Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Τί προσπαθοῦν νά ἐπιβεβαιώσουν μέ τέτοιες πράξεις ;

 

φωτό ἀπό διαδήλωσι στό Τέλ-Ἀβίβ,πρός ὑποστηριξιν θύματος βιασμοῦ 

Ένας Ισραηλινός φέρεται να βίασε μια 21χρονη Βρετανίδα σε διακοπές στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εβδομαδιαίας έκδοσης  Proto Thema

Οι δυο τους βρίσκονταν στην περιοχή του Κεραμεικού όταν έγινε το συμβάν. 

Γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο και πήγαν μαζί στο διαμέρισμα του Ισραηλινού. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε ενώ άλλοι τρεις άνδρες γύριζαν βίντεο

Σύμφωνα με  το Πρώτο Θέμα,  σε βάρος του άνδρα στο Ισραήλ σχηματίζεται δικογραφία για βιασμό

Η γυναίκα, που έκανε διακοπές με τη φίλη της από την Πορτογαλία, αρχικά πήγε σπίτι με τον Ισραηλινό συναινετικά, αλλά του ζήτησε να σταματήσει αυτό που έκανε όταν οι φίλοι του εμφανίστηκαν με κάμερες. Εκείνος αρνήθηκε και συνέχισε να τη βιάζει.

Ισραηλινοί που διαπράττουν εγκλήματα στο εξωτερικό

Αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση Ισραηλινών ανδρών να επιτίθενται σε γυναίκες κατά τη διάρκεια των διακοπών στη Μεσόγειο. 

Μια 19χρονη Βρετανίδα ισχυρίστηκε ότι αφού κάλεσε δύο Ισραηλινούς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στη Ρόδο, ο ένας από τους δύο την κινηματογράφησε την ώρα που έκανε σεξ με τον άλλον, ανέφερε η ελληνική εφημερίδα Proto Thema στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα διέμενε σε ξενοδοχείο στον Θεολόγο όταν συνάντησε δύο Ισραηλινά αγόρια 19 ετών. Τους κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και έκανε σεξ με τον έναν και κατάλαβε στη μέση ότι ο άλλος τους κινηματογραφούσε. Η γυναίκα φέρεται να έχει καταθέσει καταγγελία στην τοπική αστυνομία που ερευνά το περιστατικό.

Στις αρχές του 2022, το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου ανέτρεψε την καταδίκη μιας Βρετανίδας που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών επειδή είπε ψέματα ότι είχε δεχτεί ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2019.

Ἀπό : jpost.com

Τί εἶναι τώρα αὐτό μέ τούς ἐπαναλαμβανόμενους βιασμούς ἀπό Ἰσραηλινούς, καί μάλιστα συνοδεἰα κινηματογραφήσεως

Ὅλο αὐτό μοῦ δίνει τήν ἐντύπωσιν,πού τείνει νά ἑδραιωθῇ ὡς πραγματικότης,πώς θέλουν ἤ μᾶλλον ἔχουν ΑΝΑΓΚΗ νά ἐπιβεβαιώσουν κάτι. 

Τί ; Χμμ...


Εὐχαριστῶ ΕΑΦ. 


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου