήμερα πράγμα αρκετά παράξενο.. Είναι άνθρωπος των δημοκρατικών. Της Χίλαρι. Τους βαθέως κράτους των γερακιών. Στην Ελλάδα, τον γνωρίσαμε δίπλα στον "στρατηγό" Καμμένο. Κάτι σαν "πολεμικό" σύμβουλο από το πουθενά εν καιρώ ειρήνης.

 Γιατί δεν τον άλλαξε ο Τραμπ; Είναι ένα ερώτημα. Μα, υπάρχει και απάντηση. Γιατί απλά δεν μπορούσε. Δεν ελέγχει σχεδόν τίποτα. Άργησε ο Ντόναλντ. Άργησε. Και τώρα τον σαμποτάρουν. Του καταστρέφουν το image. Τον δαιμονοποιούν. Τον αδειάζουν μετά την λεηλασία της οικονομίας. Θα του κάνουν νοθεία και αυτό είναι σίγουρο.. Προσωπικά δεν θα μου φαινόταν παράξενο να στήσουν ένα δυνατό θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πριν ή λίγο μετά τις Αμερικανικές εκλογές ( και αφού έχουν ξεπουλήσει τις αοζ) με σκοπό να τα φορτώσουν ΟΛΑ στον Τραμπ για την προδοσία των αοζ. Ήδη εδώ  και πολύ καιρό τα βενιζελικά ΜΜΕ για τουρκόφιλο Τραμπ γράφουν. Στην Τουρκία τα media του Ερντογάν αλληθωρίζουν στους δημοκρατικούς.
 
Απειλές Τραμπ: Θα αναλάβουμε δράση απέναντι στα ρεμάλια που θα ...
 
Και λέτε μετά επί εποχής του πραγματικού τουρκόφιλου Μπάιντεν ( ανοιχτή αντιρατσιστική σιωνιστική κοινωνία, μετά την οικονομική λεηλασία από τους εβραίους τραπεζίτες) να μας φέρουν και τον εξαφανισμένο Καραμανλή ως Μεσσία για κάτι new;; Τον ύποπτο Καραμανλή με το σκοτεινό παρελθόν που μας οδήγησε στα μνημόνια του Παπανδρέου. Συνωμοσιολόγος; Γιατί; Τα ίδια δεν έκανε και ο θείος από το Παρίσι; Στις ταβέρνες του Παρισιού τα έπινε ο θείος, στις ταβέρνες της Αθήνας τα πίνει ο ανηψιός. Μην ξεχνάμε ότι η η μεταπολίτευση στήθηκε από τους Καραμανλήδες με το αίμα της Κύπρου. Τους ανύπαρκτους Καραμανλήδες εκείνης της εποχής. Εδώ μας βγάζουν μπροστά τους γόνους...με χαμόγελα ειρωνείας. Σε μια χώρα έρημο, κατεστραμμένη από τα δικά τους μνημόνια, με κορονοιούς, να μας βγάζουν μπροστά οι απατεώνες τους διαδόχους τους; Τόση σιγουριά; Μα δεν είναι παράξενο; Δεν είναι επίσης παράξενο που κλείνει βιαστικά η υπόθεση Novartis; Κλείνουν όλα τα σκάνδαλα που τους αφορούν. Και η Κύπρος; Ξεπουλά και χαίρεται αλλά.......ο αναστασιάδης βλέπει πολέμους...

Λέτε να μας ετοιμάζουν ως Ιφιγένειες; Λέτε να μας την έχουν στημένη; Όλο για πόλεμο μιλούν...Ότι καθυστερημένο, καραβανίστικο, μουρλό υπάρχει πόλεμο ζητά. Εντελώς τυχαία όλοι τους βενιζελικοί. Καραβανάδες και πολιτικοί των μνημονίων να παρακαλάνε για πόλεμο. Η Αμερική καίγεται, στην Ελλάδα βλέπουν πόλεμο...στην Αγγλία πέφτει ξύλο στους δρόμους, στην Ελλάδα βλέπουν ένταση στο Αιγαίο τα παγκόσμια μμε..

Ποτέ δεν ξέρεις....
https://myflamseptemberblog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου