Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Άλλη μια φοιτήτρια...

satan-1
Οι γονείς της  22χρονης πιστεύουν ότι ένα νεαρό άτομο έφερε την κόρη τους σε επαφή με το επικίνδυνο κύκλωμα, και ότι η άτυχη κοπέλα οδηγήθηκε στον θάνατο μέσω κάποιας σατανικής τελετής...Πότε ξεκίνησε η μεγάλη ζημιά; Όταν ο Γιωργάκης ήταν στο Παιδείας.

 Αυτός έκανε το βήμα προς τον "γκρεμό".

Ο Γιωργάκης "έσπασε" την τρίτη και πιο καθοριστική γραμμή άμυνας. Αυτός πέρασε τον "Ρουβίκωνα", τον οποίο ποτέ δεν πρέπει να περνάει η κοινωνία. Παραβίασε την πραγματική κόκκινη γραμμή της κοινωνίας. Αυτός έριξε την κοινωνία στο χάος. Δεν μιλάμε για το Μνημόνιο. Αυτό ήταν κάτι, το οποίο ακολούθησε.
Το μεγαλύτερό του έγκλημα είχε προηγηθεί αρκετά χρόνια πριν. Αυτό το έγκλημα είχε σχέση με την ίδια τη λειτουργία της κοινωνίας. Πριν την παραδώσει στους σιωνιστές τοκογλύφους της FED και τού Εβραίου Τρισέ, είχε φροντίσει να την "αρρωστήσει" σε βαθμό τέτοιο, που να είναι σίγουρος αυτός και τα αφεντικά του ότι δεν θα αντιδράσει όταν θα προδοθεί ...Να την "αρρωστήσει" σε βαθμό "θανατηφόρο". Συμπλήρωσε με τον απόλυτο τρόπο το "μολυσματικό" έργο του πατέρα του και του παππού του. Αυτός ήταν υπουργός Παιδείας τού Σημίτη, όταν έκανε το μέγιστο έγκλημα.

Έκανε αυτό, το οποίο είπαμε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου ...Άνοιξε την Ανώτατη Εκπαίδευση σε όλους, χωρίς κανένα "φίλτρο". Με το άλλοθι του βλάκα και με ένα απίστευτο θράσος έκανε αυτό, το οποίο ήταν εξ’ αρχής το ζητούμενο για τους συνωμότες, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει απ’ ευθείας πριν απ’ αυτόν ούτε ο γέρος ούτε ο Ανδρέας. Ο ΓΑΠ πήγε να καθιερώσει το "Εθνικό Απολυτήριο". Πήγε δηλαδή να συνδέσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, η οποία αφορά τα παιδιά όλων των κοινωνικών τάξεων, με τη "μήτρα" που "γεννά" αστούς και είναι το Πανεπιστήμιο. Για το "καλό" δήθεν της νεολαίας στο σύνολό της πήγε να μετατρέψει την Ανώτατη Εκπαίδευση σε μια φυσική συνέχεια της Μέσης Εκπαίδευσης ...Εισαγωγή στα Πανεπιστήμια χωρίς καν εξετάσεις. Αυτή ήταν η "έμπνευσή" του και - όπως αντιλαμβανόμαστε - ήταν πέρα για πέρα εκ του πονηρού και καταστροφική.

Ήταν μια έμπνευση τόσο "αυθόρμητη", που "κούμπωνε" απόλυτα με τα εγκλήματα των προηγούμενων Παπανδρέου. Το "Εθνικό Απολυτήριο" δεν θεσμοθετήθηκε ποτέ, αλλά ύπουλα και εκ του πονηρού έγιναν όλα τα άλλα, τα οποία κατέστρεφαν την κοινωνία. Το "μέτρο" δεν πέρασε, για να μην "καρφώνεται" για πάντα ο εμπνευστής του, αλλά, ό,τι "υποστήριζε" αυτό το "μέτρο" - και κατέστρεφε την κοινωνία - έγινε στο ακέραιο. Δεν άφησαν ελεύθερο "υπόστεγο" ή "αχυρώνα" στην επαρχία, που να μην το μετέτρεψαν σε "ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα", άσχετα αν "πουλούσε" τεχνογνωσία για ψήσιμο μπριζόλας. Εκείνη την εποχή ονόμασαν μέχρι και τα ΤΕΙ "ανώτατες σχολές" και έμπαιναν εκεί άνθρωποι, οι οποίοι δεν δικαιούνταν να τελειώσουν ούτε το Λύκειο. Πτυχιούχοι "ανωτάτων σχολών" έγιναν άνθρωποι, οι οποίοι με το ζόρι γνώριζαν γραφή και ανάγνωση.

Πολλοί απ’ αυτούς, οι οποίοι σήμερα βγαίνουν στην τηλεόραση ως πτυχιούχοι και διαμαρτύρονται που δεν βρίσκουν δουλειά "επιστήμονος" PR, δεν είναι σε θέση ούτε να διαβάσουν τις διευθύνσεις των παραγγελιών στα ντελιβεράδικα όπου δουλεύουν.

Αυτό ήταν το επίτευγμα του ΓΑΠ. Το επίτευγμα του αγράμματου και αστοιχείωτου "κοινωνιολόγου" της πλάκας. Αυτό ήταν το επίτευγμα του αγαπημένου των τοκογλύφων ...Του αγαπημένου του Σόρος και κολλητού της μάνας του. Αυτή ήταν η μεγάλη "υποθήκη" του για τη μετέπειτα πρωθυπουργοποίησή του. Πάτησε το "γκάζι" εκεί όπου έπρεπε να πατήσει "φρένο". Αντί να κλείσει πανεπιστημιακές σχολές, προκειμένου να περιορίσει τη ζημιά των υπεράριθμων επιστημόνων που δημιούργησε ο πατέρας του, έκανε το αντίθετο. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από τις πολλές σχολές που εγκληματικώς υπήρχαν, τις πολλαπλασίασε, για να μετατρέψει την αρχική - έστω και δύσκολα - ιάσιμη "αρρώστια" σε ανίατο "καρκίνο".
Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου σημιτης
Συνέχισε την παράδοση της οικογένειάς του ...Την παράδοση να εκμεταλλεύεται τα κατώτερα των ενστίκτων της κοινωνίας. Την παράδοση να κλείνει το "μάτι" σε τεμπέληδες, σε πονηρούς και σε άσχετους. Έκανε κακό στην ελληνική κοινωνία και ταυτόχρονα εισέπραττε και ένα πρόσκαιρο κέρδος από τη συμπάθεια αυτών που ευνοούσε ...Αυτών, που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να πιάσουν την τσάπα ή το κατσαβίδι και εξαιτίας του Γιωργάκη βρήκαν την αναπάντεχη ευκαιρία να "δουλέψουν" για λίγα χρόνια τους γονείς τους και να παραστήσουν τους φοιτητές, ενώ δεν το δικαιούνταν ...Το γνωστό κόλπο της οικογένειας του "παπατζή". Άλλωστε είναι αποδεδειγμένο ότι πάντα οι Παπανδρέου στη συμπάθεια των "δεύτερων" πόνταραν ...Οι παντελώς άχρηστοι και οι ανάξιοι πάντα τους λάτρευαν.
Το τέλειο "τάιμινγκ", που επέλεξε ο ΓΑΠ να "χτυπήσει" την κοινωνία πάνω στις "πληγές" που είχε δημιουργήσει η δική του οικογένεια, είναι η απόλυτη απόδειξη ότι η οικογένεια Παπανδρέου λειτουργούσε εξ’ αρχής με σχέδιο ...Ένα σχέδιο, το οποίο δεν θα μπορούσε να το είχε σκεφτεί η ίδια και βέβαια δεν θα τολμούσε να δρομολογήσει από μόνη της. Είναι βέβαιο ότι ελεγχόταν πάντα από ένα συγκεκριμένο ανθελληνικό κέντρο, το οποίο είχε δρομολογήσει αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο και χρησιμοποιούσε τους Παπανδρέου, για να το φέρει εις πέρας ...Ένα σχέδιο, το οποίο δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί μόνον από μία γενιά αξιωματούχων ...Ένα σχέδιο, το οποίο απαιτούσε "βάθος" χρόνου για την εκτέλεσή του. Απαιτούσε "εμφύτευση", παρακολούθηση, "ωρίμανση" και τις κατάλληλες κινήσεις μιας ανώτατης πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί. Αυτό ήταν το έργο τριών γενιών "ηγετών". Αυτό ήταν το προδοτικό έργο τριών προδοτών. Μεθοδικά και λειτουργώντας ο ένας ως συνέχεια του άλλου, έφτασαν την κατάσταση στα όρια.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/09/to-symbolaio-thanatou-enos-ethnous.html
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου