Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ὄχι ἄλλη ...ἀπελευθέρωση !


 Η Dove έχει συνάψει συνεργασία με μία μαύρη ακτιβίστρια, που κατηγορείται ότι κατέστρεψε τη ζωή μιας λευκής φοιτήτριας λόγω ενός «παρεννοημένου» σχολίου, για την προώθηση της «απελευθέρωσης των υπέρβαρων» σε μια αλλόκοτη και αμφισβητήσιμη νέα εκστρατεία. 

Η μάρκα ομορφιάς συνεργάστηκε με τη Zyahna Bryant, μια διοργανώτρια κοινότητας και φοιτήτρια ακτιβίστρια που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια στο Charlottesville .

Η Bryant, 22 ετών, ισχυρίστηκε ότι είχε κρυφάκουσε μια λευκή φοιτήτρια, ονόματι Morgan Bettinger να απειλεί τους διαδηλωτές του Black Lives Matter στο Σάρλοτσβιλ τον Ιούλιο του 2020, αφού χρησιμοποίησε τη φράση «χτυπήματα ταχύτητας» ( σημ. Πελκάποιος πού προσπαθεῖ ν᾿ἀνακόψῃ τήν πρόοδο ...!!!)  ενώ περιέγραφε τη διαμαρτυρία που είδε. 

Αλλά η  Bryant παραδέχτηκε αργότερα ότι μπορεί να είχε «ακούσει λάθος», αφού παρακολούθησε με χαρά και συμμετείχε στην διαδικασία καθώς η Bettinger ακυρώθηκε από τό Πανεπιστήμιο και η ζωή της καταστράφηκε.


Η Bettinger  υποβλήθηκε σε έναν κατακλυσμό κακοποίησης και μια εκστρατεία για την απομάκρυνσή της από την UVAΠροσωπικό και φοιτητές συνενώθηκαν εναντίον της και διέλυσαν τις μελλοντικές της προοπτικές.

Παρά όλο αυτό, η Dove επέλεξε τον Bryant ως έναν από τους «πληρωμένους συνεργάτες» της  παρόμοια με αυτή που έκανε η Bud Light  με τον τρανς ακτιβιστή Dylan Mulvaney .

Η Bryant την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο δηλώνοντας ότι είναι πρέσβειρα της Dove και συζητούσε για την «απελευθέρωση των υπέρβαρων» - μια εκστρατεία για να τερματιστεί το στίγμα του υπέρβαρου.


« #DovePartner Η απελευθέρωση του υπέρβαρου είναι κάτι για το οποίο πρέπει όλοι να μιλάμε!»  έγραψε η Bryant.

«Γι' αυτό συνεργάζομαι με την Dove, για να υποστηρίξω το έργο των @naafaofficial, @flareforjustice στην Εκστρατεία για την Ελευθερία Μεγεθών.

Σε ένα συνοδευτικό κλιπ η Bryant, η οποία είναι περήφανη και η ίδια, είπε: «Η πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να επικεντρώνουμε τις φωνές και τις εμπειρίες των πιο περιθωριοποιημένων ανθρώπων και κοινοτήτων ανά πάσα στιγμήΈτσι, όταν σκέφτομαι πώς μου φαίνεται η παχιά απελευθέρωση, σκέφτομαι να επικεντρώσω τις φωνές εκείνων που ζουν μέσα σε ένα παχύ σώμα ».

Οι 27.000 ακόλουθοι της Bryant στο Instagram απάντησαν με μια έκρηξη υποστήριξης, επαινώντας την για την προώθηση της «απελευθέρωσης του υπέρβαρου» και δηλώνοντας ότι η καμπάνια είχε καθυστερήσει πολύ.


Ωστόσο, καταδικάστηκε απερίφραστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την κοινοποίηση της είδησης του ρόλου της στην διαγραφή της Bettinger από το περιοδικό Reason - με την Dove να βρίσκεται πλέον στο πλαίσιο της στενής σχέσης της με την Bryant. 

Η μάρκα σαπουνιού έχει συσχετιστεί εδώ και πολύ καιρό με αιτίες "αφύπνισης" που ωθούν τη θετικότητα του σώματος. Οι άλλες μεγάλες επωνυμίες της μητρικής εταιρείας Unilever περιλαμβάνουν τις Ben & Jerry's, Domestos, Vaseline και Hellman's.

Νωρίτερα φέτος, η σχέση του διεμφυλικού influencer Dylan Mulvaney με την Bud Light για να γιορτάσει έναν χρόνο ζωής ως γυναίκα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και φαινομενικά μόνιμη πτώση στις πωλήσεις της μάρκας μπύρας.  

Ἀπό : dailymail.co.uk

Ο σατανισμός ανατρέπει τη φυσική και ηθική τάξη. Αυτή είναι η πραγματική  κομμουνιστική έννοια της «επανάστασης». Ο σατανισμός είναι η αντιστροφή όλων των πνευματικών ιδανικών - της δικαιοσύνης, της αγάπης, της χάρης, της αλήθειας και της ομορφιάς...( ἐδῶ

Ο Jacob Frank δίδαξε «αγιότητα μέσω της αμαρτίας» και ότι το «καλό» θα έρθει μέσω του θριάμβου του Κακού Αυτό που απαγορεύεται θα επιτρέπεται συμπεριλαμβανομένων της μοιχείας, της αιμομιξίας και της παιδοφιλίαςΓια να ανέβει κανείς πρέπει πρώτα να πέσει. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ανέβει στο βουνό εάν πρώτα δέν πέσει στους πρόποδές του. Γι 'αυτό πρέπει να κατεβούμε, να κατρακυλήσουμε στο τελευταίο σκαλί, γιατί μόνο τότε μπορούμε να ανεβαίνουμε απεριόρισταΚαμία περιοχή της ανθρώπινης ψυχής δεν μπορεί να παραμείνει ανέγγιχτη από αυτόν τον αγώνα... Ο Τζέικομπ Φρανκ ανέστρεψε την αλήθεια.   (  Καί ΕΔΩ)


Νά συμπληρώσουμε τό ἀνωτέρῳ θέμα μέ κάτι πολύ σημαντικό πού βρῆκα ὅλως τυχαίως. Πρὄκειται γιά ἀκριβῶς τό ἀντίθετο ἀπό ὅ,τι σήμερα προβάλλει ἡ συγκεκριμένη μάρκα. Καί δέν εἶναι καθόλου παλαιό. Μόλις πρό 5ετίας παρακαλῶ. Διαβᾶστε καί προσέξτε πώς τό συνδέει πολιτικῶς ἡ συγκεκριμένη κομμουνιστική σελίδα



Μία διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει αντλήσει την έμπνευσή της από τους υπέρμαχους της «ανωτερότητας της λευκής φυλής», που εξάλλου πραγματοποιούν δυναμική επανεμφάνιση στην Αμερική του Τραμπ, ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα η Dove
.......................

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι σκοπός της διαφήμισης ήταν να καταδείξει ότι το αφρόλουτρο της Dove ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ωστόσο η συγκεκριμένη εικόνα δεν κατάφερε να περάσει αυτό το μήνυμα.  Ωστόσο, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, και τουλάχιστον όχι άδολου: Στο παρελθόν διαφημιστικό σποτ της Dove έδειχνε ξανά μια μαύρη γυναίκα να μετατρέπεται σε λευκή με τα προϊόντα της εταιρείας, υποδηλώνοντας ότι μάλλον δεν πρόκειται για αβλεψία αλλά… υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. 

( ἀπό ἐδῶ

Ἔγραφε ὁ κομμουνιστής,προοδευτικός,ἀλληλέγγυος καί ὅλα τά συναφῆ,Βαξεβάνης στήν διαδικτυακή του σελίδα. 
Καί προφανῶς σήμερα μέ τίς νέες ἐπιλογές, προβολές,συνεργασίες καί διαφημίσεις τῆς  Dove, δέν θά βλέπῃ τίποτε τό ῥατσιστικό,τίποτε τό ἀποκρουστικό καί βεβαίως τίποτε "σάπιο στό βασίλειο τῆς Δανιμαρκίας"...! Ἄ ναί καί μέ τήν κυβέρνησιν τοῦ γεροξεκούτη,μέ ἀλτσχάϊμερ Μπάϊντεν,τήν τίγκα στά τράνς, ὅλα καλά βεβαίως...

Ἁ βρέ κακομοίρηδες,ὑποκριτές δουλικά τῆς Καμπαλαρίας...



Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου