Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ἀπό τήν ἰσλαμική ἀμπάγια μέχρι τήν Οὐκρανία μία ἡ οὐσία : ἡ Δύσις εἶναι τό θύμα !

 

Οι μαθήτριες στη Γαλλία θα απαγορεύεται να φορούν την αμπάγια - μια ολόσωμη ισλαμική ρόμπα - στα κρατικά σχολεία από τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε την Κυριακή ο υπουργός Παιδείας, υποστηρίζοντας ότι το ένδυμα παραβιάζει τους νόμους για την κοσμική εκπαίδευση.

«Δεν θα είναι πλέον δυνατό να φοράς την αμπάγια στο σχολείο», είπε ο Γκάμπριελ Ατάλ στο τηλεοπτικό κανάλι TF1.

«Εκκοσμίκευση σημαίνει ελευθερία χειραφέτησης μέσω του σχολείου»  και το να φοράς το ισλαμικό ένδυμα στην τάξη υπονομεύει το καθεστώς του σχολείου ως «κοσμικού καταφυγίου»,  υποστήριξε ο υπουργός.

«Όταν μπαίνεις σε μια τάξη, δεν θα πρέπει να είσαι σε θέση να προσδιορίσεις τη θρησκεία ενός μαθητή κοιτώντας τον απλά».....

Ἀπό : Η Γαλλία απαγορεύει την ισλαμική ενδυμασία στα σχολεία

Η κίνηση θα τηρήσει τους νόμους περί κοσμικότητας του έθνους, είπε ο υπουργός Παιδείας


Νομίζετε τώρα πώς ὅλο αὐτό τό κάνει ἡ Γαλλία γιά νά ὐπερασπιστῇ τόν Πολιτισμό της ; Λάθος. Κάνει αὐτό ἀκριβῶς πού ζητᾷ ἡ ἀτζέντα ΝΤΠ γιά τήν νέα φυλή στήν Εὐρώπη. Διότι ὅταν ξεχωρίζεις σάν τήν μυῖαν μές τά γάλα πολύ, μά πολύ δύσκολο ἕνας Γάλλος τῆς δυτικῆς κουλτούρας νά σ᾿ἀποδεχθῇ πόσο δέ μᾶλλον νά συνδεθῇ μαζύ σου μέ γάμο πού θά ἐπιφέρῃ τό μιγαδάκι. 

Ἔτσι,σοῦ λέει,ἀπό μικρά μαθαίνουν νά λαμβάνουν ἐνεργό ῥόλο στόν δυτικό πολιτισμό,νά γίνονται μέλος του και ἐν τέλει νά ἐνσωματώνονται μέ προοπτική τήν δημιουργία τῆς μιγαδικῆς φυλῆς πού ἐπιθυμεῖ ἡ ΝΤΠ ὡς τήν νέα ῥάτσα τῆς Εὐρώπης καί μ᾿ἀπώτερο σκοπό τόν ἀφανισμό της λευκῆς φυλῆς.

Ἄρα,σοῦ λέει,συνήθισέ τα ἀπό μικρά ἔνθεν κακεῖθεν καί οὐδέν πρόβλημα ! 

Κατάλαβες τά Γαλλάκια ; Ἐκκοσμίκευσιν,τό λένε...

ἀπεναντίας μέ ἐμᾶς δέν ὑπάρχει θέμα ἀπαγορεύσεως ἀφοῦ τά δεχόμαστε ὅπως εἶναι. Σάν δικά μας,ἕνα πρᾶγμα... 

Οι προσπάθειες του ΝΑΤΟ να επιφέρει ήττα στη Ρωσία στη σύγκρουση  με την Ουκρανία έχουν χάσει τελείως το στίγμα τους καθώς η Μόσχα συνεχίζει να στέκεται ανάστημα εν μέσω της παραπαίουσας αντεπίθεσης του Κιέβου και των δυτικών κυρώσεων, δήλωσε το Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε.  

Γράφοντας στο Facebook, ο Κόντε, ο οποίος ηγείται του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, σημείωσε ότι ο ενάμιση χρόνιος εχθροπραξιών μεταξύ Μόσχας και Κιέβου έχει δείξει ότι εἶναι καιρός να «αποβάλουμε τις αισιόδοξες εκτιμήσεις… που τροφοδοτούνται από έναν επιφανειακό όσο και εκκωφαντικό πόλεμο προπαγάνδας» στη Δύση.  

Η στρατηγική του στρατιωτικού μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, που μέχρι στιγμής εξαρτιόταν από τη μαζική στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο και τη «λογική της κλιμάκωσης», απέτυχε να επιφέρει τον πολυπόθητο θάνατο του ρωσικού στρατού, είπε ο Κόντε. Υπενθύμισε ότι η Ουκρανία δεν κατάφερε ποτέ να απωθήσει τις ρωσικές δυνάμεις από το Artyomovsk (γνωστό ως Bakhmut στην Ουκρανία), ένα βασικό προπύργιο του Donbass που η Ρωσία κατέλαβε τον Μάιο μετά από μήνες σκληρών μαχών.  

«Δεν υπήρξε αποσύνθεση των στρατιωτικών και παραστρατιωτικών τμημάτων [της Ρωσίας], δεν υπήρξε υποχώρηση λόγω της ουκρανικής αντεπίθεσης», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι οι δυτικές ελπίδες για εσωτερική πολιτική αναταραχή στη χώρα επίσης απέτυχαν να υλοποιηθούν.  

Εν τω μεταξύ, οι σκληρές κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Δύση στη Ρωσία «δεν την έχουν χρεοκοπήσει ούτε ακρωτηριάσει την οικονομία της», συνέχισε ο Κόντε, σημειώνοντας ότι ο μακροχρόνιος στόχος της απομόνωσης της Μόσχας «δεν έχει επιτευχθεί σε καμία περίπτωση».  

 ... ο Κόντε ισχυρίστηκε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία «έχει αποκαλύψει την αδυναμία της ΕΕ να αναπτύξει μια αποτελεσματική κοινή στρατηγική και να εκφράσει αυτόνομη πολιτική και οικονομική ηγεσία». Αντίθετα, έχει γίνει ένας ακόμη δείκτης της υποταγής του μπλοκ στις ΗΠΑ.  

...........Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος κατείχε το αξίωμα από το 2018 έως το 2021, έχει επανειλημμένα ζητήσει στο παρελθόν ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ των εμπόλεμων στην Ουκρανία, ενώ αντιτίθεται στις περαιτέρω παραδόσεις όπλων στο Κίεβο, προειδοποιώντας για πιθανή κλιμάκωση.


Ο Αυστριακός εμπειρογνώμονας,συνταγματάρχης Μάρκους Ράισνερ δήλωσε πώς : «Η Δύση έχει πέσει θύμα της δικής της προπαγάνδας»

Ποῦ θά πάῃ θά καταλάβουν πώς χάθηκε ΚΑΙ αὐτό τό παιχνίδι. Ἕνα ἀκόμη σχέδιο τῶν παγκόσμιων ἐξουσιαστῶν ἔχει καταρρεύσει παταγωδῶς ! Τί λέει τώρα ἡ συνέχεια ; 


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου