Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Δυστυχώς έτσι είναι....Πρέπει όλος ο κόσμος να σχηματίσει την άποψη ότι οι Έλληνες τής σύγχρονης Ελλάδας είναι φασίστες ...Την άποψη ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους προγόνους τους και είναι σκληροί φασίστες και ρατσιστές. Ποιος θα λυπηθεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Αυτό είναι το κόλπο. Και αρκετοί πέφτουν στην παγίδα...Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα κόμματα, είναι συμμορίες...με κοινά συμφέροντα.

Ποιος θα τολμήσει να υπερασπιστεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Θα τολμήσουν οι Έλληνες "φασίστες" να αρνηθούν να πληρώσουν τα χρέη τους; Θα αρνηθούν οι Έλληνες "φασίστες" να παραδώσουν τη δημόσια περιουσία τους στους "εκλεκτούς"; ...Θα τους λιώσουν και θα απαλλάξουν και την ανθρωπότητα από τη "μιαρή" παρουσία τους. 


Λίγες μέρες μετά τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε για τη σύλληψη της 90χρονης γιαγιάς με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, αίσθηση προκαλεί η παρουσία της κόρης της σε εκδήλωση για τις υποψηφιότητες της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.

Η Χρυσή Αυγή, μάλιστα, δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη, γράφοντας:

Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η "παράνομη" Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση ...Ό,τι "πιάσει" ...Ό,τι θα "μετράνε" για τους Ευρωπαίους, θα δίνουν ένα "κλικ" πάνω στους Έλληνες ...που είναι πιο πολύ "φασίστες". Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο "φασίστες" της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι "ανησυχούν" τους "ενάρετους" Ευρωπαίους ...Αυτοί, οι οποίοι "τρομάζουν" μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για kontra xrysh aygh
Από εκεί και πέρα είναι θέμα χειρισμού της προπαγάνδας. Ο λαός θα αντιδρά και αυτή η αντίδραση θα αποδίδεται όπου βολεύει το σύστημα. Όσο πιο πολύ θυμώνει ο κόσμος —λόγω της κρίσης— τόσο πιο εύκολα θα γίνεται πιστευτή μια άνοδος του φασισμού στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος τους. Όπως κάποτε οι λαοί δεν αντέδρασαν, "βλέποντας" την "κρυπτοκομμουνιστική" Ελλάδα να τιμωρείται με εισβολές και Εμφύλιο, έτσι θεωρούν κάποιοι ότι οι ίδιοι λαοί θα κάνουν επίσης πως δεν "βλέπουν", σε περίπτωση που στο άμεσο μέλλον κάποιοι "άμωμοι" θα θελήσουν να τιμωρήσουν τους "κρυπτοφασίστες" Έλληνες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου