Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Εἰδικός ΟΗΕ : Ἤ ἀποδέχεσθε τήν παιδοφιλία καί LGBTQ+ ἤ τίθεστε ἐκτός κοινωνίας.

 Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν προειδοποιήσει τους Χριστιανούς ότι εάν δεν ενστερνιστούν πλήρως τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, θα αποκλειστούν από τη συμμετοχή στην κοινωνία. 

Σε μια ανησυχητική νέα δήλωση, ο ειδικός του ΟΗΕ Victor Madrigal-Borloz λέει ότι η θρησκευτική ελευθερία μπορεί να γίνει ανεκτή μόνο εάν οι θρησκευόμενοι ενστερνιστούν πλήρως την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, συμπεριλαμβανομένης της ριζοσπαστικής ιδεολογίας LGBTQ+.

Η ιδεολογία LGBTQ+ που προωθεί τα Ηνωμένα Έθνη προέρχεται από μια έκθεση που εκδόθηκε νωρίτερα αυτό το έτος που ζητά την αποποινικοποίηση του σεξ μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων.


Ο Madrigal-Borloz ανέφερε στην 53η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ότι η θρησκευτική ελευθερία μπορεί να υπάρξει μόνο εάν είναι «συμβατή» με την ατζέντα LGBTQ+ εάν οι χριστιανοί και άλλες θρησκευτικές ομάδες συμμορφώνονται με τη ριζοσπαστική ακροαριστερή ιδεολογία.

«Η προσοχή στις φωνές και τις πρακτικές των κοινοτήτων χωρίς αποκλεισμούς μπορεί να βοηθήσει στη μετατόπιση των αφηγήσεων που υποστηρίζουν ότι η άσκηση της ελευθερίας της θρησκείας ή των πεποιθήσεων είναι ασύμβατη με την ισότιμη απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τα ΛΟΑΤ άτομα», είπε ο Madrigal-Borloz στον ΟΗΕ.

Το Slaynews.com αναφέρει: Ο Madrigal-Borloz δήλωσε ότι η λύση για τις θρησκείες που είναι «ασύμβατες» με τη ριζοσπαστική ιδεολογία είναι να ερμηνεύουν εκ νέου οι θρησκευτικές κοινότητες τα δικά τους δόγματα για να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις του.

Σύμφωνα με τον Madrigal-Borloz, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις και οι παραδόσεις πρέπει να υποταχθούν στην ιδεολογία των LGBT και στην ατζέντα του ΟΗΕ.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, θρησκευτικές αφηγήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί σκόπιμα για να δικαιολογήσουν τη βία και τις διακρίσεις - συχνά κατά παράβαση του δόγματος αυτών των θρησκειών, και επίσης πέρα ​​από το πεδίο της σωστής ελευθερίας θρησκείας ή πεποιθήσεων», παραπονέθηκε.

Το Stand εξήγησε ότι η προσκόλληση στις ιδέες του Madrigal-Borloz θα σήμαινε την εγκατάλειψη των βασικών θρησκευτικών πεποιθήσεων.

«Εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ» για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου Victor Madrigal-Borloz

«Λοιπόν, τώρα, αν εμμένουμε στη βιβλική αλήθεια, προφανώς απλώς παρερμηνεύουμε τα δικά μας δόγματα», σημειώνει το outlet.

Υπονοεί ότι οι θρησκευόμενοι που δεν ασπάζονται την LGBT ιδεολογία παρερμηνεύουν τη δική τους θρησκεία.

Ο Madrigal-Borloz ανέφερε επίσης την ανησυχία για εκείνους τους ανθρώπους που ερμηνεύουν θρησκευτικά δόγματα που τοποθετούν την ομοφυλοφιλία «μέσα σε έναν λόγο ανηθικότητας και αμαρτίας».

Πρότεινε ότι τέτοια σχόλια σχετικά με τον τρόπο ζωής των LGBT και την αμαρτία «μπορούν να θεωρηθούν ρητορική μίσους ή ακόμη και υποκίνηση σε βία».

Επικρίθηκε καθώς έθνη, όπως η Ουγγαρία, έχουν απαγορεύσει στα άτομα του ίδιου φύλου να υιοθετούν παιδιά.

Ο Madrigal-Borloz συνέχισε, «Η έννοια μιας «φυσικής» τάξης ως κατευθυντήριας αρχής της ανθρώπινης και κοινωνικής ύπαρξης είναι επίσης παρούσα στο συντηρητικό δόγμα».

Σε κάτι που φαίνεται να είναι μια ανοιχτή επίθεση στη θρησκευτική ελευθερία, η έκθεση του Madrigal-Borloz καταρρίπτει «εξαιρέσεις» για οργανισμούς όπως οι υπηρεσίες αναδοχής και υιοθεσίας που τους επιτρέπουν να ακολουθούν τη βιβλική τους πίστη στις αποφάσεις επιμέλειάς τους.


Χρέωσε τον κόσμο με «υποχρεώσεις» να υποταχθεί στο σύστημα πεποιθήσεων LGBT.

«Δεν επιτρέπεται σε άτομα ή ομάδες να επικαλούνται τη «θρησκευτική ελευθερία» για να διαιωνίσουν τις διακρίσεις σε βάρος … λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, τρανς και ιντερσεξ ατόμων όταν πρόκειται για την παροχή αγαθών ή υπηρεσιών στη δημόσια σφαίρα», Madrigal. - Είπε η αναφορά του Μπορλόζ.

Επεσήμανε αρκετές περιπτώσεις στις ΗΠΑ όπου οι πωλητές γάμων αρνήθηκαν να παραβιάσουν την πίστη τους προωθώντας ενώσεις ομοφυλόφιλων.

Η Madrigal-Borloz επιμένει επίσης ότι τα LGBT άτομα πρέπει να επιτρέπεται να συμμετέχουν σε θρησκευτικές κοινότητες παρά τις «πρακτικές αποκλεισμού» τους.

«Δεν είναι σωστό για έναν ειδικό του ΟΗΕ να προτείνει ότι οι θρησκευτικές κοινότητες πρέπει να αλλάξουν τις πεποιθήσεις και τις πρακτικές τους προκειμένου να ωφεληθούν εκείνοι που επιθυμούν να παραβιάσουν τις θρησκευτικές αρχές και εξακολουθούν να ταυτίζονται με μια δεδομένη πίστη», υποστηρίζει το Stand.

τό βίντεο ΕΔΩ



Ναί,ναί ὅπως τά λένε θά γίνουν ... Περιμένετε καί θά ᾿δεῖτε, κ.κ. τοῦ ΟΗΕ τί σᾶς περιμένει κι᾿ἐσᾶς...
Ἔρχεται...

Βεβαίως κι᾿ἔχει συνέχεια...


Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου