Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Εἰς τό ὄνομα τοῦ χρήματος...

 Ο ραβίνος Aaron Zayin συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα αφού αντάλλαξε μηνύματα με έναν ομοσπονδιακό πράκτορα που παρίστανε χρήστη του Craigslist που ενδιαφέρεται να αγοράσει «φρέσκες ακροποσθίες μωρών», σύμφωνα με την ποινική καταγγελία. Ο Ραβίνος Zayin πιστεύεται ότι έχει πουλήσει περίπου 5.200 ακροποσθίες από το 2015 όταν άρχισε να πουλά τα κομμάτια ανθρώπινου δέρματος στο Craigslist και να υποστηρίζει τις αφροδισιακές τους ιδιότητες ως τα θαυματουργά αποτελέσματα θεραπείας του καρκίνου και μακροζωίας.


«Τα πουλούσε σε μικρά σακουλάκια, τηγανισμένα σε λάδι με πρόσθετα μπαχαρικά και αλάτι, σαν μικρές ροδέλες κρεμμυδιού, που φαινομενικά τα έκανε πιο εύγευστα και ευκολότερα στην κατανάλωση», είπε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός της 40ης περιφέρειας της Νέας Υόρκης PJ Hustler.

«Το προϊόν του ήταν τόσο δημοφιλές και σε ζήτηση, που αναγκάστηκε να αγοράσει ακροποσθίες από πολλές συναγωγές σε όλη τη χώρα», πρόσθεσε ο αξιωματικός PJ Hustler.

Για να καλύψει τη ζήτηση, ο Ραβίνος Zayin θα έκανε έως και 40 Brit Milah την ημέρα, γνωστή και ως «διαθήκη της περιτομής» στην εβραϊκή πίστη, στη συναγωγή του αλλά και στο γκαράζ του σπιτιού του, καθώς και σε τοπικά εστιατόρια, ακόμη και δημόσια. χώρους τουαλέτας.

«Με παρενόχλησε και ανάγκασε τον φτωχό γιο μου να κάνει τρεις περιτομές σε τρία χρόνια. Δεν του έχει μείνει καθόλου δέρμα στα γεννητικά του όργανα», είπε μια μητέρα στους δημοσιογράφους δακρυσμένη.

Όλα τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι προλαμβάνουν, διαγιγνώσκουν, θεραπεύουν, μετριάζουν ή θεραπεύουν τον καρκίνο πρέπει πρώτα να ελεγχθούν και να εγκριθούν από τον FDA για λόγους ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και μπορεί να είναι επικίνδυνα τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα κατοικίδια.

Εάν καταδικαστεί, ο Zayin μπορεί να αντιμετωπίσει πρόστιμο 500.000 δολαρίων και έως και 1.087 χρόνια φυλάκιση σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της πολιτείας της Νέας Υόρκης, πιστεύουν οι ειδικοί... ( ἀπό : archive.ph

Τί εἶναι αὐτοί καλέ ; 

Μά ὅλα στό ἐμπόριο ; 

Κανένας ἐνδοιασμός γιά τίποτε ; Κανένας σεβασμός,οὐδέ κἀν στήν παράδοσίν τους, τήν θρησκεία τους ; Κατά τ᾿ἄλλα "ὑπέρορθόδοξος ἑβραῖος " !!! 

Ὅλα στό ὄνομα τοῦ χρήματος  ; 


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου