Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Δημογραφικός Πόλεμος 2024




 
Δημογραφικός Πόλεμος 2024

Του Hans-Jürgen Geese

Στις 23 Δεκεμβρίου 1936, στη Διεθνή Διάσκεψη των Αμερικανικών Κρατών στο Μπουένος Άιρες, υπογράφηκε μια συνθήκη με στόχο την κατασκευή ενός συνεχούς αυτοκινητόδρομου από την Αλάσκα στα βόρεια έως τη Γη του Πυρός στα νότια της αμερικανικής διπλής ηπείρου. Περίπου 48.000 χλμ δρόμου ταχείας κυκλοφορίας. Η διαδρομή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Λείπει μόνο ένα μικρό κομμάτι περίπου 100 χλμ. Οπου? Μεταξύ Κολομβίας και Παναμά. Υπάρχει μια σχεδόν αδιαπέραστη, ορεινή ζούγκλα που ονομάζεται "Darien Gap". Κόλαση στη γη για εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που πρέπει να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο με τα πόδια στο δρόμο τους προς την Αμερική. Υπολογίζεται ότι περίπου μισό εκατομμύριο μετανάστες τα κατάφεραν το 2023. Χιλιάδες δεν τα κατάφεραν. Τα πτώματα τους παρατάσσουν τα μονοπάτια. Τα πτώματα τους ταΐζουν τους γύπες. Τα σώματά τους είναι το τίμημα που είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Αμερική για να παρασύρει αυτούς τους ανθρώπους στη χώρα.

Οι μετανάστες από όλο τον κόσμο πετούν συνήθως στον Εκουαδόρ, όπου τους επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα χωρίς βίζα και στη συνέχεια παίρνουν το δρόμο τους για την Αμερική. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν τους στέλνει αεροπλάνο; Ή μια βάρκα. Γιατί ο Τζο Μπάιντεν αφήνει αυτούς τους ανθρώπους να υποφέρουν και να πεθάνουν;

Ο Αμερικανός βιολόγος και ερευνητής Bret Weinstein πέρασε χρόνια στο Darien Gap για επαγγελματικούς λόγους και, από περιέργεια, πραγματοποίησε τη δική του έρευνα σε αυτούς τους μετανάστες. Τόσες πολλές ερωτήσεις. Τόσο λίγες απαντήσεις. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξή του με τον πιο διάσημο πλέον δημοσιογράφο στον κόσμο, τον Tucker Carlson, στο YouTube, που έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες (βλ.: ιστοσελίδα «Tucker Carlson»). Ο Τάκερ θα πάρει επίσης σύντομα συνέντευξη από τον Μάικλ Γιαν, έναν πρώην επίλεκτο στρατιώτη στα Πράσινα Μπερέ των ΗΠΑ, ο οποίος τώρα εργάζεται ως δημοσιογράφος, πολεμικός ανταποκριτής και είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας στον κόσμο στο θέμα του Darien Gap.

Ο Μάικλ λέει ότι οι μετανάστες δεν είναι πολιτικοί πρόσφυγες, οι οποίοι προστατεύονται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Οι μετανάστες εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για οικονομικούς λόγους. Ωστόσο, όχι όλοι. Ο Μάικλ Γιαν ισχυρίζεται ότι πρόκειται για περίπτωση ταυτόχρονης μετανάστευσης και εισβολής, με τους εισβολείς να εισέρχονται στη χώρα απαρατήρητοι στο ρεύμα οικονομικών μεταναστών. Αυτός είναι ένας ανόητος ισχυρισμός. Πιστεύει πραγματικά ο άνθρωπος ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν οργανώνει και χρηματοδοτεί μια εισβολή στη χώρα του; Προδοσία λοιπόν; Ναι, αυτό ακριβώς ισχυρίζεται ο Michael Yan.

Η οργάνωση των μεταναστευτικών ροών

Η απόσταση (καθώς πετάει το κοράκι) μεταξύ Κολομβίας και Τέξας είναι περίπου 4.000 χιλιόμετρα. Μόνο λίγοι μετανάστες θα μπορούσαν να καλύψουν αυτήν την απόσταση με τα πόδια μόνοι τους. Αλλά ούτε αυτό το χρειάζονται. Εάν έχετε αρκετά χρήματα, μπορείτε να οργανώσετε τη μεταφορά σας ή, αν φτάσετε στον Παναμά, χρησιμοποιήστε τα λεωφορεία που παρέχονται. Γιατί το ταξίδι των μεταναστών είναι καλά οργανωμένο και καλά χρηματοδοτούμενο. Από ποιόν? Από οργανισμούς που συνεργάζονται με την αμερικανική κυβέρνηση. Και από τον ΟΗΕ, τον ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης).

Μπορείτε να δείτε εκεί. Τα εγκληματικά καρτέλ εξακολουθούν να έχουν αρκετό περιθώριο για να αποκλείσουν τους μετανάστες. Γιατί χωρίς χρήματα τίποτα δεν λειτουργεί. Εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα ως μετανάστης, πρέπει να εργαστείτε ως σκλάβος, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε για την είσοδο στον παράδεισο αργότερα στις ΗΠΑ. Ως ιερόδουλη. Ως σκλάβος. Και όλα αυτά, ό,τι κι αν συμβεί, είναι υπό το άγρυπνο βλέμμα της αμερικανικής κυβέρνησης. Ο μεγαλύτερος μαστροπός της εποχής μας είναι ο Τζο Μπάιντεν. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας της εποχής μας είναι ο Τζο Μπάιντεν.

Υπάρχει όμως μια επίλεκτη ομάδα μεταναστών που αυτοοργανώνονται που δεν χρειάζονται τη βοήθεια της αμερικανικής κυβέρνησης, μετανάστες που έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους καταυλισμούς ανακούφισης στο δρόμο προς την «ελευθερία». Ποια ομάδα μεταναστών πιστεύετε ότι είναι αυτή;

Είναι οι Κινέζοι που σπάνια υποφέρουν τις δυσκολίες να διασχίσουν το χάσμα Darien. Παίρνουν βάρκες στον Παναμά. Οργανώθηκε από ποιον; Από τους Κινέζους. Με τη μία. Στο παρελθόν, σχεδόν καθόλου Κινέζοι μετανάστες έρχονταν στις ΗΠΑ. Ωστόσο, αυτό άλλαξε το 2023. Σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, 24.000 Κινέζοι μετανάστες ήρθαν επίσημα στη χώρα πέρυσι. Που πηγαν? Κανείς δεν ξέρει. Οι αρχές των ΗΠΑ στα σύνορα είναι απελπιστικά συγκλονισμένες και δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν την εισροή μεταναστών. Αλλά δεν μπορούν να τους απομακρύνουν. Έτσι, αυτοί οι μετανάστες παρασύρονται λίγο πολύ. Δεν είναι περίεργο που η εγκληματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται πλέον στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία της χώρας. Οι Αμερικανοί έπρεπε απλώς να εγκαταλείψουν το κλείδωμα όλων των εγκληματιών, ακόμη και όταν ξυλοκόπησαν αστυνομικούς, όπως έκαναν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Απλώς δεν υπάρχει πλέον χώρος στις φυλακές.

Και όλη η τρέλα που οργάνωσε ποιος; Από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όταν τον ρωτούν, απαντά μόνος του ή έχει τους λακέδες του να απαντούν: «Δεν υπάρχουν προβλήματα στα σύνορα. Όλα είναι καλά.» Ο Μπάιντεν και πολλοί άλλοι πολιτικοί στις χώρες της Δύσης που αυτοαποκαλούνται δημοκρατίες έχουν εγκατασταθεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα που δεν έχει πλέον καμία σχέση με την πραγματικότητα των πολιτών τους. Μπορείτε να πάτε ακόμα παραπέρα: ο πρόεδρος, η κυβέρνηση, είναι ο εχθρός του λαού. Θέλουν να καταστρέψουν αυτόν τον λαό. Υπάρχουν μαζικά σημάδια και στοιχεία που υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Η νέα παγκόσμια δύναμη της Κίνας

Ο μεγαλύτερος στρατιωτικός στρατηγός που έζησε ποτέ στη γη ήταν ο Κινέζος Σουν Τσου (544 π.Χ. - 498 π.Χ.), του οποίου το βιβλίο «Η τέχνη του πολέμου» εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό βιβλίο στην Κίνα σήμερα. Θα πρέπει να το διαβάσετε. Λέει, για παράδειγμα, ότι κάποιος πρέπει να αφήσει τον εχθρό να νικήσει τον εαυτό του. Και αυτό κάνει η Δύση αυτή τη στιγμή. Ή μήπως όχι? Ακόμα και ο Βλαντιμίρ Πούτιν κουνάει το κεφάλι του με δυσπιστία. Έχετε δει και ακούσει τη συνέντευξή του με τον Tucker Carlson; Ο Πούτιν θα έστελνε φυσικό αέριο στη Γερμανία σήμερα. Αλλά, είπε, δεν το θέλουν αυτό. Θα προτιμούσαν να πληρώσουν για ακριβό φυσικό αέριο από άλλες χώρες. Είναι σχεδόν απίστευτο. Αυτοί σε αυτήν την παράξενη Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είναι τόσο ανόητοι που αρνούνται να αγοράσουν ένα καλύτερο προϊόν στη μισή τιμή. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί; Η λογική και η κοινή λογική έχουν σχεδόν διαστρεβλωθεί στη Δύση, στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, τα τελευταία χρόνια. Λέμε και κάνουμε πράγματα που είναι εντελώς τρελά. Τι μας έχει συμβεί; Γιατί το κάνουμε αυτό;

Έχει γίνει εισβολή στην Αμερική. Και οι Αμερικανοί δεν το πρόσεχαν καν. Μέχρι τώρα. Γιατί σιγά, πολύ αργά μπαίνουν στο χωνί. Τώρα μπορούμε ακόμη και να μαντέψουμε ποιος το οργάνωσε όλο αυτό; Τι εννοείς? Θα μπορούσε να ήταν η Κίνα; Η χώρα με τον κορωνοϊό;

Σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, υπάρχουν 5,4 εκατομμύρια Κινέζοι στις Ηνωμένες Πολιτείες που γεννήθηκαν στην Κίνα. 5,4 εκατομμύρια! Γεννήθηκε στην Κίνα! Αν γνωρίζετε έστω και λίγα για τους Κινέζους, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η πίστη της πλειονότητας τους ανήκει στην Κίνα.

Πριν από μερικά χρόνια, παρόμοιες έρευνες διεξήχθησαν στην Αυστραλία, η οποία τώρα φιλοξενεί 1,4 εκατομμύρια Κινέζους, τη μόνη εθνική ομάδα που έχει αυξηθεί από την τελευταία καταμέτρηση το 2016. Το ερώτημα ήταν: Σε περίπτωση πολέμου με την Κίνα, πού θα ήταν η πίστη σας; Ποιες πιστεύετε ότι ήταν οι περισσότερες από τις απαντήσεις; Ακριβώς. Μια φορά Κινέζος, πάντα Κινέζος. Εκτός από εξαιρέσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον ρατσισμό. Αυτός είναι ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος.

Ο στρατός των ΗΠΑ

Τώρα λοιπόν φτάνουμε στην ουσία του θέματος. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, πολλοί στρατοί στη Δύση έχουν αποχαιρετήσει τους στρατιώτες κατά την περίοδο του κορωνοϊού. Δεν ήθελαν να χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους ταραχοποιούς στον αμερικανικό στρατό. Δυστυχώς, το ίδιο ήταν και η ελίτ. Εκτός από τον Covid, υπήρχε και η ανοησία του φύλου. Ποιος ήθελε, ποιος θέλει να υπηρετήσει σε έναν τέτοιο στρατό που δεν είναι πια στρατός;

Τι να κάνω? Δεν θα σας εκπλήξει που αυτοί οι σπουδαίοι πολιτικοί σκέφτηκαν να στρατολογήσουν μετανάστες ως στρατιώτες, επειδή η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας. Η Αμερική κάνει μια προσφορά στους μετανάστες: εγγράφεσαι για αρκετά χρόνια στο στρατό και σε αντάλλαγμα παίρνεις την αμερικανική υπηκοότητα. Το θέμα είναι ήδη σε εξέλιξη. Έτσι η Αμερική σύντομα θα υπερασπιστεί πρωτίστως από ξένους. Από ξένους. Η απόλυτη τρέλα δεν μπορεί πλέον να σταματήσει: η αναπόφευκτη απώλεια του ελέγχου των πολιτών στη χώρα τους.

Παρεμπιπτόντως, τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στη συνέχεια με την Bundeswehr; Πόσοι Γερμανοί θα «υπηρετούν» εκεί σύντομα; Ω ναι, ο Σουν Τσου θα ήταν τόσο περήφανος για τον Κινέζο λαό του. Και ακόμη κι αν οι Κινέζοι δεν εγγραφούν ως στρατιώτες, η επιρροή τους στις δυτικές κοινωνίες θα είναι καθοριστική. Τελικά, ποιος θέλει να ξεπεράσει τους Κινέζους σε εκπαίδευση, σκληρή δουλειά, πίστη και υπακοή; Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ? Οι Γερμανοί? Γελάω χωρίς το κεφάλι μου.

Η διαφθορά ως το κυρίαρχο επιχειρηματικό μοντέλο στη δημοκρατία

Κοστίζει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ποιος μπορεί να το αντέξει οικονομικά; Οι γενναιόδωροι δωρητές θα σας ζητήσουν σε αντάλλαγμα. Έτσι λειτουργεί η πολιτική. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε επιρροή στην πολιτική; Ενας μπορεί. Η διαφθορά ανθίζει και ευδοκιμεί. Το να μιλάς για δημοκρατία είναι αστείο. Αλλά σε όλους μας αρέσει να γελάμε.

Ο επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί ακόμη και μια σειρά από νομικούς υποψηφίους σε ορισμένες πολιτείες που εκπροσωπούν τη διεστραμμένη φιλοσοφία του νόμου και της τάξης. Εάν έχετε τη φιλοδοξία να δοκιμάσετε μόνοι σας εάν η διαφθορά είναι πραγματικά τόσο κακή: προσπαθήστε να είστε υποψήφιος και να κερδίσετε. Αν δεν είσαι διάσημος, απλά θα εξαφανιστείς στην ασημαντότητα των άλλων υποψηφίων. Μπορείτε να αγοράσετε επιρροή και προσοχή. Αλλά αυτό είναι ακριβό.

Ο Τζο Μπάιντεν το είπε ανοιχτά σε συνέντευξή του σε μια εκδήλωση στην αρχή της καριέρας του. Ο άνθρωπος έπρεπε να ψάξει για «πελάτες» που τον χρηματοδότησαν και των οποίων τα συμφέροντα εκπροσωπούσε. Το ένα χέρι πλένει το άλλο. Όπως πολύ εύστοχα είπε ο Heinz Erhart: «Αλλά τόσα πολλά χέρια είναι βρώμικα».

Ο Μπάιντεν ταλαντεύεται, η Αμερική ταλαντεύεται

Η μετανάστευση, η οποία δεν είναι πρόβλημα, έχει αργά αλλά σταθερά φθάσει στο νούμερο ένα πρόβλημα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια. Τώρα, ξαφνικά, είναι το μεγάλο θέμα πριν από τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα, αλλά ο αριθμός των μεταναστών υπό τον Μπάιντεν είναι πιθανό να είναι πάνω από 10 εκατομμύρια. Και δεν είναι μόνο η εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί ραγδαία. Η κοινωνική υποδομή στις ΗΠΑ έχει πλέον κατακλυστεί πλήρως, ειδικά τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης της πολιτικής τάξης. Τι να κάνω?

Δεδομένου ότι ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται πολύ ικανοποιημένος με την τρέχουσα κατάσταση και είναι ακόμη και περήφανος για τις πράξεις και την επιτυχία του, δεν μπορεί να αναμένεται βοήθεια από αυτόν. Έτσι η πολιτεία του Τέξας πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έκλεισε τα σύνορά της. Το περίγραμμα γίνεται αδιαπέραστο με συρματοπλέγματα. Ναι, οι δυνάμεις ασφαλείας του Τέξας μείωσαν τη μετανάστευση σχεδόν στο μηδέν. Και μετά?

Λοιπόν, ο Τζο Μπάιντεν διέταξε τις «δυνάμεις ασφαλείας» του να πάνε στο Τέξας και να απομακρύνουν αυτά τα οδοφράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί πλέον να βρει έναν ανόητο άτομο που θέλει να ακολουθήσει τις παράφρονες εντολές του. Επιδεινώνεται: 26 άλλες πολιτείες υποστηρίζουν το Τέξας. Έχουν βαρεθεί την Ουάσιγκτον.

Και όχι μόνο αυτό.Ο κυβερνήτης του Τέξας συζητά ανοιχτά αυτό που ήταν ένα θέμα ταμπού από τον Εμφύλιο Πόλεμο τον 19ο αιώνα: την απόσχιση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το Τέξας εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ανεξαρτησία του, όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Ένα πρωτάκουστο γεγονός. Η αντίδραση του κόσμου; Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Πολλοί Αμερικανοί σε άλλες πολιτείες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι στη συνέχεια θα μετακομίσουν στο Τέξας.

Το Τέξας θα ήταν μια από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο. Το πιο σημαντικό, οι Τεξανοί θα έπαιρναν πίσω την ελευθερία τους. Και επίσης τον έλεγχο της χώρας τους. Και ακόμη και στη Φλόριντα οι άνθρωποι σκέφτονται τώρα φωναχτά την ανεξαρτησία.

Τι άλλο έχουν απομείνει στους πολίτες; Δεν μπορείτε να επηρεάσετε την κατάσταση στην Ουάσιγκτον. Η δημοκρατία έχει φύγει εδώ και καιρό. Ετσι? Πραγματικά δεν είναι περίπλοκο. Αν δεν ελέγχετε τη μοίρα σας, τι είδους ζωή είναι αυτή; Θέλεις να γίνεις σκλάβος;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν είναι πλέον υπερασπιστές. Εκ προθέσεως. Ο Τζο Μπάιντεν πούλησε τη χώρα. Για δικό του όφελος. Και προς όφελος της οικογένειάς του. Ο γιος του κατηγορείται ότι έλαβε εκατομμύρια δολάρια από την Κίνα. Για τι? Για επιρροή. Η φυλή Μπάιντεν είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιεί την πολιτική για να ζήσει σε μια ευημερία που ο μισθός ενός πολιτικού δεν θα μπορούσε ποτέ να χρηματοδοτήσει. Ο άνθρωπος είναι πολυεκατομμυριούχος. Ευχαριστώ Κίνα. Μπορείτε ακόμη να ακούσετε χρήματα και επιρροή από την Κίνα. Αναφέρει: "TikTok, TikTok, TikTok."

Ο Μπάιντεν έχει ποσοστά αποδοχής μεταξύ του πληθυσμού που είναι κάτω του 30%. Υποτίθεται ότι σε μια δημοκρατία πρέπει να εκπροσωπείς την πλειοψηφία του λαού για να ισχυριστείς ότι σου επιτρέπεται να κυβερνάς. Αλλά αυτό έχει εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό. Ακόμη και στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας έχουν αναγνωρίσει ότι η δημοκρατία είναι απλώς πολύ περίπλοκη και ότι οι πλειοψηφίες δεν παίζουν πλέον ρόλο.

Ο δημογραφικός πόλεμος προωθείται από το κράτος στον δυτικό κόσμο. Οι πολίτες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια σε αυτό εντός του κράτους, επειδή η κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι, στο Βερολίνο δεν εκπροσωπεί πλέον τα συμφέροντά τους. Το εθνικό κράτος ως κράτος βρίσκεται στο τέλος του. Το πείραμα «κατάσταση» απέτυχε.

Η Ολλανδία έκλεισε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Ευρώπη, το Γκρόνινγκεν. Ως τιμωρία, ο Μπάιντεν έχει πλέον απαγορεύσει στο Τέξας να αναπτύσσει νέες πηγές φυσικού αερίου για να μπορεί να προμηθεύει την Ευρώπη. Όχι φυσικό αέριο για τη Γερμανία. Και αυτο! Και ποιος ανατίναξε το Nordstream; Ο φίλος σου ο Μπάιντεν. Η Αμερική πρέπει να καταστραφεί. Και η Γερμανία πρέπει επίσης να καταστραφεί. Πρέπει να είσαι τυφλός για να μην βλέπεις πια τι συμβαίνει τόσο προφανώς.

Η μόνη επιλογή που απομένει είναι να αποχαιρετήσουμε το αμερικανικό κράτος και το γερμανικό κράτος και να επιστρέψουμε σε ένα μοντέλο που βασίζεται στην πρωτοκαθεδρία του έθνους, στην ταυτότητα των πολιτών σε μια κοινότητα που είναι η κουλτούρα του λαού. .

Άλλα λόγια για τη συνέντευξη του Τάκερ Κάρλσον με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αν και επισήμως ο Πούτιν χτυπά το κέρατο της Κίνας, φυσικά θα γνωρίζει ξεκάθαρα ότι και η Κίνα θα απαιτήσει την υποταγή του. Αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί είναι διατεθειμένος να προμηθεύσει ξανά αέριο μέσα στη νύχτα, παρά τις γερμανικές προμήθειες όπλων και χρήματα στην Ουκρανία. Ο Πούτιν γνωρίζει το μέλλον. Περιμένει να ξαναγερμανωθούν οι Γερμανοί και να συνέλθουν. Λόγος, θυμάσαι; Immanuel Kant: «Κριτική του καθαρού λόγου.» Άρα πρέπει να υπήρχε κάποτε στα γερμανικά εδάφη.

-------------



Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δεν είναι εντυπωσιακό το πώς ο Hans-Jürgen Geese από την άλλη άκρη του κόσμου αναλύει με ακρίβεια την κατάσταση και στη Γερμανία; Μπορούμε μόνο να σας προτείνουμε να απολαύσετε το έργο του ίδιου συγγραφέα. Με τον τίτλο « Selling Out the New Zealand Dream », οι Geese χαράζουν μια γραμμή από τη Νέα Ζηλανδία στη Γερμανία. Οι κοφτερές του αναλύσεις δείχνουν πώς οι πολίτες σε όλο τον κόσμο καταπιέζονται και εκμεταλλεύονται, ακόμη και γίνονται σκλάβοι, από τους ίδιους ηθοποιούς χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους. Μην κάνετε κανένα λάθος. Αυτό που δείχνει η Χήνες με μεγεθυντικό φακό στη Νέα Ζηλανδία συμβαίνει και στη Γερμανία. Απλώς δεν είναι τόσο εύκολο να το δεις. Το " Sale of Dream New Zealand" είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία ή παραγγείλετε το αντίγραφό σας απευθείας από τον εκδότη εδώ.

Μπορείτε να δείτε μια κριτική αυτού του έργου εδώ:
https://www.anderweltonline.com/kultur/kultur-2020/ausverkauf-vom-traum-neuseeland-wie-ein-bluehendes-land-verra

http://enaasteri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου