Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ἄς μιλήσουμε γιά τήν ADL


Συνέντευξη τοῦ Mike Whitney μέ τόν Ron Unz

Ερώτηση 1: Ποιά είναι πραγματικά η ADL

  Ας μιλήσουμε για την ADL. Μερικοί από τους αναγνώστες σας μπορεί να μην γνωρίζουν ότι έχετε γράψει εκτενώς για την ADL και ότι η ανάλυσή σας ώθησε τον Paul Craig Roberts να σας αποκαλέσει «ο πιο γενναίος άνθρωπος που ξέρω». Αυτό στο οποίο αναφερόταν ο Roberts, νομίζω, είναι η καθηλωτική αφήγηση του 2018 για τη σκιώδη ιστορία του ADL καθώς και τις αμφιλεγόμενες δραστηριότητες και μεθόδους του. Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα από ένα κομμάτι που γράψατε το 2018 που βοηθάει να διευκρινιστεί αυτό για το οποίο μιλάω:

Τον Ιανουάριο του 1993, το Αστυνομικό Τμήμα του Σαν Φρανσίσκο (SFPD) ανέφερε ότι είχε πρόσφατα επιδρομή στα κεντρικά γραφεία της ADL στη Βόρεια Καλιφόρνια με βάση πληροφορίες που παρείχε το FBI. Το SFPD ανακάλυψε ότι η οργάνωση διατηρούσε αρχεία πληροφοριών για περισσότερες από 600 οργανώσεις πολιτών και 10.000 άτομα , σε μεγάλο βαθμό φιλελεύθερου προσανατολισμού, με τον επιθεωρητή SFPD να εκτιμά ότι το 75% του υλικού είχε αποκτηθεί παράνομα, μεγάλο μέρος του από μυστικές πληρωμές σε στελέχη της αστυνομίας. Αυτή ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου σε αυτό που σαφώς ισοδυναμούσε με τη μεγαλύτερη εγχώρια επιχείρηση κατασκοπείας από οποιαδήποτε ιδιωτική οργάνωση στην αμερικανική ιστορία και σύμφωνα με ορισμένες πηγές, πράκτορες της ADL σε όλη τη χώρα είχαν βάλει στο στόχαστρο πάνω από 1.000 πολιτικές, θρησκευτικές, εργατικές οργανώσεις και οργανώσεις πολιτικών δικαιωμάτων, με τα κεντρικά γραφεία της ADL στη Νέα Υόρκη να διατηρούν ενεργούς φακέλους για περισσότερους από ένα εκατομμύριο Αμερικανούς».

Πρόκειται για συγκλονιστικές πληροφορίες για τις οποίες ίσως μόνο λίγοι Αμερικανοί γνωρίζουν το ελάχιστο. Η πρόσφατη διαμάχη με τον Έλον Μασκ έθεσε τις μεθόδους της ADL στο μικροσκόπιο, ιδιαίτερα για τον καταγγελόμενο ρόλο τους στη λογοκρισία των ανθρώπων στο Διαδίκτυο. Λοιπόν, η ερώτησή μου προς εσάς είναι η εξής: Τι είναι το ADL; Είναι πράγματι μια οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων που «καταπολεμά τον εξτρεμισμό και τον αντισημιτισμό» ή είναι κάτι άλλο, εντελώς διαφορτικό ;


Ron UnzΙδρύθηκε το 1913, η ADL—το Anti-Defamation League of B'nai B'rith—είναι μια πολύ τρομερή εβραϊκή ακτιβιστική οργάνωση που έχει μεγάλη επιρροή στα μέσα ενημέρωσης και σ᾿ άλλα σημαντικά στοιχεία της αμερικανικής κοινωνίας, και ως εκ τούτου είναι φόβος και τρόμος στους κύκλους της ελίτ. Όπως εξήγησα στο άρθρο μου του 2018:

Στη σύγχρονη εποχή μας, σίγουρα υπάρχουν λίγες οργανώσεις που τρομοκρατούν τόσο τους ισχυρούς Αμερικανούς, όπως η Anti-Defamation League (ADL) του B'nai B'rith, ένα κεντρικό όργανο της οργανωμένης εβραϊκής κοινότητας.

Ο Μελ Γκίμπσον ήταν από καιρό ένας από τους πιο δημοφιλείς σταρ στο Χόλιγουντ και η ταινία του το 2004 The Passion of the Christ έγινε από τις πιο κερδοφόρες στην παγκόσμια ιστορία, ωστόσο η ADL και οι σύμμαχοί της κατέστρεψαν την καριέρα του και τελικά δώρισε εκατομμύρια δολάρια σε εβραϊκές ομάδες στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανακτήσει μέρος της δημόσιας εικόνας του. Όταν το ADL επέκρινε μια γελοιογραφία που είχε εμφανιστεί σε μια από τις εφημερίδες του, ο τιτάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ ζήτησε την προσωπική του συγγνώμη σε αυτήν την οργάνωση και οι συντάκτες του The Economist απέσυραν γρήγορα μια άλλη γελοιογραφία μόλις δέχθηκαν τα πυρά από την ADL. Ο δισεκατομμυριούχος Tom Perkins, ένας διάσημος επιχειρηματίας κεφαλαίου της Silicon Valley, αναγκάστηκε να ζητήσει μια εγκάρδια συγγνώμη αφού δέχθηκε κριτική από το ADL για την επιλογή κάποιων λέξεων σε μια στήλη της Wall Street Journal . Όλα αυτά ήταν περήφανα, ισχυρά άτομα, και πρέπει να δυσανασχετούσαν βαθύτατα που αναγκάστηκαν να ζητήσουν μια τέτοια άθλια δημόσια συγχώρεση, αλλά παρ' όλα αυτά το έκαναν. Ο συνολικός κατάλογος των ικετών της ADL όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ μεγάλος. 

(Σημ. ΠελασγἜχομε κι᾿ἐμεῖς ἐδῶ τούς ἐγχωρίους "ἰκέτες" πρός τούς ἑβραίους. Τά δύο πλέον χαρακτηριστικά πολιτικά πρόσωπα τά ὁποῖα μάλιστα προέβησαν καί στίς πιό γλοιώδεις συμπεριφορές ὥστε ν.ἀποδείξουν τήν μεταμέλειά τους ὡς πρός τό πῶς ἀντιμετώπιζαν τούς ἑβραίους, εἶναι τό δίδυμο Γεωργιάδης- Βορίδης. Δέν ἔχει ὑπάρξει ποτέ στό παρελθόν κάτι παρόμοιο...! ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ Πόσο πιό πολύ μπορεῖ νά ἐξευτελιστῆ κανείς ; Περισσότερο ἀπό τόν Σπυρίδωνα Γεωργιάδη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !  ΔΗΛΩΣΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ἤ ἀλλιῶς ΔΗΛΩΣΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ , Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του υπευθύνου της ADL και ο Βορίδης ) 

Μιλώντας στην Καθημερινή, ο Εθνικός Διευθυντής του ADL Abraham H. Foxman, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα με τον Σαμαρά, είπε ότι η επιλογή του Βορίδη, ενός δικηγόρου με ακροδεξιό υπόβαθρο, ήταν σε αντίθεση με τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της καταστολής του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής ...( Τό ADL ἀνησυχεί μέ τόν διορισμό,ἀπό τόν Σαμαρᾶ,τοῦ Βορίδη σέ ὑπουργεῖο. φωτό

Λόγω της επιρροής του στα μέσα ενημέρωσης, η κάλυψη του ADL ήταν σχεδόν πάντα εξαιρετικά ευνοϊκή, παρουσιάζοντάς το ως έναν από τους κορυφαίους φύλακες της Αμερικής κατά του επικίνδυνου εξτρεμισμού, ιδιαίτερα του αντισημιτισμού ή του ρατσισμού. Δεδομένης αυτής της ισχυρής, θετικής εικόνας, το ADL κέρδισε με επιτυχία το ρόλο του φύλακα περιεχομένου σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες Διαδικτύου της Αμερικής, βοηθώντας στον προσδιορισμό του τι μπορεί να λέγεται ή όχι σε τόσο σημαντικές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Youtube και το Twitter. Πράγματι, πριν από μερικά χρόνια, το San Jose Mercury News της Silicon Valley παρουσίασε το προφίλ του Διευθυντή του ADL που ήταν υπεύθυνος για την αστυνόμευση της «ρητορικής μίσους» σε ολόκληρο το παγκόσμιο Διαδίκτυο που κυριαρχείται από την Αμερική.

Εν τω μεταξύ, η ίδια επιρροή στα μέσα ενημέρωσης έχει εξασφαλίσει ότι μόνο πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν ποτέ συνειδητοποιήσει τη μακρά ιστορία της οργάνωσης στην παράνομη κατασκοπεία τεράστιου αριθμού Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένων αξιοσημείωτων προσωπικοτήτων όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Jr. Το συζήτησα στο άρθρο μου του 2018:

Η επιλογή του ADL ως του κύριου ιδεολογικού επόπτη του Διαδικτύου της Αμερικής μπορεί να φαίνεται φυσική και κατάλληλη σε πολιτικά αδαείς Αμερικανούς, μια κατηγορία που δυστυχώς περιλαμβάνει τα στελέχη τεχνολογίας που ηγούνται των εμπλεκόμενων εταιρειών. Αλλά αυτό αντανακλά την αξιοσημείωτη δειλία και την ανεντιμότητα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης από τα οποία αντλούν τη γνώση τους για τον κόσμο μας όλα αυτά τα άτομα. Η αληθινή πρόσφατη ιστορία του ADL είναι στην πραγματικότητα μια άθλια και ανυπόληπτη ιστορία.

Μετά την επιδρομή στα κεντρικά γραφεία της ADL στη Βόρεια Καλιφόρνια από το Αστυνομικό Τμήμα του Σαν Φρανσίσκο,τον Ιανουάριο του 1993, ένας αξιωματούχος της ACLU ( αμερικανική ένωση για τις πολιτικές ελευθερίες) που κατείχε προηγουμένως υψηλόβαθμη θέση στο ADL αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι η οργάνωσή του ήταν η πραγματική πηγή της εξαιρετικά αμφιλεγόμενης παρακολούθησης της δεκαετίας του 1960 του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Τζούνιορ, την οποία είχε παραδώσει στη συνέχεια στον διευθυντή του FBI J. Edgar Hoover. Για πολλά χρόνια ο Χούβερ είχε κατακριθεί με μένος στα πρωτοσέλιδα των εθνικών μέσων ενημέρωσης για τη χρήση κασετών και άλλων μυστικών πληροφοριών για τις δραστηριότητες του Κινγκ, αλλά μια τοπική εφημερίδα του Σαν Φρανσίσκο αποκάλυψε ότι μια επιχείρηση κατασκοπείας της ADL ήταν στην πραγματικότητα η πηγή όλου αυτού του άθλιου υλικού, Η αποκάλυψη της ειδήσεως-βόμβας αγνοήθηκε εντελώς από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης και αναφέρθηκε μόνο από περιθωριακές οργανώσεις , έτσι ώστε σήμερα σχεδόν κανένας Αμερικανός δεν γνωρίζει αυτό το γεγονός.

Δεν γνωρίζω καμία άλλη ιδιωτική οργάνωση στην αμερικανική ιστορία που να έχει εμπλακεί σε έστω και ένα κομμάτι τέτοιας παράνομης εγχώριας κατασκοπευτικής δραστηριότητας, η οποία φαίνεται να στρέφεται εναντίον σχεδόν όλων των ομάδων και επιφανών ατόμων -αριστερών, δεξιών και κεντρώων- που υποπτεύονται ότι δεν υποστηρίζουν επαρκώς τα εβραϊκά και ισραηλινά συμφέροντα. Κάποιο από το παράνομο υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του ADL δημιούργησε ακόμη και σκοτεινές υποψίες ότι είχε παίξει ρόλο σε εγχώριες τρομοκρατικές επιθέσεις και πολιτικές δολοφονίες εναντίον ξένων ηγετών. Δεν είμαι νομικός εμπειρογνώμονας, αλλά δεδομένης της τεράστιας κλίμακας τέτοιων παράνομων δραστηριοτήτων του ADL, αναρωτιέμαι μήπως είχε γίνει μια εύλογη υπόθεση για να διωχθεί ολόκληρη η οργάνωση σύμφωνα με το καταστατικό του RICO (Νόμος για τις οργανώσεις που επηρεάζονται από τον εκβιασμό και τις διεφθαρμένες οργανώσεις)  και να καταδικαστούν όλοι οι ηγέτες της σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης.

Αντίθετα, οι προκύπτουσες κυβερνητικές κατηγορίες διευθετήθηκαν γρήγορα με απλώς ένα ασήμαντο πρόστιμο και μια ελαφρά επίπληξη, αποδεικνύοντας τη σχεδόν πλήρη ατιμωρησία που παρέχει η τεράστια εβραϊκή πολιτική εξουσία στη σύγχρονη αμερικανική κοινωνία.

Στην πραγματικότητα, το ADL φαίνεται να λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό ως μια ιδιωτικοποιημένη εκδοχή της μυστικής πολιτικής αστυνομίας της χώρας μας, παρακολουθώντας και επιβάλλοντας τα ιδεολογικά της δόγματα για λογαριασμό εβραϊκών ομάδων όπως έκανε η Στάζι για τους κομμουνιστές ηγέτες της Ανατολικής Γερμανίας. Δεδομένης μιας τόσο μακράς ιστορίας εγκληματικής δραστηριότητας, το να επιτραπεί στο ADL να επεκτείνει την εποπτεία του στις μεγαλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισοδυναμεί με το διορισμό της Μαφίας για την επίβλεψη του FBI και της NSA ή κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την εφαρμογή του «Υπουργείου Αλήθειας» του Τζορτζ Όργουελ. για λογαριασμό των εβραϊκών συμφερόντων.

Στα απομνημονεύματά του το 1981 , ο ακροδεξιός μελετητής των Κλασικών Revilo P. Oliver χαρακτήρισε την ADL ως «την τρομερή οργάνωση Εβραίων καουμπόηδων που έχουν υπό στενή παρακολούθηση τα αμερικανικά βόδια τους» και αυτό μου φαίνεται μια εύλογα εύστοχη περιγραφή.

...........

Ο ανίερος γάμος του #ADL & του #FBI . Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, η Σιωνιστική ADL έχει τον έλεγχο σε κάθε τι αμερικανικό! #BanTheADL ( ἀπό ἐδῶ)

Διαβᾶστε ὁλόκληρη τήν συνέντευξη  : Ὁ Ἔλον Μάσκ καί αὐτό πού πραγματικά εἶναι τό ADL

Καί : 

Ὁ Μάσκ ἀπειλεῖ νά μηνύσῃ τήν ἑβραϊκή ὀργάνωση ADL γιά 4 δις δολλάρια 

Ὁ πρόεδρος τοῦ ADL Στίβεν Γκρίνμπλατ ἔχει ἐγκληθεί ἀπό χρήστες τοῦ "X", ἐκτός ἀπό τόν Μάσκ, γιά χρήση «τακτικῶν ἐκφοβισμοῦ» ( ἀπό : Ο Elon Musk, ορκίζεται να μηνύσει την ADL για 22 δισεκατομμύρια δολάρια )


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου